Kızlık zarını mesele yapan biriyle konuşulmaması gerekir değil mi?

Ahaha bir kitapta kadın biri ile birlikte oluyordu, adetinin ilk günü hafif kanaması oluyordu, adam bakiresin demek diyordu... falan filan

Sizinki de tersi olmuş sanırsam, adet olacağınız varmış o gün, yoksa adına zar desek de zarımsı bir dokudan bahsediyoruz, vücüdunuzda hangi dokuya tuvalet kağıdı ile zarar verebilirsiniz ki?

Bence doktora bile gitmenize gerek yok, ama böyle kafanıza takıyorsanız gidin bir muayene olun, hem arada bir hepimizin jinekolojik muayene olmamızda fayda var.

Bu konudaki erkek ile konuşmalı mısınız bilemiyorum, hani o kafaya takıyor da siz de farklı kafada değilsiniz ki, tencere kapak gibisiniz, fark etmez bence, görüşmek istiyorsanız görüşün tabiki

Ben konu sahibine inanıyorum ayni halti bende yaptim ama benimki bozulmamisti konu sahibinin ki daha ön tarafta olabilir yani simdi ayrintili aciklayamicam ama tuvalet kagidiyla sert bi hareket yapinca kayiyo ve asilbozan tuvalet kagidi ddeğil parmaklariniz daha ayrintiya giremiycem bende yasamistim hatta defalarca kontrol etmiştim o ggün kan geldimi diye yoktu demekki yapidan yapiya degisiyo soruna gelince bu göreceli bi kavram bakir diyorsun da ne malum doğru soyledigi

Bence siz kendi içiniz rahatlasın diye bi muayene olun. Yaş kaç?

Yaşin kuçk degil ozel bi hastanede

rahatlikla muayene olabilirsin bu pskolojiyle yasayana kadar devlettede

olabilirsin fakat daha prosedurlu oluyo diye özelde baktır diyorum.ayrıca

anlayışli bi dr la konusursan bakar sorun etmez.
kücukken olan olayi ailenle paylaştinmi??

Ben de siz tuvalet kagidi ile bozuldu deyince gercekten muayene oldunuz sandim. Muayene olmadan kendi kendinize tani koymussunuz ki gerceklik payi olmayan bir tani olmus. Gidin muayene olun. Yanildiginizi goreceksiniz. Tabi muayene olun derken bunu karsinizdakine kanitlayin diye degil yanildiginizi gorun diye soyluyorum.

Senin dediğine inanmamış adamla ne işin olur kaldı ki zar bozulunca bakire olmuyo musunuz artık? Yani kendinize dert etmeyin böyle şeyleri sonuçta hala bakiresiniz. Ayrıca bu tarz şeylerle muayene ol ispatla diyecek kadar kafayı bozmuşsa bu adam kaç kaç kaç. Asla memnun edemezsin. Kaldı ki sohbet ederken bakire misin değil misin muhabbetti ne kadar çirkin. Bir daha soran olursa sizi ilgilendirmez diyiniz canım olur mu böyle şey. Ki çok yakın da değilsiniz belli ki...

Kızlık zarını mesele yapan biriyle konuşulmaması gerekir değil mi?
Birinin erkek ya da kadın fark etmez, bunu sorun yapması için daha önce kendisinin de cinsel ilişkiye girmemiş olması gerekir. Kendisi senden önce başka bir kadınla birlikte olan adam senden bunu bekleyemez. Konuşmak ya da konuşmamak sana kalmış tabii.

Bak güzelcim kendine gel, sakin ol. Sevişmedim diyorsan sevişmemişsindir bu kadar dramatize etmeye gerek yok. Herkes sana yukarıda defalarca söyledi tuvalet kağıdıyla bozulmamıştır. O jinekolog dediğin de saçmalamış. Muhtemelen adet oldun. Denk geldi vs. Hala bakiresin yani. Kimseye de bir daha bu konuyu açma.

Konu sahibi takmis bu konuya

önceki konularindada var

bacaklarimi ayirdim kan geldi

diyor kücukken biri parmagini

kizn vajinasina sokmuş sonra

tuvalet kagidı olayi
Takinti olmus muayene olsun

kurtulsun emin bu pskolojiden...

Bazen hayretler içinde okuyorum bazı şeyleri. Bu ülkede özgürlüğümüz elimizden alınıyor diye bas bas bağıranlar ayyuka çıkıyor sonra. Valla gayet rahat yaşıyor herkes. Kızlık zarı önemli bişey değilse herkes ortada gezsin ya. İsteyen istediği Ada'mla birlikte olsun yuvalar yıkılsın sonra çoluğumuzu çocuğumuzu öyle yetiştirelim. Namus öyle sokakta satılan bişy değil. Bir kızla gelecek arayan bir Ada'mı da sadece kendinden soğutursun acaba bir kişimi on kişimi ile birlikte oldu diye şahsen ben düşünürüm ki kimsenin kimseyi kandırmayada Hakkı yok. Buna geri kafalı diyenler kadarda geniş olamıycam kusurada bakmayın.

Sana kalmis bir sey. Senin zoruna gidecekse konusma. Ama kaldirabiliyosan devam et. Bana kalirsa eyvallah cek yoluna bak

arkadaşım ne demek muayeneye gitmek, bir kadın için onur haysiyet meselesi bu. değil konuşmamak bir daha görsen tanımaman dünyada böyle bir mahlukun yaşadığını bile unutman gerekir. senin yaş kaç? kızlık zarı öyle tuvalet kağıdıyla falan bozulmaz bazen birden fazla kerede bozulduğu durumlar oluyor. anlayamadım bu durumu. eğer başka bi durum varsa bize dürüst ol bari.

Cevap basit aslinda sizin dusunuceniz ne yonde ben mesela onceden birileriyle beraber olmus bir erkek istemem kendimde yapmayi uygun gormem ama siz onem vermiyosaniz karsinizdakinin dusuncesi onemli deil kendiniz gibi dusunen biri bulunrsunz elbette

Konularınıza genel olarak göz attım, sizin sorunlarınız bir zarı mesele etmekten çok daha derin, ailenizi kaybetmişsiniz sanırım öyle yazmışsınız bir konuya.
İnsanız hepimiz hatalar yapabiliriz bazen bu hataları defalarca tekrarlarız, inişlerimizde olur çıkışlarımızda, severiz, seviliriz, nefrette ediliriz, öfkede duyarız, insanın doğasıdır bu, siz biriyle birlikte de olabilirdiniz, bu sizi kirli, ahlaksız yapmaz, hayat bir zardan ibaret değildir, maalesef toplum o zara o kadar anlamlar yüklemiş ki, sizin gibi genç kızları peçeteyle sildim artık bakire değilim deyip bunalıma sokacak, kafayı kaldırıp hayatta ne acılar, ne üzüntüler, ne olaylar olduğunu görmeyecek kadar kahredecek duruma soktular.

Hayat bir zar değildir genç hanım, hayatta savaşlar var, nedensiz ölümler, dermansız dertler var ama bunların hepsine inat cennet gibi de bir dünya, bir zar için kararttığınız hayatınızda daha görecek çok güzel günler varken bunu bu kadar mesele haline getirmeyin artık, korkmayın toplumun sizi bu hale getirecek kadar baskı oluşturduğu o zara hiçbirşey olmamıştır, bedeniniz gayet sapasağlam zar yerinde duruyor ama ruhunuz incinmiş, baskılarla yorulmuş.

Lütfen ama lütfen bir uzman yardımı alın, yaralanan ruhunuzu iyileştirin.

Konunuzu kapatıyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…