kızlık zarını diktirmek istiyorum ama eşimin yüzüne nasıl bakarım?

Bence de kabullen olanları ve onunla yaşa.. seni seven öyle de sever diyelimki diktirdin yalan söylemiş olucaksın yalanla başlayan bir ilişki ne kadar düzgün olabilir ki... ders çıkar yaşadıklarından tecrübe edin ama ört bas ederek sadece vicdan yaparsın bence... herkesin doğrusu yanlış ı kendine namus iki bacak arasında olmamalı hele ki bir et.. kızlık tabiki önemli evlilik öncesi yaşanmamalıymış ama yine de yüzer bakılmıcak bir mevzu değil kaldı ki öyle bir durumda biz bayanların erkeklerin yüzüne bakmamamız gerekir... ??
Hastalık mevzusuna gelirsek çok dillendirmen yanlış bence şu sebebten yanlış anlama hasta olman demek başarısız olucaksın demek değil sanırım biraz özgüvenini yitirmişsin unutma kimse senden üstün değil temiz hiç değil..
Tabi karar senin hayat da umarım kendin için en doğru adımları atarsın

Seni gercekten seven kisi sorun etmeyecektir bende bugune kadar basbas bagirdim onemli bilmem ne hayatimi ona gore yasadim..sonra bakis acim bile degisti hayatimdaki insanla, bir kez bile sormadi..demekki onceden hayatimda olanlar hicmis..durust ol karsindakine kabul etmezse zaten sevmemistir..bu tarz seyleri hayatinin merkezine koyanlar hastalikli dusuncelere sahip.yaptigin hatayi telafi etmeye calis ama durustlukle..burda yazilan taslayanlarada bakma senin hayatin sensin onemli..degerli..

Günahından korkuyorsan tövbe edeceksin ve bir daha yapmayacaksın. Zarını diktirmen demek ileride eşini kandırman demek. Ee bu da günah? O yüzden eşine bunu, pişmanlığını anlatacaksın ve seviyorsa seni böyle kabul edecek zaten.

Seven insan iki bacak arasinda ki zara bakmaz diye dusunuyorum herkesin fikri ayri tabi ki ama namusun orda oldugunu dusunmuyorum tabi ki boyle dusunmem onune gelenle yatip kalkmak gibi bi manada degil ama ciddi oldugun adamla yasaman en mantiklisiydi cogu insan dusebiliyor bu hataya. Ama sevdigin insana direk anlatirsan o kendi ogrenmeden bence daha iyi olur

1. diktirme zar için seni sevecek olan hiç sevmesin
2. hata yaptım diyip kendi psikolojini bozma istedin yaptın ve bitti...
3. her önüne gelen erkeğe ay bunu çok sevdim dur her şeyi anlatayım deme bakire değilim deme kullanılırsin
4. bir gün gerçekten adam gibi bir adama denk gelirsen zaten bakire misin değil misin sormaz kimse sana ve kimse önemsemez
5. sen bundan utanç duyarsan başkası da seni ezer önce herkese karşı sen dik dur

Bunu hata olarak görüp yargılayan kınayan bayanlar.. işin günahına değinecek olursak el ele tutuşmak bile nikahsız haram? Biz bayanlar bir bayanı bu konuda kınayıp yargılarsak erkekler e niye kızarız ki...

Sevmiş istemiş olmuş doğru varya yanlış
Fikir sormuş bizlere mahkeme açılmamış yani burada birbirimizi yargılıcakmıyız fikir mi sunucaz?

1. Bir insanı ömür boyu kandırmak daha büyük günah değil mi?
2. Öğretmen olacaksın ve bölümümün zor olması beni yipratiyor diyorsun. Enteresan.
3. Hataysa hata (ki bana göre degil). Geçmişte kaldı. Dürüstçe soylemelisin hayatına girecek insana.
4. Kızlık zarindan evvel bipolar bozuklugunu düşün bence. O daha mühim.

Ben pek çok erkeğin aslında bu kızlık meselesine takılmadıklarını düşünüyorum. Daha çok maddi şeylere takılıyorlar. Fabrikatör kızı olsan düğün hediyesi nişanlına FErrari alsan, bak bakalım ne kadarı takılıyor. Ama haklısın senin durumunda yüzüne vuracaktır. Çok iyi bir insanla karşılaşırsan, kendin itiraf edebilirsin diktirsen bile.

Eşini düşünme , kendini iyi hissedeceksen yap. Ailende biliyor , başka kimsenin bilmesine gerek yok.
Buradaki konunu da kapatmayı tavsiye ediyorum.
Psikiyatrist tedavi görüyorum demişsiniz, gerek yok başkasından görüş almaya. Daha fazla kafanız acır.

Ekleme : Hani diyorlar ya kadın kadın diyorsunuz erkek her şeyi yapıyor diye , işte olan kadına oluyor . Neden , çünkü psikolojik olarak kaldıramıyor çoğu kadın geçmişini.
Erkekleri dürüstlük abidesi olarak gördüklerinden mıdır nedir , yikiliyorlar böyle.
O yüzden eğer kaldiramayacaksa insan hayatını ona göre sekillendirmeli

hayır bunu yaşayan başka biri itirafta bulunmuş bunu kabul eden erkegn ta a.. k.. bile denmis kızlar bile kızın hatası diyorlar bende dogru diyorum.
O kızlardan bu forumda da var, damlarlar birazdan. Kendini ezikleme, küçüksün henüz. Kendi hayatın için en doğrusuna karar ver yalnızca...

Oncelikle aileni tebrik ederim gercekten sana anlayış gosterdikleri icin ama kızlık zari diktirmek bence pek karakterli bir durum degil.

erkekler dalga gecıyor kadın diye patlak topla oyun olmazki denmiş okulun itiraf sayfasinda vardi
Ya
erkekler dalga gecıyor kadın diye patlak topla oyun olmazki denmiş okulun itiraf sayfasinda vardi
o nasil bir laftir onlara bir bayan boyle bir iliski istediginde bulunsa soluksuz kabul ederler sunu anlayin kizlik zari sizi belirli bir yasa kadar hastaliktan korumaya yarayan bir zardir sonra bir islevi kalmaz. Tabi ki bunu bilmek deherkeesle yatarim kafasina girmek degildir bunu bulan insanlar bunu namusa.cevirmistir namus orda degil kafada biter sen takma o guzel kafana bunlari allahim nasil sonir oluyorum boyle tiplere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…