Kendi bakır olduğu için önemliymiş. Ama ben de kimseyle hiç yakınlaşmadim. Kazayla oldu. Yani tuvalet kağıdıyla kurularken. Jinekoloğa bile sordum. Bozulmuş. Ama kim inanır ki kazayla olduğuna. kime söylersem inanmayacağı gibi o da inanmıyor. Gerçekten yaptığımi düşünüyor. Benim de Zoruma gidiyor artık. Muayene olmam gerekiyormuş beraber olabilmemiz için. Şart koştu.
Ben son level a ulaşıyorum izninizle.
Sorun edenle konuşurum çünkü benim için de büyük sorun.
Bence kadının kızlık zarı hiç bozulmamali. Gerekiyorsa bal mumu falan döküp orada mumyalastirmamiz gerekli. Artık insanlık nasıl çoğalır bilemeyecegim. Bu kadar önemli bir şeyin kaybedilmesine karşıyım.
Aynen ben de merak ettim. Tuvalet kağıdı olayına inanmamış ya adam,onu mu doğrulatacak acabaMuayene olunca ne olcakmış ?
Teşekkür ederim beni yargılamadan doğru olanı söylediğiniz için.Benim sözüme değil zarıma güvenecek adamla isim olmaz. Ben onun bakir olduğuna sözlü ifadesiyle inanıyorsam o da bana inanacak ya da inanmayan çeker gider.
Sonuçta güvenmeyecekse kızlık zarim sağlam olup başka yollarla cinsel birliktelik yaşamış da olabilirim değil mi?
Bas tekmeyi gitsin. Ne itici bi tip. Terbiyesizin teki! Ona ne senin bacak arandan???Kendi bakır olduğu için önemliymiş. Ama ben de kimseyle hiç yakınlaşmadim. Kazayla oldu. Yani tuvalet kağıdıyla kurularken. Jinekoloğa bile sordum. Bozulmuş. Ama kim inanır ki kazayla olduğuna. kime söylersem inanmayacağı gibi o da inanmıyor. Gerçekten yaptığımi düşünüyor. Benim de Zoruma gidiyor artık. Muayene olmam gerekiyormuş beraber olabilmemiz için. Şart koştu.
konudan bağımsız olarak tuvalet kağıdını da o kadar derin kullanmayın allah korusun mikrop kaparsınız..
Kendi bakır olduğu için önemliymiş. Ama ben de kimseyle hiç yakınlaşmadim. Kazayla oldu. Yani tuvalet kağıdıyla kurularken. Jinekoloğa bile sordum. Bozulmuş. Ama kim inanır ki kazayla olduğuna. kime söylersem inanmayacağı gibi o da inanmıyor. Gerçekten yaptığımi düşünüyor. Benim de Zoruma gidiyor artık. Muayene olmam gerekiyormuş beraber olabilmemiz için. Şart koştu.
Biri de hortumla su tutmustu da bozmustu. Yanında kullanım kılavuzu mu verseler dogunca bilemiyorum.
Ya şu özgüvenden bende istiyorumKonu sahibi gitti mi?
Sevişmiş olabilirsin, mastürbasyon yapmış olabilirsin, tecavüze dahi uğramış olabilirsin, tuvalet kağıdı da olabilir.
Eşim diyordu ki bana, bugüne kadar bana bakire olduğunu söyleyen her kadınla anal seks yaptım. Yani erkekler aslında bu ilişki biçimini tercih edenler olduğunu, ancak bakire olduğunu söyleyen kadınlar olduğunun farkındalar.
Bu da onlara bazı şeyleri aştırıyor. Zoraki de olsa gelişiyoruz yani. O yüzden hiç üzülme, benim tavsiyem bakirlerden uzak dur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?