kızlık zarını diktirmek istiyorum ama eşimin yüzüne nasıl bakarım?

neresi enterasan? hastalğmdan dolayı odaklanamama sorunu olustu bu sene kaldım. benden notları düşük olanlar 4 e geçti ben 3 te kaldım

Bu ikiyüzlü toplumun bireylerine müstehaktır. Ben zar dikimine karşı biri değilim.
Kendileri her haltı yiyip MİLLİ olurken, diğer taraftan el değmemiş kız isterken, birliktelik yaşayan kıza o.pu derken terkettiler zaten o iyi niyeti.
İstediğini yapmakta özgürsün bence. Hataysa hata telafisi de sana kalmış o zaman.

Ister istemez kafaniza takilacaktir bu mesele ama insanlik hali yapmissiniz bir hata. Olabilir. Hepimizin hatalari var. Onemli olan yaptiklarimizdan ders almak ve baska hatalardan korunmaya calismak. Zor olsa da su an yapmaniz gereken, ailenizin ve cevrenizin negatif etkilerine ragmen okulunuza odaklanarak en iyi sekilde mezun olmak ve mesleginizi elinize almak. Tabi bu arada tedaviye de devam etmek. Bazen en iyi cozum zamanla gelir.

neresi enterasan? hastalğmdan dolayı odaklanamama sorunu olustu bu sene kaldım. benden notları düşük olanlar 4 e geçti ben 3 te kaldım
Anladım. Sonuçta bölüm zor değil. Siz odaklanamiyorsunuz

O nedenle siz kizlik zarini falan birakip bipolarinizi kontrol altinda tutmaya odaklanin. Yani bkz: madde 4.

Seni seven biriyle evlenirsen ilerde sorun olmayacagini sanıyorum canim . Ki herkesde kanama olmuyokii bazilarinin zari dogumda bile bozuluyo benim oyleymis esim bana niye kan akmadi bile demedi ben kendim bi doktora gitcem dedim esnek oldugunu ögrendim diktirmek bence cok gereksiz hem hayat boyu saklayamazsin hayat arkadasindan acele etme hem boyle seyler için hayirlisi olsun hakkinda

bu devir de bakire kız mı kaldı ya ? Ayrıca zar takıntılı adamı kandırıp evlenince mutlumu olacan ? E senin kendine saygın onurun ne olacak ? Erkekler zaten güvenilcek kadın arıyor zardan ziyade kafa dengini bul evlen ha illa diktircem diyorsan kocana gerizekalı gözü ile bakabilirsin...

Et parcası yada alınıp satılan mal değilsin arkasında dur yaptığının kendi kıymetini bil.

çaresizce bu mesajı yazdığına göre gerçek anlamda bu durumu kafana taktığını ve ayrıca kötü bir dönemime geldi diyerek aslında sonradan pişman olduğunu düşünüyorum. İnan bana hayat o lanet olası kızlık zarının etrafında dönmüyor. 40 lara falan geldiğinde bambaşka bir hayat bekliyor seni. O sebeple seni gerçekten sen olduğun için seven biriyle birlikte ol. ya da olma... yalnızlık zor değil

Inançları ve prensipleri gereği birliktelik yaşamayan çok sayıda kadın ve erkek var.

Kendi hayatınız veya çevrenize göre genelleme yapmayın.

Devir değiştikçe , inançlar , prensipler değişmiyor.

Yahu bi kere de arkasında durun şu yaptığınız işin!

Günah diyosan yapmayacaktın, şimdi diktirsen, eşine yalan söylediğin için bir günaha daha girecen evet.

İlişkiye girdiysen rahat olmalısındır.
Evet sevgilimle yattım ama ayrıldık bitti dersin kendine.. Bir başkası olsa da ona hesap vermez, türlü oyunlara girmez,yaşarsın hayatını..
Veya açıklama yapacaksan söylersin. Yaşadım pişman oldum ama yaşadım dersin filan.

Ama bu nedir? Zarı diktirmeler?
Bir arkadaş sevgilisiyle bir tek birleşmeyi yaşamadı, herşeyi yaptı. Bakire miydi yani? Bence hayır..
Şu farkı anlasak artık..
Zarı diktirince kocan anlamayacak, delil yok çünkü değil mi? Tıpkı erkeklerde de delil olmadığı gibi.

Pff ne gelirse aklıma yazdım. Kızıyorum bu konulara.
Evlenmeden önce ilişki ya-şa-ma-yın!!elinize yüzünüze bulaştırıyorsunuz çünkü..

Mecburen yapacaksın yüzünde bak senin geçmişin onu ilgilendirmez anlatirsanda omurboyu başına kalkar

Inançları ve prensipleri gereği birliktelik yaşamayan çok sayıda kadın ve erkek var.

