Kızlık zarını mesele yapan biriyle konuşulmaması gerekir değil mi?

sende akıl hastanesinden heyet raporu iste bu herif normaldir diye.. bu kafaya vermeyecekleri için onu bahane edersin.. hayır adam İngiliz kraliyet ailesinden falan da değil ki onunla beraber olman o kadar önemli olsun.. raporu alıp dosyalayacak herhalde..

bence de artık kızlar doğunca zırh giydirelim bu ne yaa hep problem yaratıyor bu organ....

Muayene olunca ne olcakmış ?
Aynen ben de merak ettim. Tuvalet kağıdı olayına inanmamış ya adam,onu mu doğrulatacak acaba
Konu sahibi,benden sana tavsiye. Sebebi ne olursa olsun,hiçbir erkeğe açıklama yapmak zorunda değilsin. Kazayla oldu diyorsan kazayla olmuştur,bu kadar. Hele bir de muayeneye gidelim diyor adam bildiğin ot kafalı.

Teşekkür ederim beni yargılamadan doğru olanı söylediğiniz için.

konudan bağımsız olarak tuvalet kağıdını da o kadar derin kullanmayın allah korusun mikrop kaparsınız..

Bas tekmeyi gitsin. Ne itici bi tip. Terbiyesizin teki! Ona ne senin bacak arandan???

Kimse ile cinsel ilişki yaşamamış olabilirsin tabii .. bunu kimseye inandırmak zorunda da değilsin .

Ama ne bileyim tuvalet kağıdı İnandırıcı değil . Yani milyonda bir ihtimal olası diyelim , gerçek bu diyelim ... sen yalan söyle bence :)

Bu arada muayene ye gitme tabii ki .

konudan bağımsız olarak tuvalet kağıdını da o kadar derin kullanmayın allah korusun mikrop kaparsınız..

Tuvalet kağıdını kukusuna üç santim sokabilen insan evladını ayakta alkışlarım ben. Kaç senedir zarım marım yok tamponu zor sokuyorum ben oraya kadar.

Tuvalet kağıdı kızlık zarını nasıl bozarki?
Hayal dünyası gibi.

Bu arada nerden girersiniz böyle bir muhabbete ben anlamıyorum.
Hiçbir erkekle zar muhabbeti yapmamışımdır, eşim de sormadı.
Tamam bakireydim, kimseyle bişey yaşamadım.ama alnımda da yazmıyor ya, kimse sormadı.
Kimse böyle bi muhabbete girecek cesareti bulamadı.. Bulamaz.. Bulmamalı..

Evlilik öncesi ilişki yaşamaya karşı olanlar, yaşamayanlar zaten muhabbetini yapmaz.
Cinsellik için evliliği beklemeyen, yaşayanlarda bunun muhabbetini yapmaz..

Anca işte böyle "yaptım ama pişmanım, sürterken oldu,yanlışlıkla oldu, diktirsem mi, söylemesem mi" diye dalavere çevirenler yaşıyor bu diyalogları..

Konu sahibi seni tenzih ediyorum, yeri gelmişken yazayım dedim sadece

Başka sağlık sorunu sormazlar tek sıkıntı bu organ nedense.. Konusunu bile açma ayrıl gitsin. Merak etsin alamasın cevabını

Konu sahibi gitti mi?
Sevişmiş olabilirsin, mastürbasyon yapmış olabilirsin, tecavüze dahi uğramış olabilirsin, tuvalet kağıdı da olabilir.

Eşim diyordu ki bana, bugüne kadar bana bakire olduğunu söyleyen her kadınla anal seks yaptım. Yani erkekler aslında bu ilişki biçimini tercih edenler olduğunu, ancak bakire olduğunu söyleyen kadınlar olduğunun farkındalar.

Bu da onlara bazı şeyleri aştırıyor. Zoraki de olsa gelişiyoruz yani. O yüzden hiç üzülme, benim tavsiyem bakirlerden uzak dur.

Ya şu özgüvenden bende istiyorum Eşimle tanıştığımızda çocuktuk,dolayısıyla ikimizinde hayatında birileri olmadı yani bana böyle bir cümle kurmaz ama; atıyorum boşandım diyelim. Gelmişim 28 yaşıma,tekrar evlensem illaki birileriyle birşeyler yaşamış bir kişi olacak. Gelip de bana yukarıda kırmızıyla işaretlediğim şeyleri söyleyecek! Parçalar mıyım soğur muyum bilemem :) Özel hayatını kendine saklasın,ne ben anlatırdım seks hayatım böyleydi diye ne de ondan duymak isterdim.Sanırım ben çağ dışıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…