Kızlık zarı. ..

Ne yapabilirim

• adam gibi cevap verin

OY: 20 95,2%
  • yadirgamadan cevap verin

OY: 1 4,8%

• Ankete Katılan
    21
  • Anket Kapalı .
Allah Yarabbi neler okuyorum oylee ilk defa boyle bisey duydum hayırlı olsun bakalım

ben şöyle biliyorum zar dikiliyor ama sıcak suda dikişler patlıyor, o yüzden sıcak suya oturtuyor erkek.

Ya bişey diyim mi sana güvenmeyen adamla 3 yıl niye şeettin arkadaşım

Bi yasima daha girdim sulu boya gibi heral
Bence bu is boyayla olmaz igne iplik halleder
Bu arada kac kisinin kocasi gece suya oturtmustur

zor bir durum ... olmuşla ölmüşe çare yok malesef

ya evlendiğin adama herşeyi anlatacaksın baştan dürüst olup en doğrusu bu aslında

yada nekadar tasvipetmesemde diktirmek en mantıklısı yapay kızlık birazdaha riskli sanki

ama önce kaıdndoğumcuya görünmeni isterim belki kızlık zarın esnek kalın veya geridedir yırtılmamış olabilir önce bundan emin ol
büyük ihtimal yırtılmıştır zaten bazı durumlarda kan gelmeyebiliyormuş yırtılsada
keşke sana güvenmeyen adamla ilşki yaşamaya devam etmesydin sonunun böyle biteceği başta belliymiş zaten

buarada bana güvenmeyip sıcak suya otur diyen adamın alnını karışlarım yok öyle dünya oldu olacak doktor muayenesi yaptrısn evlenmeden

Pff, bu su muhabbetini de yıllardır duyarım aklıma sadece bisiklet lastikleri gelir. Öyle düşünen erkeklerle bir ilişkiye başlamayın yeter. Ama yok ben yine sonunda sadece evlilik olur diye bir ilişkiye başlarım, öğrendikten sonra benimle evlenmezse modundaysanız siz bilirsiniz.

Burda boyle antik kuntik seyleri okuyorum sonra diyorum adamlar yapmis abiiiii...bu.bdv ninde hastasiyiz dedeee..
sicak su olayina hic girmiyorum gozumde canlaniyoda cok gulesim gelio.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…