- 19 Mart 2013
- 3.522
- 2.160
- 248
Off kendinize bu muameleyi ceken erkeklerle niye beraber oluyorsunuz ve neden yine o tip bir adamla birlikte olmak istiyorsunuz? Kociş bulma yolunda her şey mübah değil mi?
Buradan tüm üyelerimize sesleniyorum:
Lütfen kızlarınızı idealist ve prensip sahibi yetiştirin. Erkek olsun çamurdan olsun zihniyetinin ürünü bunlar.
Konu da dalga amaçlı açılmış gibi geldi bana ama sonu.ta bu kafada milyonlarca kadın var güzel yurdumda. Söyleyeyim dedim.
Bir an gözümde canlandırdım da adam kadını leğene oturtuyor filan sahteyse pıt acılıyor her yer kana bulanıyor
bu olaylar sayesinde hayal gücüm genişledi yav
Yoooo biriyle mi karıştırdın acaba?Seni gormusken sorayim ehehw. Senin eşin Libyali miydi? Gecen kizin biri Libyali sevgili diye konus acmisti bir seyler soruyordu, aklima sen geldin ama emin degilim tabi
hahahahahadelisin ya
lastiğin patlak olup olmadığı öyle anlaşılır, o yüzden beyinsiz mal mal espiri/aşağılama yapar ergenler bakire olmayan kızlarla ilgili patlak vs. diye hepsine gün doğar.
Yanlız bu konudan sonra bir çok gencin başı yanar adam gerdekte duş istese zarımımı kontrol edecen diye olay çıkar
Bisiklet lastiğini suya koyarsan delik yer hava yapar burdan bağladı bence ve ben çok güldüm
Delilik öyle kolay olmuyor ben bu işe yıllarımı verdim bebeğim
Yoooo biriyle mi karıştırdın acaba?
Aynen, kkdan önce cahelatin dibine vuruyormuşum meğerse..Valla ben de bunlari kk'dan duydum hep. Önceden hicbir sey bilmiyordum.
ekşın var çağırmıyonuz aşk olsun küvet olmayan yerde mi leğene oturtmuşlar anlamadım bi de suya oturunca baloncuk çıkma hikayesi vardı yoksa karıştırdım mı ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?