- 27 Ağustos 2014
- 863
- 375
- 323
- Konu Sahibi Morbidanqel
-
Hani şu yorumu yapmak istemiyorum ama zar dikilince hiç bir şey yaşamamış mı olacaksınız? Önce kabullenin hata olarak görüyorsanız dahi hata yaptım deyin. Biriyle beraber olduğunuz için sizden vazgeçecek kişiyle zaten beraber olmamalısınız. Çok çirkin bir olay diktirmekte nedir yahu? Yaşanmış olmuş bitmiş. Geride bırakınarkadaşlar ben 22 yaşında üniv ögrencisiyim bipolar bozukluk diye psikiyatrik rahatsizlıgim var o yüzden okula bir yıl ara verdim yani derdim çok. 19 yaşında gaflete kapılarak bu hatayı yaptım.şimdi çok pişmanım. günahından çok korkuyorum zarımı diktirmek istiyorum tabi evlenirsem hastalıgımın iyileşmesi, ögretmen olmam lazım. napmam gerek? sizce söylesem beni kullanmaya mı kalkarlar zaten psikolojik rahatsızlık, antidepresanlar, bölümümüm zor olması yıpratıyor.aileme yeni anlatabildim durumumu annem felç geçiriyordu ama bana yardımcı olacaklarını söylediler.
ne alaka ben iyi bi bölüm okuyorum. ilkögretim matematik ögretmenligi üstelik hasta olmama ragmen bu bölümü kazandım.21334433 tane gereksiz üniversite açarlarsa, olanlar da öğrencilerinin vizyonunu geliştirmez tabii.
Tariz var orada, ayrıca bölüm ne alaka ben bölümle ilgili bir şey demedim.ne alaka ben iyi bi bölüm okuyorum. ilkögretim matematik ögretmenligi üstelik hasta olmama ragmen bu bölümü kazandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?