- 29 Mayıs 2016
- 9
- 6
- 1
- Konu Sahibi Morbidanqel
-
Su anda puanı çok düşük.ne alaka ben iyi bi bölüm okuyorum. ilkögretim matematik ögretmenligi üstelik hasta olmama ragmen bu bölümü kazandım.
kisiden kisıye degisir sonuc olarak okumasi zor çan yok geçme notu 60Su anda puanı çok düşük.
Yani övünmene gerek yok.
çok açık sözlüsünüz.O hatayı yaparken adamın yüzüne nasıl baktıysan evleneceğin kişinin yüzüne de öyle bakacaksın
sana mı yazmışlar bunu?erkekler dalga gecıyor kadın diye esnek topla oyun olmazki denmiş okulun itiraf sayfasinda vardi
hayır bunu yaşayan başka biri itirafta bulunmuş bunu kabul eden erkegn ta a.. k.. bile denmis kızlar bile kızın hatası diyorlar bende dogru diyorum.sana mı yazmışlar bunu?
1. Bir insanı ömür boyu kandırmak daha büyük günah değil mi?arkadaşlar ben 22 yaşında üniv ögrencisiyim bipolar bozukluk diye psikiyatrik rahatsizlıgim var o yüzden okula bir yıl ara verdim yani derdim çok. 19 yaşında gaflete kapılarak bu hatayı yaptım.şimdi çok pişmanım. günahından çok korkuyorum zarımı diktirmek istiyorum tabi evlenirsem hastalıgımın iyileşmesi, ögretmen olmam lazım. napmam gerek? sizce söylesem beni kullanmaya mı kalkarlar zaten psikolojik rahatsızlık, antidepresanlar, bölümümüm zor olması yıpratıyor.aileme yeni anlatabildim durumumu annem felç geçiriyordu ama bana yardımcı olacaklarını söylediler.
O kızlardan bu forumda da var, damlarlar birazdan. Kendini ezikleme, küçüksün henüz. Kendi hayatın için en doğrusuna karar ver yalnızca...hayır bunu yaşayan başka biri itirafta bulunmuş bunu kabul eden erkegn ta a.. k.. bile denmis kızlar bile kızın hatası diyorlar bende dogru diyorum.
Yaerkekler dalga gecıyor kadın diye patlak topla oyun olmazki denmiş okulun itiraf sayfasinda vardi
o nasil bir laftir onlara bir bayan boyle bir iliski istediginde bulunsa soluksuz kabul ederler sunu anlayin kizlik zari sizi belirli bir yasa kadar hastaliktan korumaya yarayan bir zardir sonra bir islevi kalmaz. Tabi ki bunu bilmek deherkeesle yatarim kafasina girmek degildir bunu bulan insanlar bunu namusa.cevirmistir namus orda degil kafada biter sen takma o guzel kafana bunlari allahim nasil sonir oluyorum boyle tiplereerkekler dalga gecıyor kadın diye patlak topla oyun olmazki denmiş okulun itiraf sayfasinda vardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?