Kendi hayatınız veya çevrenize göre genelleme yapmayın.

Devir değiştikçe , inançlar , prensipler değişmiyor.
İnançları gereği olabilir onları ayıralım ol ama etrafınıza bakın lütfen kızlarda cinselliğini erkekler kadar yaşıyor artık

Olayı farklı bir yerden almak istiyorum; bipolar bozukluğum var dedin değil mi?
Bipoları açıp okudun mu? Evrelerine baktın mı? Hormonlarının ne çeşit kontrolsüzlüklere sebep olabileceğini irdeledin mi hiç?

19 yaşında gaflete kapıldım diyorsun, ya başka şeylere kapıldıysan?

Taşıdığın hastalığın öfori- erotomani- extacy gibi ön evreleri var manide. En bekaretini sakınan insanı, erkek- kadın aramaya çıkarır sokaklara. Aç biraz oku, sor doktoruna. Annene de söyle felç geçireceğine şükretsin ki kızı tenha bir yerde mani krizi geçirirken geberip gitmemiş!

Her şey bekaret mi allasen, hiç mi kıymet vermiyorsunuz kendinize?
Hastalığın geçmeyecek, yarı genetik, otur araştır ve nasıl kontrol edebileceğini, dizginleyeceğini öğren.
Ailecek önce seni psikolojik olarak bi düzlüğe çıkarsınlar, sen de gayret et, sonra ister diktir ister ...
Tövbe yarabbim.
Eşimin yüzüne nasıl bakarım diyor bi de ya..

M Morbidanqel canım hastalığın kızlık zarından daha zor bir şey biliyorsun dimi? Öncelikle evlenmek istiyorsan tedavilerine yoğunlaş. Biraz toparla kendini. Güzel bir psikiyatrist bul. İyi bir üniversite hastanesine git hangi şehirdesin? İstanbulda çapaya gidebilirsin. Üniversite hastanesinin gözetiminde ol terapilere katıl ilaçlarını kullan. Senin gibi hastalarla iletişimde ol. Ailenizde bu hastalığı yaşayan başka biri var mı? Bizde genetik. Benim pek yok ama dedem babam kardeşim kötü durumdalar.
Zar meselesini kafandan at şimdilik. Tedavini ol. Psiliyatristinle konuş bunu. Kendini iyi hissedeceksen de diktirirsin ne olacak yani? Basit bir operasyon.
Hayatına sokacağın adama öncelikle hastalığından bahsetmelisin. Eminim bunu umursamayacak bir sürü kişi vardır. senin zarın kimseyi ilgilendirmez istediğini yap. Erkeklere bunu açıklaman gerekmiyor. Ama hastalığını saklama. Sana iyi gelen bir adam karşına çıkarsa tut elimi bırakma zarı falan da unut e mi :)

burdan bakire olanlara sesleniyorum sevgilinizle sakın tenha bi yere gitmeyin çünkü flört arzusu tenhada bulusmaya davet ediyor yani zinaya yol açıyor sonra benim gibi kendinize olan özgüveninizi yitirirsiniz.

Siz nerede yaşıyorsunuzki?
Ne demek bakire kız kaldı mı?
Ben bakireydim mesela evlenmeden önce, eşim de ilk benle yaşadı ve evet eminim, şimdi ona da inanmayanlar olur.
Ama inancı gereği harama bulaşmamış birçok insan var, bunu hele bu ülkede göz ardı edemezsiniz.

Genelleme yapmayalım yani...
Ayrıca diğer yorumlarınıza katılıyorum kesinlikle

Deme öyle ya ben kocama saklamıştım zarımı simdi bakire kız sıfatını kötü gibi lanse ettin utandım ama olmuşken kocamla olsun ilklerimiz diye düşünmüştüm öyle bi dedin ki ne yaptım ben der gibi oldum

Bu konuya bir çok farklı açıdan bakıyorum ben. İlki üstteki arkadaşımızın da dediği gibi "müstehak" olma durumu. Kendisi her haltı yiyip karısı "el değmemiş" olsun isteyen ikiyüzlü yurdum erkeğine evet müstehak. Ayrıca bu bakire kızlarla evlenen erkekler gerçekten de ilk olduklarını mı sanıyorlar bu da ayrı bir tartışma konusu olur.

İkinci nokta da önceliğinizin okulunuz, dersleriniz ve sağlığınız olması. Sizin şu an ileride evleneceğiniz adamın ne diyeceğinden çok kendinizi düşünmeniz gerekiyor. Bırakın sizi olduğunuz gibi sevsin sahiplensin.

Bence öncelikleriniz daha başka olmalı şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…