- Konu Sahibi nehirsu888
-
Bir doktorun sana bunları anlattığına inanmıyorum. Hiç bir doktor bu şekilde ve olmayan şeyleri anlatmaz. Sen okuduklarını yorumlamış garip sonuçlara varmışsın. Yazdıklarının gerçeklikle uzaktan yakından alakası yok.
Yok böyle örneklerden hoşlanmıyor zipzip, hilti milti bozar onu. O tıbbi konuşardan bahsediyor...
Valla şu an basbaya olmayan bir şeyi anlatıyorsun. Şurda anket yapalım, partneri kızlık zarını hisseden kaç kişi çıkacak görelim. Biz yaşananlardan, gerçeklerden bahsediyoruz, sen güya sana söylenenlerden...Ister inan ister inanma. Dortmund hastanesinin jinekoloji bas doktoru benim akrabamdir, ve herseyi kagit üzerinde cizerek en aciklayici sekilde anlatti. Ama inanip inanmamak sana kalmis tabi de ben de olmayan biseyi anlatacak degilim sonucta.
Biz burda tibbi seylerden, tibbi kesin bilgilerden bahsediyoruz dimi? Ve bu jinekologlar, berbaber olmakta zorlanan ciftlere de yardimda bulunurken, hangi hissin hangi anda duyuduldugunu ve tam olarak nasil oldugunu, ve zorlanmalarin neden oldugunu o hasta ciftlerine detaylica gerekirse kagit üzerine cizerek anlatiyorlar, yani almanyada böyle, orda nasil bilemem tabi. Yani bu doktorlar her durumu yillarin tecrübesiyle kesin bi sekilde anlatip, aciklayabiliyorlar
Hayir tecrubesi yokmus 25 yasinda. Ama yapisi oylr zarin ince kenarliymis ortasi baya genis yani bi zorluk hissetcek yapida degil. .kolay iliski yasayan yok mu ki bi tek benim mi hemen icine bisi girebiliyo
Belki de onun bahsettiği şeyi sen yanlis anlamışsındır,bunun dortmundla falan alakası yok,evli barklı insanlar yazmış,onlar yok diyosa yok yani istisnası zor olan bir şey herkesinki aynı sonuçta.belki de doktor senin takıntını gecirmek için bozulmasını zor oldugunu abartarak anlatmıştır.Ister inan ister inanma. Dortmund hastanesinin jinekoloji bas doktoru benim akrabamdir, ve herseyi kagit üzerinde cizerek en aciklayici sekilde anlatti. Ama inanip inanmamak sana kalmis tabi de ben de olmayan biseyi anlatacak degilim sonucta.
Ister inan ister inanma. Dortmund hastanesinin jinekoloji bas doktoru benim akrabamdir, ve herseyi kagit üzerinde cizerek en aciklayici sekilde anlatti. Ama inanip inanmamak sana kalmis tabi de ben de olmayan biseyi anlatacak degilim sonucta.
Bu konuda fikir yürütmek istemiyorumMerak ettim de cizdigi kagit duruyor mu zipzip?
Ne çizdi yani kagida?
Valla şu an basbaya olmayan bir şeyi anlatıyorsun. Şurda anket yapalım, partneri kızlık zarını hisseden kaç kişi çıkacak görelim. Biz yaşananlardan, gerçeklerden bahsediyoruz, sen güya sana söylenenlerden...
Merak ettim de cizdigi kagit duruyor mu zipzip?
Ne çizdi yani kagida?
Iyide o doktorlara da yasayanlar gidip anlatiyo cift olarak. Mesela adam diyoki sanki bi duvara carpar gibi bi engel cikiyo baski yaptikca ve onu zorladikca cok aci cekiyor esim, sonra birakiyoruz (bu sadece bi örnek) Doktor da diyor ki adama, sen o duvar gibi seyi hala hissedebiliyosan bozulmamistir zaten. Bozulmus olsaydi hissetmezden o duvar tarzi hissini. Duvar dedigimiz betonvari duvar degil elbette, sadece metaphoric bi aciklama tarzi bi duvara carpma hissi
Valla şu an basbaya olmayan bir şeyi anlatıyorsun. Şurda anket yapalım, partneri kızlık zarını hisseden kaç kişi çıkacak görelim. Biz yaşananlardan, gerçeklerden bahsediyoruz, sen güya sana söylenenlerden...
Bi vajina cizdi giris yolunu falan. O günler öyle kötüydüki psikolojim o kagidi bana verdikten sonra ve ben hastaneden ciktiktan sonra hemen attim görmeye bile tahammülüm yoktu
Bunu sana kim anlatti peki? Duvara carpiyormus olmuyormus.
Kadinin kasilmasindan olmuyor kasilmasindan yaaa ayy gece gece iyi güldüm
Yahu zipzip ne sabit fikirlisin. Duvar muvar yok, metaforik duvar da yok, hiç bir şekilde duvar yok. Bu kadar insan yalan mı söylüyoruz biz burda?Iyide o doktorlara da yasayanlar gidip anlatiyo cift olarak. Mesela adam diyoki sanki bi duvara carpar gibi bi engel cikiyo baski yaptikca ve onu zorladikca cok aci cekiyor esim, sonra birakiyoruz (bu sadece bi örnek) Doktor da diyor ki adama, sen o duvar gibi seyi hala hissedebiliyosan bozulmamistir zaten. Bozulmus olsaydi hissetmezden o duvar tarzi hissini. Duvar dedigimiz betonvari duvar degil elbette, sadece metaphoric bi aciklama tarzi bi duvara carpma hissi
Duvar hissi yokki hissetsinler internetekızlık zarı yaz resimlere bak anlarsın belki,şartlanmışsın şu anda.Yapin anketi ama erkeklere sorun o duvar hissini hangi durumlarda hissediyorlarmis, cünkü o hissi yasayan onlar, en iyi cevabi onlar verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?