kizlik zarim bozuldu

Hem kan gelmezse hem de rahat girer ve normal bi cinsel iliski yasayabilirsek suphelenir mi diye korkuyorum sonucta hicbiri elimde degil... ilk gecesinde herkes normal bi iliski mi yasiyor yoksa o gece sadece kizlik bozzulup duruyor mu eşler yardim edin. Siradan bir cinsel iliski mi bu herzamanki gibi mi ilk gece

Degil iste, gayet kalin, hatta benimkisi baya baya kalinmis mesela, öyle dedi doktor. O hissedilmeyecek kadar ince olanlar istisna daha cok

Degil iste, gayet kalin, hatta benimkisi baya baya kalinmis mesela, öyle dedi doktor. O hissedilmeyecek kadar ince olanlar istisna daha cok

O zaman zari esnek olup da hic zari yirtilmayanlar iliskiye de giremiyordur senin mantigina göre öyle mi?

Ya anliyorlar ama!
Canım insanların zarı esnek olabiliyor düşün yırtılmayabiliyor,senin dediğin gibi duvar yapısında o zorlama hissini verecek bir şey olsa böyle bir şey olmazdı bir kere degil mi? Bunun dışında erkek o zorlanma hissiyle karşılaştığında kadın da bunu hisseder şimdi acık olara yazamıyorum ama bu eylemi gerçekleştirmiş olsan dediğimi anlardın.yani kızlık zarı gecit vermese emin ol bunu kadın da hisseder.

Neyse siz JINEKOLOGLARDAN daha iyi biliyosaniz bana daha fazla bisey söylemek düsmez zaten bu konuda. Herkes kendi istedigine inanmakta özgürdür sonucta

Sen inanç diyorsun ben bilim diyorum aramızdaki fark bu. Gerçekliği bilimsel olarak kabul edilmemiş hiç bir bilginin benim gözümde değeri olmaz. Alanım farklı olasada jinekolog kadar bilirim.Trip atma yani, hepimiz burda şok geçirdik yazdıklarına.

hangi normal dr "kizlik zarin sapasaglam, anadan dogma, piril piril duruyor" gibi bir açıklama yapar.

O zaman zari esnek olup da hic zari yirtilmayanlar iliskiye de giremiyordur senin mantigina göre öyle mi?

Esnek olmasi demek, zarin ortasindaki deligin büyük olmasi demektir.
Bu durumda o duvari pek hissedemiyo erkekler ve akillarina kurtlar düsüyo. Sonra jinekologa gidip muayene ettiriyorlar eslerini, doktorda, bu zar esnek ondan öyle, zaten delik kismi büyük oldugu icin rahatca penis icine girdigi icin bozulmazda kolay kolay der doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…