- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
Serbest iliski neymis ki, kiz bi an kendini grup seksin icinde buluverir vallaCocugun da serbest bir iliskisi vardi bir de. Avrupa'ya kadar gelmisim, sevismeden donmek olmaz diyordu hanim kizimiz. Ay valla merak ettim.
kız ben bıçakla zorluyorum hep o kavanozlarısıcak suya oturtmak nedir yav kapağı açılmayan kavanozu açar gibi
Esnek zarı üniversiteyken Haydar Dümenden öğrenmiştim. Ah ah ne günlerdi her gün posta alırdıkbence de, cahil mi o kadar okuyup öğrenip esnek zardan falan haberi yok.
Yaaaaa office onu ben diyecektimLeğenleri hazırlıyordur Mune diye
ilk önce ben oturcam leğene bakcam ne çıkıyor
kız ben bıçakla zorluyorum hep o kavanozları
bende aynı canım 47 yaşındayım ilk kez duyuyorum daha neler duyacağız acabavayyy arkadaş neler varmış boya moya annaaammm çok cahil kalmışım ben ilk kez duydum yav
ben eski kafalıyım illa kedim açıcam o kapağıne zorluyorsun yavrum koy sıcak suya pıt diye çiçek gibi açılıversin
bak ne eğitici öğreti konu sayesinde pratik çözümler öğreniyoruz kk ce
Ey şanlı orduu ey şanlıı askerr
Pardon bu başka bir topik için hazırladığım replikti, herkes bir kendine gelsin, geyiği bıraksın bakalım, site kuralları yazılısı var
1- BDV konularında geyik serbest midir?
2- Geyik sohbetlerinin cezası nedir, kim uygular?
Doğumda bozuluyor diye biliyorum ama spiralle bozulur mu bilemedimBiri bana da cevaplasın esnek zar ne zamn bozulurki B'nmde öle evliyim spirial taktrdm bozuldumu acaba bilemedim sormadım da utandım merak içindeyim :) eşim başta sorguladı endeşlndi şimdi hiç takmıyor anlattım ama işte bn merk edyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?