kizlik zarim bozuldu

Kizlik zarim bozulmadi yazcaktim cok ozur dilerim. Ama kizlik zarim genis oldugu icin direkt iceri giriyor sorun orda o duvar gibi orten zar bende yok denilcek kadar ince kenarliymis doktor oyle dedi. Yani ne kanamam oldu ne de olacak... ama iceri soktugum sey hemen giriyor kanama da olmazsa evlencegim kisi bana bakire degilsin diye suclama yapar mi ki. Illa zorlanmak mi lazim napim benim hic zorlanmuyo uzum sure oldu insallah daralmistr artik ne diyim

Yani sorun bir erkekle iliskiye girmen mi sadece? Yani sevgilinin bundan suphelenmesi mi?
Benim icin ha erkekle iliski ha icind bir cisim koyman fark etmiyor. Ikisinde de amac zevk degil mi?
Sen ne soruyorsun hakikaten?

Zipzip sen yorum yapma yaş sor mümkünse. Bu nedir ya...

Ayy sephoraa bi de bende ne cevherler var demis hahahshshshshshshshsh

Eger yapisi öyleyse öyle kalir. Yani o zorlanma hissi olusmaz kolay kolay. Erkek arkadasin kac yasinda? Cok tecrübesi varmi??
Hayir tecrubesi yokmus 25 yasinda. Ama yapisi oylr zarin ince kenarliymis ortasi baya genis yani bi zorluk hissetcek yapida degil. .kolay iliski yasayan yok mu ki bi tek benim mi hemen icine bisi girebiliyo

Duymadim, aylarca doktorlara giderek, ve internetten almanca, ingilizce, arapca, türkce bu konuyla ilgili bütün yazilar okuyarak emin bilgilere sahip oldum. Bi ara o konuda kafayi siyirmistim da biraz. Eski konularima bakabilirsin. Ama ben kimseyle cinsellik falan asla yasamadim, tamamen kendi vesveselerim, bi kere kendim acip bakmak isterken cok hafif parmagimla dokundum ondan sonra da eyvah bozuldu diye delirdim, halbuki, ne aci vardi, ne kan, ne baska bisey, zaten su an ki aklimla bakinca o dokunmanin bisey yapma ihtimali asla yok, baski olmaliymis bozulmasi icin. Almanyada 6 jinekologla konustum bu konuyu uzun uzun, ve bana her ayrintisina kadar anlatmak durumunda kaldilar (cünkü kafayi yemistim diyorum ya, uyuyamiyodum, yiyemiyodum, delirmistim resmen) Ve bu jinekologlardan biride benim yakin akrabamk sagolsun o da cok zaman ayirarak anlatti gösterdi herseyi, yani bütün bu doktorlar hep zarin durumuna bakti hemde bana uzun uzun aciklamalar yaptilar o yüzden edindigim bilgiler kesin. Bunlar yetmezmis gibi bi türkiyedeyken 3 jinekologa gittim bi de türkiyedekiler baksin dedim, ve "kizlik zarin sapasaglam, anadan dogma, piril piril duruyor" dedi her ücüde, ayrica yine onlarda ne tür durumlarda bozulacagini bana uzun uzun anlattilar ve korkmamin tamamiyle yersiz olduguna emin oldum böylece

O kadar jinekologa gidecegine bir pskiyatriste gitseydin simdi karsimizda cok daha farkli, cok daha yasanilabilir bir Z zipzip gorecektik... :KK14:

he anam he. mastürbasyon yapmayı biliyon da kızlık zarını mı bilmiyon? Allah akıl fikir versin

