Kızlık zarını mesele yapan biriyle konuşulmaması gerekir değil mi?

ee o nasıl muayene olacakmış da anlaşılacakmış

yalnız kurulanırken nasıl bozuldu

hekim olanlar bir söylese de öğrensek

zira o kadar dışta değil ki

mastürbasyon yaparken bozulsa yine anlarım da

Bizde inandik canim. Tuvalet kagidiyla kazi calismasi mi yapiyodun icerde?
kız öyle deme kız, ben de kendi kendimi kanatmıştım valla meraktan. Daha adet bile olmamıştım Sonra da ilk ilişkimde de söylemedim tabi adama, canım ben kendi kendimi parmakladım ya demedim. O da sormamıştı zaten.

Ama kendi muayene olduktan sonra seninle beraber olmak istiyor mu? Doğru mu anladım? Ya öyle ya da böyle zar yok. Ne yapalım yani yok. Sen de kimseye açıklamak zorunda falan değilsin ya. Bize de açıklamak zorunda değilsin.

Kzılık zarını sorun ediyorsa, sende de yoksa konuşmamalısın tabii..
Ama onu kandırma yoluna gitmeyip bakire değilim desen taa burdan benim gözümde bile yücelirdin valla.
Böyle tuvalet kağıdı hikayelerini yememiştir tabii.

Bakir olup bakire hatun isteyen erkekler candır

Tuvalette hani tuvalet kağıdıyla kurulaniyor ya yapanlar bilir belki. Ben de kurularken sert kuruladim ve ordaki oyuğu hissettim. Yarım saat içinde de acı ve adet kanı gibi kanama olmaya başladı. Size kendimi kanıtlamak zorunda değilim. Ve jinekoloğa bile sordum. Böyle de bozulabiliyormuş demek ki. Neyse çok yardımcı oldunuz sağolun.

Kızlık zarı o kadar kolay deforme olabilen bir şey değildir. Emin misiniz tuvalet kağıdının fail olduğuna?
Tuvalet kağıdı yumuşak bir şeydir, zımpara kağıdı kıvamında değilse tabi.

Benim sözüme değil zarıma güvenecek adamla isim olmaz. Ben onun bakir olduğuna sözlü ifadesiyle inanıyorsam o da bana inanacak ya da inanmayan çeker gider.

Sonuçta güvenmeyecekse kızlık zarim sağlam olup başka yollarla cinsel birliktelik yaşamış da olabilirim değil mi?

Haa bu arada kimse için muayeneye gitme!
Velevki gerçekten tuvalet kağıdı ile bozulmuş olsun. Başka ilişki yaşamazsan orayı da fazla kurcalamazsan bakire gibi olursun nolcak, kimseye açıklama yapma bile.. Kime ne

Muayene mi?
Topuk topuk topuk

kızlık zarınızın nasıl bozuldugu yalnızca sizi ilgilendirir
karşı taraf bunu önemser ya da önemsemez bu da ayrı konu
fakaaaaat
beraber olmadan önce böyle paranoya olmuş git önce doktordan rapor al dıyen pıskopat ruh hastası biri ile zaten görüşülmez
burda kızlık zarını önemseyip önemsememek konu degıl

Ben son level a ulaşıyorum izninizle.
Sorun edenle konuşurum çünkü benim için de büyük sorun.
Bence kadının kızlık zarı hiç bozulmamali. Gerekiyorsa bal mumu falan döküp orada mumyalastirmamiz gerekli. Artık insanlık nasıl çoğalır bilemeyecegim. Bu kadar önemli bir şeyin kaybedilmesine karşıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…