Kızlık zarını mesele yapan biriyle konuşulmaması gerekir değil mi?

Kayınvalide
Parmak
beynim yandı şuanda

Peceteyle bozulanida ilk defa duydum ....Kızkardeşim ki doğumda yırtıldi bende ise hiç kanama olmadı yinede eslerimiz bizden şüphe dahi etmediler ne öyle bekaret raporu istemek tövbe tövbe bu adam sana güvenmiyor yol ver gitsin

ya kontrol ederken bozulsa tövbe tövbe.. iğrençlermiş.
Amaç o sanırım, yani kendi mi kanatıyor kayın valide anlamadım orasını. Detay sormadım.
Ama çok yozlaşmış bir durum bu yani, Türkiye' e olduğunu duymuştum. Şehir efsanesi falan sanmıştım.
Evet gerçekten Azerbaycan' da böyle bir durum varmış. Azeri arkadaş da yukarıda durumları yazmış zaten

kızlık zarını mesele etmek çok doğal. sonuçta insanların düşünceleri saygı duymak gerekir.
yani senin kızlık zarın yoksa ve adam için önemliyse ayrıl uzatmanın anlamı yok.

ayy amaç oysa daha fena. hani ilk gecenin önemini anlıyorum bana göre de önemi.ben hayat arkadaşımla yaşamalıyım o anı diye düşünürüm düşünmeyene de saygım var. ama kayınvalidenin o hareketi berbat. öyle bişey olsa evlenmezdim sanırım. vajinusmusun kralı vardır orda..

Kadın olmak çok zor. Bu coğrafyada özellikle.

O kendisinin yiyişmediğini nasıl kanıtlıyor?

Ben ahlaksizim bu kadar basit. Pisliğin tekiyim. Kendimden iğreniyorum. Ama ne kimseyle seviştim ne anal ne oral yaptim. Tabi bunları da raporlayamam. Ben bu erkekle bu konuyu konuştuğum ve burda bu konuyu açtığım için ahlaksız zavallı biriyim. Zar raporuyla ahlak edep tescillenmiyor ne yazık ki. Sadece böyle insanlara fırsat verdiğime, ahlaksizliğima yanıyorum. Burda yalan söyleyince kazanacağım bir şey de yok. Kendimi burda temize çıkarmaya falan çalıştığımı mi düşünüyorsunuz? İnanmayan zaten inanmıyor. İlla anal oral yaptım seviştim, bir şy soktum demem mi lazım yapmadığım halde? O kişiden de nefret ediyorum onunla konuştuğum için kendimden de.

töbe töbe kendin çalmış kendin oynamışsın..
git muayne ol bu kadar kafana takıyorsan..
uzaktan uzağa jinekolojik bilgi verildiğinide ilk defa gördüm..
tuvalet kağıdı değil zımpara olması lazım onun..

@Mune @Kazen konuya daha fazla yorum yazılmasının genç bir hanımefendinin psikolojisini olumsuz etkileyeceği ve buradaki yorumların çoğunun konu sahibinin sorduğu soruyla alakası olmadığı için konuyu kapatmanızı rica ediyorum...

konu sahıbı kızlık zarı yırtılan patlayan catlayan bırsey degıldır
ve yok olması okadar kolay olsa kızlık zarı cıkartma amelıyatı olmazdım

doktora gorunun lutfen
hem norologa hem jınekologa

Tööbeee kim sana ahlaksız dedi?
Tuvalet kağıdıyla bozulmaz diyoruz sabahtan beri sana. Bu kadar kadın yanılıyor olamaz değil mi? Yani söylediğin o kadar saçma bişey ki takılmamak elde değil. Ne olur bedenini tanı, gereksiz ve saçma sapan korkular geliştirme. Kendini salak bir adama da endeksleme.

muayenede ne olacak ki. yani kaza ile olduğunu mu ispatlayacaksınız . anlaşılır mı o .

böyle bi şey olması mümkün mü yahu.
bence muayene olun. adet olmuşsunuz büyük ihtimal onunla karışmış bu sıkıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…