- 12 Eylül 2015
- 4.016
- 12.575
- 128
Özelden yazayım, çok büyük ihtimalle ban yerim :)Ne yaşadın ki bunu söyleyecek?
Neyse konu bu değil zaten. Sorunum da bu değil. Sadece pis yalancı diyenler çok incitici gerçekten. Yorum yaparak sadece bir insanin ellerini titretebildiniz. O pis yalancı tehlikeli diyen. Dalga geçenlere hak veriyorum. Kizmiyorum. Daha da konuşmak istemiyorum. Sağolun.
hakkaten öyle kolay bozuluyor mu ya?Bizde inandik canim. Tuvalet kagidiyla kazi calismasi mi yapiyodun icerde?
Kendi bakır olduğu için önemliymiş. Ama ben de kimseyle hiç yakınlaşmadim. Kazayla oldu. Yani tuvalet kağıdıyla kurularken. Jinekoloğa bile sordum. Bozulmuş. Ama kim inanır ki kazayla olduğuna. kime söylersem inanmayacağı gibi o da inanmıyor. Gerçekten yaptığımi düşünüyor. Benim de Zoruma gidiyor artık. Muayene olmam gerekiyormuş beraber olabilmemiz için. Şart koştu.
Yapma allah aşkına. kızlar artık bi kendinize gelin. Seks anında bile kolayca içeri girmiyo penis. Öyle bisikletle falan bozulmaz saçmalamayın. İnsanı çileden çıkarmayın.hakkaten öyle kolay bozuluyor mu ya?
ozaman bısıklete bınmek bıle bozar
Korkunç tabi, ben Gence, Lenkeran' e falan gittim.@prayforlosers evet malesef oyle..hatta bazi memleketlerinde gerdek gecesi kapiya?dayanip carsaf beklerler..burada kurallar biraz kati.erkek hep ustundur kadindan malesef.ama baku biraz daha modern.benim oyle birseyim olmadi mesela carsaf falan esinle kendi aramizda kaldi.ama bu hala var memleketlerde hatta korkudan?bayilani bile duymusum
Edit..kiz bakire cikmazsa ve bunu esi bile daha onceden?bilmiyorsa gerdek gecesi kizi dogruca baba evine yollarlar.dramatik birsey.cok korkunc dimi
en az 25 yıldır tuvalet kadıgı kullanyıroum ,
bunca yıllık yogurtcuyum böyle ayran görmedım
Yok canım yok bozulmaz öyle.kocam 3 gün uğraştı anca bozduhakkaten öyle kolay bozuluyor mu ya?
ozaman bısıklete bınmek bıle bozar
O oyle dıstan bır tepkıme ıle bozulacak bır sey degıl.Kendi bakır olduğu için önemliymiş. Ama ben de kimseyle hiç yakınlaşmadim. Kazayla oldu. Yani tuvalet kağıdıyla kurularken. Jinekoloğa bile sordum. Bozulmuş. Ama kim inanır ki kazayla olduğuna. kime söylersem inanmayacağı gibi o da inanmıyor. Gerçekten yaptığımi düşünüyor. Benim de Zoruma gidiyor artık. Muayene olmam gerekiyormuş beraber olabilmemiz için. Şart koştu.
Kendi bakır olduğu için önemliymiş. Ama ben de kimseyle hiç yakınlaşmadim. Kazayla oldu. Yani tuvalet kağıdıyla kurularken. Jinekoloğa bile sordum. Bozulmuş. Ama kim inanır ki kazayla olduğuna. kime söylersem inanmayacağı gibi o da inanmıyor. Gerçekten yaptığımi düşünüyor. Benim de Zoruma gidiyor artık. Muayene olmam gerekiyormuş beraber olabilmemiz için. Şart koştu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?