- Konu Sahibi nehirsu888
-
Sen kertenkele misin ki kopan kuyruk yerine gelir gibi bozulan kızlık zarı kendini yenilesin?Masturbasyon yaparken icime birsey sokuyordum kucukken bilmiyordum kizlik zarinin varligini.ama zarar gelmemis. Ilk gece eger penis hic zorlanmadan iceri girerse bu normal bi durum mu yoksa illaki ilk zorlama oluyor mu. Iliski tam anlamiyla yasaniyor mu o gece yoksa kizlik bozulup birakiliyor mu. Uzun sure 2 yil kadar icine birsey sokmadim eski haline donmus mudur kizlar yardim edin lutfen 3 ay kaldi... uzun sure iliskiye girmeyenler vajinasinda darligi hissediyor mu ve ilk gecesi rahat gecip vajinasi zorla mayan var mi
Ilk gece zorlanmadan girebilir, bozulmus olsun olmasin, tedirginsen zorlanirsin. Esnekse zar yirtilmayabilir ilk geceden. Eski haline donmez bir kere acilirsa. Uzun sure iliski olmazsa vajina orijinal darligina donuyor.Masturbasyon yaparken icime birsey sokuyordum kucukken bilmiyordum kizlik zarinin varligini.ama zarar gelmemis. Ilk gece eger penis hic zorlanmadan iceri girerse bu normal bi durum mu yoksa illaki ilk zorlama oluyor mu. Iliski tam anlamiyla yasaniyor mu o gece yoksa kizlik bozulup birakiliyor mu. Uzun sure 2 yil kadar icine birsey sokmadim eski haline donmus mudur kizlar yardim edin lutfen 3 ay kaldi... uzun sure iliskiye girmeyenler vajinasinda darligi hissediyor mu ve ilk gecesi rahat gecip vajinasi zorla mayan var mi
Ay çok güldüm ya:)) kertenkele, kopan kuyruk:))))Sen kertenkele misin ki kopan kuyruk yerine gelir gibi bozulan kızlık zarı kendini yenilesin?
Bu kadar her şeyden habersiz ve bilinçsiz olduğuna göre yaşın küçük olmalı. Kaç yaşındasın ?
Masturbasyon yaparken icime birsey sokuyordum kucukken bilmiyordum kizlik zarinin varligini.ama zarar gelmemis. Ilk gece eger penis hic zorlanmadan iceri girerse bu normal bi durum mu yoksa illaki ilk zorlama oluyor mu. Iliski tam anlamiyla yasaniyor mu o gece yoksa kizlik bozulup birakiliyor mu. Uzun sure 2 yil kadar icine birsey sokmadim eski haline donmus mudur kizlar yardim edin lutfen 3 ay kaldi... uzun sure iliskiye girmeyenler vajinasinda darligi hissediyor mu ve ilk gecesi rahat gecip vajinasi zorla mayan var mi
Masturbasyon yaparken icime birsey sokuyordum kucukken bilmiyordum kizlik zarinin varligini.ama zarar gelmemis. Ilk gece eger penis hic zorlanmadan iceri girerse bu normal bi durum mu yoksa illaki ilk zorlama oluyor mu. Iliski tam anlamiyla yasaniyor mu o gece yoksa kizlik bozulup birakiliyor mu. Uzun sure 2 yil kadar icine birsey sokmadim eski haline donmus mudur kizlar yardim edin lutfen 3 ay kaldi... uzun sure iliskiye girmeyenler vajinasinda darligi hissediyor mu ve ilk gecesi rahat gecip vajinasi zorla mayan var mi
Icine bisi soktuysan bozulmus olabilir aci ve kanama olduysa illaki bozulmustur 2 yildir bisi soknadigin icin eski darligina donebilir ama zar yenilenmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?