- 27 Ağustos 2014
- 863
- 375
- 323
- Konu Sahibi Morbidanqel
-
neresi enterasan? hastalğmdan dolayı odaklanamama sorunu olustu bu sene kaldım. benden notları düşük olanlar 4 e geçti ben 3 te kaldım1. Bir insanı ömür boyu kandırmak daha büyük günah değil mi?
2. Öğretmen olacaksın ve bölümümün zor olması beni yipratiyor diyorsun. Enteresan.
3. Hataysa hata. Geçmişte kaldı. Dürüstçe soylemelisin hayatına girecek insana.
4. Kızlık zarindan evvel bipolar bozuklugunu düşün bence. O daha mühim.
Anladım. Sonuçta bölüm zor değil. Siz odaklanamiyorsunuzneresi enterasan? hastalğmdan dolayı odaklanamama sorunu olustu bu sene kaldım. benden notları düşük olanlar 4 e geçti ben 3 te kaldım
Seni seven biriyle evlenirsen ilerde sorun olmayacagini sanıyorum canim . Ki herkesde kanama olmuyokii bazilarinin zari dogumda bile bozuluyo benim oyleymis esim bana niye kan akmadi bile demedi ben kendim bi doktora gitcem dedim esnek oldugunu ögrendim diktirmek bence cok gereksiz hem hayat boyu saklayamazsin hayat arkadasindan acele etme hem boyle seyler için hayirlisi olsun hakkindaarkadaşlar ben 22 yaşında üniv ögrencisiyim bipolar bozukluk diye psikiyatrik rahatsizlıgim var o yüzden okula bir yıl ara verdim yani derdim çok. 19 yaşında gaflete kapılarak bu hatayı yaptım.şimdi çok pişmanım. günahından çok korkuyorum zarımı diktirmek istiyorum tabi evlenirsem hastalıgımın iyileşmesi, ögretmen olmam lazım. napmam gerek? sizce söylesem beni kullanmaya mı kalkarlar zaten psikolojik rahatsızlık, antidepresanlar, bölümümüm zor olması yıpratıyor.aileme yeni anlatabildim durumumu annem felç geçiriyordu ama bana yardımcı olacaklarını söylediler.
bu devir de bakire kız mı kaldı ya ? Ayrıca zar takıntılı adamı kandırıp evlenince mutlumu olacan ? E senin kendine saygın onurun ne olacak ? Erkekler zaten güvenilcek kadın arıyor zardan ziyade kafa dengini bul evlen ha illa diktircem diyorsan kocana gerizekalı gözü ile bakabilirsin...
Et parcası yada alınıp satılan mal değilsin arkasında dur yaptığının kendi kıymetini bil.
Mecburen yapacaksın yüzünde bak senin geçmişin onu ilgilendirmez anlatirsanda omurboyu başına kalkararkadaşlar ben 22 yaşında üniv ögrencisiyim bipolar bozukluk diye psikiyatrik rahatsizlıgim var o yüzden okula bir yıl ara verdim yani derdim çok. 19 yaşında gaflete kapılarak bu hatayı yaptım.şimdi çok pişmanım. günahından çok korkuyorum zarımı diktirmek istiyorum tabi evlenirsem hastalıgımın iyileşmesi, ögretmen olmam lazım. napmam gerek? sizce söylesem beni kullanmaya mı kalkarlar zaten psikolojik rahatsızlık, antidepresanlar, bölümümüm zor olması yıpratıyor.aileme yeni anlatabildim durumumu annem felç geçiriyordu ama bana yardımcı olacaklarını söylediler.
İnançları gereği olabilir onları ayıralım ol ama etrafınıza bakın lütfen kızlarda cinselliğini erkekler kadar yaşıyor artıkInançları ve prensipleri gereği birliktelik yaşamayan çok sayıda kadın ve erkek var.
Kendi hayatınız veya çevrenize göre genelleme yapmayın.
Devir değiştikçe , inançlar , prensipler değişmiyor.
Siz nerede yaşıyorsunuzki?bu devir de bakire kız mı kaldı ya ? Ayrıca zar takıntılı adamı kandırıp evlenince mutlumu olacan ? E senin kendine saygın onurun ne olacak ? Erkekler zaten güvenilcek kadın arıyor zardan ziyade kafa dengini bul evlen ha illa diktircem diyorsan kocana gerizekalı gözü ile bakabilirsin...
Et parcası yada alınıp satılan mal değilsin arkasında dur yaptığının kendi kıymetini bil.
benimki öyle başkalarına zarar verecek bir hastalık değil merak etmeyin.Ayrıca Allah aşkına tedavi olmadan öğretmenlik yapmayın, bu meslek kolay bir meslek değil. Kim bilir kaç öğrenci psikolojisi bozuk öğretmen yüzünden telef oldu !
Deme öyle ya ben kocama saklamıştım zarımı simdi bakire kız sıfatını kötü gibi lanse ettin utandımbu devir de bakire kız mı kaldı ya ? Ayrıca zar takıntılı adamı kandırıp evlenince mutlumu olacan ? E senin kendine saygın onurun ne olacak ? Erkekler zaten güvenilcek kadın arıyor zardan ziyade kafa dengini bul evlen ha illa diktircem diyorsan kocana gerizekalı gözü ile bakabilirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?