Kızlık zarını mesele yapan biriyle konuşulmaması gerekir değil mi?

Çocuk bi kendine gel allasen. Saçmalama.
Bakiresin o da yetmezmiş gibi kızlık zarın da yerinde duruyor.
O jinekolog diye soru sorduğun insan da daha Türkçe yazmayı beceremeyen bir ergen muhtemelen. Kimse adını adresini ver şikayet edelim.
Tuvalet kağıdıyla, kurulanırken, suyla, sürtünmeyle onla bunla bozulmaz bu meret korkma. Soğan zarı değil cart diye gitsin.

Eğer böyle anlattıysan tabii ki inanmaz ben de inanmadım üzgünüm.
Kızlık zarının tuvalet kağıdıyla temizlenirken bozulma ihtimali oldukça düşük.
Sabaha kadar anlat burada inandırabileceğin kişi sayısı da bir elin parmaklarını geçmez.
Keşke dürüst olsaydın ona karşı belki yine inanmazdı ama bu anlattığın hikayeyle salak yerine de koymuş olmazdın.

hakkaten öyle kolay bozuluyor mu ya?
ozaman bısıklete bınmek bıle bozar
Yapma allah aşkına. kızlar artık bi kendinize gelin. Seks anında bile kolayca içeri girmiyo penis. Öyle bisikletle falan bozulmaz saçmalamayın. İnsanı çileden çıkarmayın.

Alırsın eline havuçu sokarsın. Ona bişey demem. Ama peçeteyle sert silmişte içine girmişte bunu kimse yemez. Kk'da kimse birbirini tanımıyo. Burda yapmayın bari.

Konu sahibi heyy!!
Ben de jinekoloğa gittin de muayene oldun sandım.
Kimse o cevabı veren seni kandırmış olmalı.
Onu bunu bırak da unut sen bu mevzuyu.. Sen kimseyle ilişkiye girmediysen bakiresindir, nokta.
Kimseye açıklama yapma. Sana bunu soranların da ağzının payını ver.

*o gelen kan da muhtemelen sivilce filandır, patlamıştır, ne bilim zedelenmiştir orda bir yer.. Ama zar duruyordur endişe etme, unut bunu gerçekten.

Bize karşı dürüst olabilirsin.. seni tanımıyoruz ki.

@prayforlosers evet malesef oyle..hatta bazi memleketlerinde gerdek gecesi kapiya?dayanip carsaf beklerler..burada kurallar biraz kati.erkek hep ustundur kadindan malesef.ama baku biraz daha modern.benim oyle birseyim olmadi mesela carsaf falan esinle kendi aramizda kaldi.ama bu hala var memleketlerde hatta korkudan?bayilani bile duymusum
Edit..kiz bakire cikmazsa ve bunu esi bile daha onceden?bilmiyorsa gerdek gecesi kizi dogruca baba evine yollarlar.dramatik birsey.cok korkunc dimi

Korkunç tabi, ben Gence, Lenkeran' e falan gittim.
Kayınvalidenin parmağıyla kontrol ettiğine bile şahit oldum. Kaldı ki ben Azerbaycan' da yalnızca 2 ay kaldım. Sahi her yerde oluyor mu bunlar? Korkunçç ya
Kim bilir neler oluyordur başka

He bi de esnekse doktora falan götürmüyorlar mı?

Bu bahsettigin kisi bir erkek mi? Erkek dedigin her seye takilir. Adam dedigin takilmaz.

Yil olmus 2016 biz hala ayni yerdeyiz. Yazik...

Son düzenleme:
o bakir olduğuna dair bir belge alsın sen de bekaret raporu al, gül gibi geçinirsiniz.
madem seni o çatala oturtup sırf daha önce biriyle olmuş musun diye kontrol ettirmek, bunu da tasdikletmek istiyor kendisi de senin güvenini kazanmak için bir makat muayenesi olup raporunu getirsin, kısasa kısas.
bu arada sondayla bekareti bozulandan sonra tuvalet kağıdıyla bozulana hiç şaşırmadım. gidin allah aşkına bir vucudunuzu tanıyın, genital bölgeni fazla tahriş edip kanatmışsındır, peçeteyi vajinanın bilmemkaç cm içine sokacak halin yok ya, hoş soksan da bekaret zarı o kadar kolay yırtılmaz.

@prayforlosers evet malesef.baku daha modern burada pek fazla olmuyor ama diger bolgeler fena..mahrem falan kalmiyor hersey ortada..akrabalaradek haber ulasir nolduu o is oldumu diye.oturup beklerler.buda insani daha cok strese sokar.ve en ozel gununu korkarak yasarsin.o kadar cok?bahsediliyorki dugunden once bununla ilgili.hatta nisanliyken hicbir?iliskim olmamasina ragmen?gidip muayene olmayi bile dusunmusdum.bilinclendirmek yerine korkuveriyolar adama.biri cikip demediyaa kolaykolay olmuyor o is o zaman kk. Duymamistim.yoksa burda bilinclenirdim

O oyle dıstan bır tepkıme ıle bozulacak bır sey degıl.
Kendını ve karsındakını kandırma, yaptınsa soyle de en azından durust bırı ıle bırlıkte olduguna daır ıcınde suphe kalmasın sevgılının.

Senaryodan sinifta kaldiniz.
Hepimiz kadiniz, sizde olandan hepimizde var ve hepimiz tuvalet kagidiyla bozulamayacagini biliyoruz.
Adam inanmamakta gayet hakli.

Sevismediysen kizlik zarin olmasa da bakiresin, ister salatalik sok!
Sevistiysen kizlik zarin olsa da bakire degilsin. Ister anal yap ister oral.
Bekaret zarda degil yasanmisliktadir.
Erkeklerde zar yok o zaman hic bakir erkek yok mu yani?
Eger kendi kendine zarini bozduysan kimseye (bekarete onem veren birine bile) hesap vermek zorunda degilsin.
Seviserek bozduysan da kendi kafana uyan biriyle birlikte olursun olur biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…