Ben adam gibi cevap veri oyladim. Cunkum bir hayli yadirgadim. Sevismeyi yasaklayacagim. Gecen biri konu acmisti Fransada ogrenciymis. Sevgilimle seviseyim mi diye bize soruyordu.Ona ne oldu ki? Sevisti mi acaba.
balon gibi düşün bebeğim hava çıkıyo o da baloncuk yapıyo valla onu da burda öğrendimO ne kiz? Pirtlarsa kabarcik çıkar ancak
Ben adam gibi cevap veri oyladim. Cunkum bir hayli yadirgadim. Sevismeyi yasaklayacagim. Gecen biri konu acmisti Fransada ogrenciymis. Sevgilimle seviseyim mi diye bize soruyordu.Ona ne oldu ki? Sevisti mi acaba.
O kiz sevismistir, dunden raziydi zatenBen adam gibi cevap veri oyladim. Cunkum bir hayli yadirgadim. Sevismeyi yasaklayacagim. Gecen biri konu acmisti Fransada ogrenciymis. Sevgilimle seviseyim mi diye bize soruyordu.Ona ne oldu ki? Sevisti mi acaba.
balon gibi düşün bebeğim hava çıkıyo o da baloncuk yapıyo valla onu da burda öğrendim
sen yasaklamadan iki fırt alayım bariBen adam gibi cevap veri oyladim. Cunkum bir hayli yadirgadim. Sevismeyi yasaklayacagim. Gecen biri konu acmisti Fransada ogrenciymis. Sevgilimle seviseyim mi diye bize soruyordu.Ona ne oldu ki? Sevisti mi acaba.
o değil de şimdi Mune gelip hepimizi leğene oturtacak, çok zıpladım bugün korkuyorum
kk ya üye olmadan önce artık hiçbişey beni şaşırtamaz diyodum her gün uzaylı görmüş gibi dolaşıyorum artıkTövbe ya. Daha neler göreceğiz.
senin de delilikte benden aşağı kalır bir tarafın yok ofiş
Cocugun da serbest bir iliskisi vardi bir de. Avrupa'ya kadar gelmisim, sevismeden donmek olmaz diyordu hanim kizimiz. Ay valla merak ettim.O kiz sevismistir, dunden raziydi zaten
Keske o da anket acsaydi
Esnek kızlık zarını hiç duydunuz mu? Eğer duymamış iseniz araştırın kan gelir mi gelmez mi ögrenirsiniz.ne demek kan gelmedı boyle bırsey ne duydum ne gördum mutlaka kan gelır sen daha once yapmışsın adam ınanmaz adam cahılmı okuyup ogrenıyor
Ya da ben % 50 joker hakkimi kullanmak istiyorum.
ne demek kan gelmedı boyle bırsey ne duydum ne gördum mutlaka kan gelır sen daha once yapmışsın adam ınanmaz adam cahılmı okuyup ogrenıyor
işte bunlar hep aşırı doz kk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?