kizlik zarim bozuldu

Yani sorun bir erkekle iliskiye girmen mi sadece? Yani sevgilinin bundan suphelenmesi mi?
Benim icin ha erkekle iliski ha icind bir cisim koyman fark etmiyor. Ikisinde de amac zevk degil mi?
Sen ne soruyorsun hakikaten?

Zipzip sen yorum yapma yaş sor mümkünse. Bu nedir ya...

Ayy sephoraa bi de bende ne cevherler var demis hahahshshshshshshshsh

Eger yapisi öyleyse öyle kalir. Yani o zorlanma hissi olusmaz kolay kolay. Erkek arkadasin kac yasinda? Cok tecrübesi varmi??
Hayir tecrubesi yokmus 25 yasinda. Ama yapisi oylr zarin ince kenarliymis ortasi baya genis yani bi zorluk hissetcek yapida degil. .kolay iliski yasayan yok mu ki bi tek benim mi hemen icine bisi girebiliyo

O kadar jinekologa gidecegine bir pskiyatriste gitseydin simdi karsimizda cok daha farkli, cok daha yasanilabilir bir Z zipzip gorecektik...

he anam he. mastürbasyon yapmayı biliyon da kızlık zarını mı bilmiyon? Allah akıl fikir versin

ibret aldım yeminlen

ne kadar çirkin ifade şekliniz var.

Ya doktorlarin bizzat anlattiklari nasil safsata olur?? Hemde bir de degil bir sürü doktorla yani jinekologla görüstüm
Bir otobüs şoförüyle günlerce otobüs kullanmak hakkında konuşarak otobüs kullanmayı öğrenebilir misin zipzip? Ya da kullanma klavuzunu okuyarak kullanabilir misin otobüsü?
Gerçekten psikolojik sıkıntıların var.

İçine bir şey soktuysan nasıl bozulmasın akıl var mantık var.

Zipzip, seni fena halde kandırmışlar kuzum. Ne duvarı ne baskısı, ne erkeğin anlaması :) Yok öyle bir şey, sinek kanadından daha ince, neredeyse mikron kalınlığında ve gözenekli bir şeydir kızlık zarı, erkek cinsel organını içeri soktuğunda hiç bir duvar ile karşılaşmadığı gibi baskı hissi de oluşmaz. Oluşan tek his ilk cinsel birleşmede haliyle vajinanın dar olmasından kaynaklı zorlanmadır.

Yok hayır nerde araştırdın, nerden öğrendin bu bilgiyi anlamadım ki! İnsanları cinsellikten soğutmak için daha neler yapacaklar çok merak ediyorum.Gözünüzü seveyim şu kızlık zarı ile alakalı mevzuları doktorlara sorun(özellikle aileniz tarafından tembihlenmemiş doktorlar olsun), cinsellik ve üreme organları böyle kulaktan kulağa yayılacak bilgilerden,forumlardan yararlanamayacak kadar önemlidir.

inş bozulmamıştırda yalana gerek yok yaniiii onu bilen kızlık zarınıda bilir. bide ne dalga geçiyosunuz ya meşhur bu sitenin illa ki her konu altında dalga geçenleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…