kızlık zarını diktirmek istiyorum ama eşimin yüzüne nasıl bakarım?

Morbidanqel

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2014
863
375
323
arkadaşlar ben 22 yaşında üniv ögrencisiyim bipolar bozukluk diye psikiyatrik rahatsizlıgim var o yüzden okula bir yıl ara verdim yani derdim çok. 19 yaşında gaflete kapılarak bu hatayı yaptım.şimdi çok pişmanım. günahından çok korkuyorum zarımı diktirmek istiyorum tabi evlenirsem hastalıgımın iyileşmesi, ögretmen olmam lazım. napmam gerek? sizce söylesem beni kullanmaya mı kalkarlar zaten psikolojik rahatsızlık, antidepresanlar, bölümümüm zor olması yıpratıyor.aileme yeni anlatabildim durumumu annem felç geçiriyordu ama bana yardımcı olacaklarını söylediler.

Hatırladım seni daha önceden konu açmıştın sanırım birlikte olduğunu ailene de söylemiştin annen diktirmeni istiyordu

Hani şu yorumu yapmak istemiyorum ama zar dikilince hiç bir şey yaşamamış mı olacaksınız? Önce kabullenin hata olarak görüyorsanız dahi hata yaptım deyin. Biriyle beraber olduğunuz için sizden vazgeçecek kişiyle zaten beraber olmamalısınız. Çok çirkin bir olay diktirmekte nedir yahu? Yaşanmış olmuş bitmiş. Geride bırakın

Erkekler bu dayatmaları yaparsa böyle olur. Kızoglan kız diye aldıklarını sandıkları eşleri tarafından kandırılmış olurlar. Kocani kandırırsan kendin kandırmış olursun diyip ahkam kesemem için acımayacaksa yap. Aksi takdirde hayatın daha zor.

Arkadaşlar bu kızı hatırlıyorum. Samsun' da yaşıyordu sanırım. Kimle konuşup durumu anlatsa kıza sen o... sun demişler.
Valla kim ne derse desin, bu toplum zar cahili, zar kafalıya bence her şey mübah olmalı.
Dürüst olsan suuç, olmasan suuç.
önceden farklı düşünüyordum.
Özellikle şu forumda kadınların tepkisini gördükten sonra ben destekliyorum. Cinsellik bu kadar tabuysa, kadını tamamen aşağılayan bir etmense artık günümüzde bazı adamlar bunu hak ediyorlar arkadaş.

ne alaka ben iyi bi bölüm okuyorum. ilkögretim matematik ögretmenligi üstelik hasta olmama ragmen bu bölümü kazandım.
Tariz var orada, ayrıca bölüm ne alaka ben bölümle ilgili bir şey demedim.

Ekleme yapayım, evlenmeden önce seks yapılmasını yanlış bulmuyorum ben, ''Eşini nasıl kandırırsın, ona her daim açık olmalısın'' teranesinde de değilim, bu ataerkil zihniyetteki erkeklere her şey mübah, benim kızdığım senin kendine bunu yapmak istemen sanki ayıp ya da yanlış bir şey yapmışsın gibi. Ama tek çözümün buysa yaşadığın yerde, o zaman yaptırırsın.
Umarım anlatabilmişimdir.

Bence söylemen gerek haktir. Günah boyutunun farkindasin zaten.Diktirme işine yorum yapamıyorum.

Bir arkadasimin teyzesinin kizida boyle bir hataya dusmustu evlenecegi kisiye de bu durumu en basindan anlatmisti. Evlenecegi adam da bende uni. de biriyle birlikte oldum ve onunda kizligini ben aldim. Hergun pismanligini yasiyorum birakta ikimizde hatalarimizi telafi edelim. Bundan sonrasini dusunelim demis. Belki buna benzer bir hayat seni bekliyordur. Suan o kisiler evli cocuklular. Ve adam esini el üstünde tutuyormus. Kizligini diktirmek günü kurtarir ama seni kurtarmaz.

Bi kere birlikte olmak kesinlikle hata olmamalı sevmişsin güvenmişsin birlikte olmuşsun.evlilik nasip olmamış belki bazı hayal kırıklıkları yaşamışsın bitmiş.diktirme işine gelince keşke her kadın karşısındaki kişiye erkekler gibi açık açık söyleyebilse.ama gerçekten erkekler bazen bu yalanı hakediyo.kendileri yaşayıp gururla söylüyolar karşısına çıkan kişi aynı şekilde davranınca ciddiyetsiz yaklaşıyolar genel olarak.bu konuda operasyon geçir ya da geçirme gibi bişey söyleyemem kendi tercihin.yalnız karşındaki kişiye mutlaka ama mutlaka psikolojik rahatsızlığını söylemelisin en başından.

Çok çelişkili bi konu gerçekten ne diyeceğimi bilemedim. Ama bu yaptığın hata kendinle savaşın kendi günahın. Hayırlısı olsun hakkında gerçekten be söyleyeceğimi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…