Konuyu açaydin azcikKızlık zarını mesele yapan biriyle konuşulmaması gerekir değil mi?
Ama merak ettikÖzelden yazayım, çok büyük ihtimalle ban yerim :)
Birinin erkek ya da kadın fark etmez, bunu sorun yapması için daha önce kendisinin de cinsel ilişkiye girmemiş olması gerekir. Kendisi senden önce başka bir kadınla birlikte olan adam senden bunu bekleyemez. Konuşmak ya da konuşmamak sana kalmış tabii.Kızlık zarını mesele yapan biriyle konuşulmaması gerekir değil mi?
Bak güzelcim kendine gel, sakin ol. Sevişmedim diyorsan sevişmemişsindir bu kadar dramatize etmeye gerek yok. Herkes sana yukarıda defalarca söyledi tuvalet kağıdıyla bozulmamıştır. O jinekolog dediğin de saçmalamış. Muhtemelen adet oldun. Denk geldi vs. Hala bakiresin yani. Kimseye de bir daha bu konuyu açma.Ben ahlaksizim bu kadar basit. Pisliğin tekiyim. Kendimden iğreniyorum. Ama ne kimseyle seviştim ne anal ne oral yaptim. Tabi bunları da raporlayamam. Ben bu erkekle bu konuyu konuştuğum ve burda bu konuyu açtığım için ahlaksız zavallı biriyim. Zar raporuyla ahlak edep tescillenmiyor ne yazık ki. Sadece böyle insanlara fırsat verdiğime, ahlaksizliğima yanıyorum. Burda yalan söyleyince kazanacağım bir şey de yok. Kendimi burda temize çıkarmaya falan çalıştığımı mi düşünüyorsunuz? İnanmayan zaten inanmıyor. İlla anal oral yaptım seviştim, bir şy soktum demem mi lazım yapmadığım halde? O kişiden de nefret ediyorum onunla konuştuğum için kendimden de.
anlatılmamalı sığ açıdan baktıgı için sorun yapar.Kızlık zarını mesele yapan biriyle konuşulmaması gerekir değil mi?
Bazen hayretler içinde okuyorum bazı şeyleri. Bu ülkede özgürlüğümüz elimizden alınıyor diye bas bas bağıranlar ayyuka çıkıyor sonra. Valla gayet rahat yaşıyor herkes. Kızlık zarı önemli bişey değilse herkes ortada gezsin ya. İsteyen istediği Ada'mla birlikte olsun yuvalar yıkılsın sonra çoluğumuzu çocuğumuzu öyle yetiştirelim. Namus öyle sokakta satılan bişy değil. Bir kızla gelecek arayan bir Ada'mı da sadece kendinden soğutursun acaba bir kişimi on kişimi ile birlikte oldu diye şahsen ben düşünürüm ki kimsenin kimseyi kandırmayada Hakkı yok. Buna geri kafalı diyenler kadarda geniş olamıycam kusurada bakmayın.Şaka mısın ?
ay tutamıycam kendimiBizde inandik canim. Tuvalet kagidiyla kazi calismasi mi yapiyodun icerde?
Allah cevaplara geeeellll yıkıldımmmmkız öyle deme kız, ben de kendi kendimi kanatmıştım valla meraktan. Daha adet bile olmamıştım Sonra da ilk ilişkimde de söylemedim tabi adama, canım ben kendi kendimi parmakladım ya demedim. O da sormamıştı zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?