Kızlık zarını mesele yapan biriyle konuşulmaması gerekir değil mi?

pekiyi_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
272
150
53
Kızlık zarını mesele yapan biriyle konuşulmaması gerekir değil mi?

Gelecek yorumların yüzde 99unu tahmin ediyorum ama şahsi fikrim,bakir biriyse kendi gibi birini istemeye hakkı vardır. Ama böyle erkeklerde sayılı,geneli daldan dala konup evlenmeye gelince el değmemişini arıyor

iyi de konu direkt oraya nasıl gelir

yani olağan bir arkadaş ile birden sen kızlık zarını umursar mısın diye mi konuşulur

bir de görüşmek derken nasıl görüşme sevgili olmamak mı arkadaş olmamak mı

eşim arada takılır ben bakire isterim vs vs diye

Gelecek yorumların yüzde 99unu tahmin ediyorum ama şahsi fikrim,bakir biriyse kendi gibi birini istemeye hakkı vardır. Ama böyle erkeklerde sayılı,geneli daldan dala konup evlenmeye gelince el değmemişini arıyor
Kendi bakır olduğu için önemliymiş. Ama ben de kimseyle hiç yakınlaşmadim. Kazayla oldu. Yani tuvalet kağıdıyla kurularken. Jinekoloğa bile sordum. Bozulmuş. Ama kim inanır ki kazayla olduğuna. kime söylersem inanmayacağı gibi o da inanmıyor. Gerçekten yaptığımi düşünüyor. Benim de Zoruma gidiyor artık. Muayene olmam gerekiyormuş beraber olabilmemiz için. Şart koştu.

Topuklarını popona vura vura kaç bence.

Bizde inandik canim. Tuvalet kagidiyla kazi calismasi mi yapiyodun icerde?

Sen o hikayeyi kızlık zarını sorun eden adama anlat. Hepimizde vardı bir zamanlar o zar denen şey. Nasıl bozulacağını da nasıl bozulmayacağını da biliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…