- Konu Sahibi nehirsu888
-
Doktorların sana söylediği şeyler sadece "senin için" geçerli, senin için gerçek, case study n den "genel bilimsel gerçek" çıkarma, senin için doğru tabii ki, o kadar doktor sana bakıp seni inceleyerek söyledi. Ama kalkıp başka biri için öyledir böyledir demen doğru değil. Uzaktan teşhis konulacak bir şey de değil bu konu.
Konu sahibi, örneğin kendinizi aşırı derecede korkutup, kaslarınızın istemsizce kasılıp vajinismus sorununa yakalanma ihtimaliniz de var, o zaman dertleriniz biter; istediğiniz darlık sorununa çözümü kökten bulmuş olursunuz, ister misiniz böyle bir şey olsun?
Hep onlar mı bize saldırcak, di mi? Toplanıp gidelim donanım haber'e, anketi yapalım anasını satiyim.Yapin anketi ama erkeklere sorun o duvar hissini hangi durumlarda hissediyorlarmis, cünkü o hissi yasayan onlar, en iyi cevabi onlar verir
Ya anliyorlar ama!Erkeğin zar i anlaması imkansız,imkansız yani..çok cok narin bir şey,genelde kandan anlarlar.
Üff tamam herkes inanmak istedigine inansin, ugrasamam daha fazla
Kocama sordum "ne duvarı la" dedi. Herkes sorsun bakayım kocasına..,Hep onlar mı bize saldırcak, di mi? Toplanıp gidelim donanım haber'e, anketi yapalım anasını satiyim.
Canim kizlik zari ayaginin nasiri gibi bisey degil. Gayet ince, cinsel organin girerken zorlanmasi imkansiz. Zorlanma kasilmadan olur. Vajinismustan olur. Sana anlatan jinekolog ya senle dalga gecmis, ya da sen yanlis anladin. Burada baya evli ya da en azindan iliski yasamis kadin var. Hicbiri zardan dolayi girmedi demez, anlatabiliyor muyum? Zorlanma kesinlikle dogal nedenlerden olmaz, mutlaka bir problemden ya da bazisindaki asiri darliktan oluyor.
Zipzip o kasılmaktan dolayı olur. Kadın kendini kasarsa duvar hissi de olur, çelik kapı hissideYa anliyorlar ama!
Hep onlar mı bize saldırcak, di mi? Toplanıp gidelim donanım haber'e, anketi yapalım anasını satiyim.
Zipzip sıkıntılı bir kişilik... Sabit fikir.Inanmak istedigimiz degil. Sen bizim dedigimize inansan tamamdır.
Gerçekler bunlar çünkü canimm.
Bende sordum,yikardim ben duvar falen anlamazdim dediKocama sordum "ne duvarı la" dedi. Herkes sorsun bakayım kocasına..,
Kocama sordum "ne duvarı la" dedi. Herkes sorsun bakayım kocasına..,
Ne sorcam olm, akşam akşam adam dalga geçer lan benle. "Penis başını ipek mi sanıyonuz lan" der, dese de haklı yani. Ahhaha.Kocama sordum "ne duvarı la" dedi. Herkes sorsun bakayım kocasına..,
Degil iste, gayet kalin, hatta benimkisi baya baya kalinmis mesela, öyle dedi doktor. O hissedilmeyecek kadar ince olanlar istisna daha cok
Canım insanların zarı esnek olabiliyor düşün yırtılmayabiliyor,senin dediğin gibi duvar yapısında o zorlama hissini verecek bir şey olsa böyle bir şey olmazdı bir kere degil mi? Bunun dışında erkek o zorlanma hissiyle karşılaştığında kadın da bunu hisseder şimdi acık olara yazamıyorum ama bu eylemi gerçekleştirmiş olsan dediğimi anlardın.yani kızlık zarı gecit vermese emin ol bunu kadın da hisseder.Ya anliyorlar ama!
Ahaha :)) bizim zar çin malıymış demekkiKocama sordum "ne duvarı la" dedi. Herkes sorsun bakayım kocasına..,
Neyse siz JINEKOLOGLARDAN daha iyi biliyosaniz bana daha fazla bisey söylemek düsmez zaten bu konuda. Herkes kendi istedigine inanmakta özgürdür sonucta
Bende sordum,yikardim ben duvar falen anlamazdim dedi
Zipzip sıkıntılı bir kişilik... Sabit fikir.
Belki de onun bahsettiği şeyi sen yanlis anlamışsındır,bunun dortmundla falan alakası yok,evli barklı insanlar yazmış,onlar yok diyosa yok yani istisnası zor olan bir şey herkesinki aynı sonuçta.belki de doktor senin takıntını gecirmek için bozulmasını zor oldugunu abartarak anlatmıştır.
O zaman zari esnek olup da hic zari yirtilmayanlar iliskiye de giremiyordur senin mantigina göre öyle mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?