kizlik zarim bozuldu

nehirsu888

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2014
110
3
33
Ankara
Masturbasyon yaparken icime birsey sokuyordum kucukken bilmiyordum kizlik zarinin varligini.ama zarar gelmemis. Ilk gece eger penis hic zorlanmadan iceri girerse bu normal bi durum mu yoksa illaki ilk zorlama oluyor mu. Iliski tam anlamiyla yasaniyor mu o gece yoksa kizlik bozulup birakiliyor mu. Uzun sure 2 yil kadar icine birsey sokmadim eski haline donmus mudur kizlar yardim edin lutfen 3 ay kaldi... uzun sure iliskiye girmeyenler vajinasinda darligi hissediyor mu ve ilk gecesi rahat gecip vajinasi zorla mayan var mi

Sen kertenkele misin ki kopan kuyruk yerine gelir gibi bozulan kızlık zarı kendini yenilesin?
Bu kadar her şeyden habersiz ve bilinçsiz olduğuna göre yaşın küçük olmalı. Kaç yaşındasın ?

Bozuldu diye baslik aciyosun konunda zarar gelmemis diyosun. Gidip muayene oldun mu kim dedi zarar gelmemis diye?

Soruna gelince icine bisey sokarsan evet bozulabilir bozulursa da eski haline gelir diye bisey imkansiz kendi kendini yenilemez.

Kan geldiyse bozulmuştur ve tekrar yerine gelmez.
Evleneceğin kişiyle konuş anlt canım

Ilk gece zorlanmadan girebilir, bozulmus olsun olmasin, tedirginsen zorlanirsin. Esnekse zar yirtilmayabilir ilk geceden. Eski haline donmez bir kere acilirsa. Uzun sure iliski olmazsa vajina orijinal darligina donuyor.

Canim ben bi ara bu konuya cok takmistim ve cok arastirdim. Kesin bilgiler sunlardir: Icine bisey soktuysan bozulmus olma ihtimali 99%, ve acimis olmasi gerekir o an mutlaka, kan da gelir ama eger miktari azsa görememis olabilirsin. Bozulan kizlik zari eski haline gelmez, yani tekrar birlikte oldugunda o zorlanmayi erkek hissetmeyecek. Ve kizlik zari saglam olan birinde erkek mutlaka ama mutlaka bir zorlanma hissediyor, ve anliyor

Icine bisi soktuysan bozulmus olabilir aci ve kanama olduysa illaki bozulmustur 2 yildir bisi soknadigin icin eski darligina donebilir ama zar yenilenmez

Bi de erkek arkadasinin yasi kücük mü? Yani tecrbesizi yoksa ufak bi ihtimal anlamayabilir bozuldugunu

Icine bisi soktuysan bozulmus olabilir aci ve kanama olduysa illaki bozulmustur 2 yildir bisi soknadigin icin eski darligina donebilir ama zar yenilenmez

Ama o eski darligin verdigi hisle, saglam zarin verdigi his cok ayri seyler. Zar saglamsa duvar gibi biseye baski uyguladigini hissediyor erkek ve bu bariz birsey oluyor onun icin. Zar bozuksa, uzun süre bisey sokulmadigi icin vajina daralmis olsa bile, o duvar gibi sert seyle karsilasmiyor erkek ve zari belirleyen o duvar gibi his (duvara baski yapma hissi) olmayinca erkekler anliyorlar bozuk oldugunu. Ama bu erkek hayatinda hic bisey yasamamissa ve cok genc biriyse bi ihtimal anlamayadabilir. Ama tecrübeliyse muhakkak anlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…