Duymadim, aylarca doktorlara giderek, ve internetten almanca, ingilizce, arapca, türkce bu konuyla ilgili bütün yazilar okuyarak emin bilgilere sahip oldum. Bi ara o konuda kafayi siyirmistim da biraz. Eski konularima bakabilirsin. Ama ben kimseyle cinsellik falan asla yasamadim, tamamen kendi vesveselerim, bi kere kendim acip bakmak isterken cok hafif parmagimla dokundum ondan sonra da eyvah bozuldu diye delirdim, halbuki, ne aci vardi, ne kan, ne baska bisey, zaten su an ki aklimla bakinca o dokunmanin bisey yapma ihtimali asla yok, baski olmaliymis bozulmasi icin. Almanyada 6 jinekologla konustum bu konuyu uzun uzun, ve bana her ayrintisina kadar anlatmak durumunda kaldilar (cünkü kafayi yemistim diyorum ya, uyuyamiyodum, yiyemiyodum, delirmistim resmen) Ve bu jinekologlardan biride benim yakin akrabamk sagolsun o da cok zaman ayirarak anlatti gösterdi herseyi, yani bütün bu doktorlar hep zarin durumuna bakti hemde bana uzun uzun aciklamalar yaptilar o yüzden edindigim bilgiler kesin. Bunlar yetmezmis gibi bi türkiyedeyken 3 jinekologa gittim bi de türkiyedekiler baksin dedim, ve "kizlik zarin sapasaglam, anadan dogma, piril piril duruyor" dedi her ücüde, ayrica yine onlarda ne tür durumlarda bozulacagini bana uzun uzun anlattilar ve korkmamin tamamiyle yersiz olduguna emin oldum böylece
ibret aldım yeminlen :KK57:

Masturbasyon yaparken icime birsey sokuyordum kucukken bilmiyordum kizlik zarinin varligini.ama zarar gelmemis. Ilk gece eger penis hic zorlanmadan iceri girerse bu normal bi durum mu yoksa illaki ilk zorlama oluyor mu. Iliski tam anlamiyla yasaniyor mu o gece yoksa kizlik bozulup birakiliyor mu. Uzun sure 2 yil kadar icine birsey sokmadim eski haline donmus mudur kizlar yardim edin lutfen 3 ay kaldi... uzun sure iliskiye girmeyenler vajinasinda darligi hissediyor mu ve ilk gecesi rahat gecip vajinasi zorla mayan var mi

ne kadar çirkin ifade şekliniz var.

Ya doktorlarin bizzat anlattiklari nasil safsata olur?? Hemde bir de degil bir sürü doktorla yani jinekologla görüstüm
Bir otobüs şoförüyle günlerce otobüs kullanmak hakkında konuşarak otobüs kullanmayı öğrenebilir misin zipzip? Ya da kullanma klavuzunu okuyarak kullanabilir misin otobüsü?
Gerçekten psikolojik sıkıntıların var.

Ama o eski darligin verdigi hisle, saglam zarin verdigi his cok ayri seyler. Zar saglamsa duvar gibi biseye baski uyguladigini hissediyor erkek ve bu bariz birsey oluyor onun icin. Zar bozuksa, uzun süre bisey sokulmadigi icin vajina daralmis olsa bile, o duvar gibi sert seyle karsilasmiyor erkek ve zari belirleyen o duvar gibi his (duvara baski yapma hissi) olmayinca erkekler anliyorlar bozuk oldugunu. Ama bu erkek hayatinda hic bisey yasamamissa ve cok genc biriyse bi ihtimal anlamayadabilir. Ama tecrübeliyse muhakkak anlar

Zipzip, seni fena halde kandırmışlar kuzum. Ne duvarı ne baskısı, ne erkeğin anlaması :) Yok öyle bir şey, sinek kanadından daha ince, neredeyse mikron kalınlığında ve gözenekli bir şeydir kızlık zarı, erkek cinsel organını içeri soktuğunda hiç bir duvar ile karşılaşmadığı gibi baskı hissi de oluşmaz. Oluşan tek his ilk cinsel birleşmede haliyle vajinanın dar olmasından kaynaklı zorlanmadır.

Yok hayır nerde araştırdın, nerden öğrendin bu bilgiyi anlamadım ki! İnsanları cinsellikten soğutmak için daha neler yapacaklar çok merak ediyorum.Gözünüzü seveyim şu kızlık zarı ile alakalı mevzuları doktorlara sorun(özellikle aileniz tarafından tembihlenmemiş doktorlar olsun), cinsellik ve üreme organları böyle kulaktan kulağa yayılacak bilgilerden,forumlardan yararlanamayacak kadar önemlidir.

inş bozulmamıştırda yalana gerek yok yaniiii onu bilen kızlık zarınıda bilir. bide ne dalga geçiyosunuz ya meşhur bu sitenin illa ki her konu altında dalga geçenleri..

Back
X