- 3 Eylül 2015
- 3.279
- 6.302
- 78
KayınvalideKorkunç tabi, ben Gence, Lenkeran' e falan gittim.
Kayınvalidenin parmağıyla kontrol ettiğine bile şahit oldum. Kaldı ki ben Azerbaycan' da yalnızca 2 ay kaldım. Sahi her yerde oluyor mu bunlar? Korkunçç ya
Kim bilir neler oluyordur başka
He bi de esnekse doktora falan götürmüyorlar mı?
Özelden yazayım, çok büyük ihtimalle ban yerim :)
Yazdım canım yukarıda. Kayınvalide gelini kendisi kontrol ediyor parmağıyla.Ben de meraklandım şimdi ama
Sevismediysen kizlik zarin olmasa da bakiresin, ister salatalik sok!
Sevistiysen kizlik zarin olsa da bakire degilsin. Ister anal yap ister oral.
Bekaret zarda degil yasanmisliktadir.
Erkeklerde zar yok o zaman hic bakir erkek yok mu yani?
Eger kendi kendine zarini bozduysan kimseye (bekarete onem veren birine bile) hesap vermek zorunda degilsin.
Seviserek bozduysan da kendi kafana uyan biriyle birlikte olursun olur biter.
Yahu orda okudum önem verildiğini duydum da bunda geri kalmışımYazdım canım yukarıda. Kayınvalide gelini kendisi kontrol ediyor parmağıyla.
Yazdım canım yukarıda. Kayınvalide gelini kendisi kontrol ediyor parmağıyla.
Amaç o sanırım, yani kendi mi kanatıyor kayın valide anlamadım orasını. Detay sormadım.ya kontrol ederken bozulsa tövbe tövbe.. iğrençlermiş.
Amaç o sanırım, yani kendi mi kanatıyor kayın valide anlamadım orasını. Detay sormadım.
Ama çok yozlaşmış bir durum bu yani, Türkiye' e olduğunu duymuştum. Şehir efsanesi falan sanmıştım.
Evet gerçekten Azerbaycan' da böyle bir durum varmış. Azeri arkadaş da yukarıda durumları yazmış zaten
Kadın olmak çok zor. Bu coğrafyada özellikle.ayy amaç oysa daha fena. hani ilk gecenin önemini anlıyorum bana göre de önemi.ben hayat arkadaşımla yaşamalıyım o anı diye düşünürüm düşünmeyene de saygım var. ama kayınvalidenin o hareketi berbat. öyle bişey olsa evlenmezdim sanırım. vajinusmusun kralı vardır orda..
Jinekoloğa sorduğum soru ve cevabını sizinle paylaşayim. Gerçi buna da inanmazsiniz ama. Neyse.
(Tuvalette tuvalet kağıdı ile perineyi kurularken yanlışlıkla altta bulunan kızlık zarinin olduğu deliğe sürttüm ve o oyukluğu hissettim yani elim içine girer gibi oldu. Hemen yarım saat içinde adet kanı gibi kan geldi. Kızlık zarı bozulmuş mudur?
deegrli okurm bacakları açamak zarı etkilmez ancak elle zorlma sanki zarı yırtmış gibi anlam veriyor muayene olmanızı öneriorum)
Ben sizden kızlık zarım bozuldu mu ? diye sormadım. Böyle davranan bir erkekle konuşmayi bırakmalı mıyım diye sordum. Ama artık konuşmucam. Beni aşağılayan biriyle. Kesin kararim. Sadece kendi yorumlarını yapmayıp soruma cevap verenlere teşekkür ederim.
Ben ahlaksizim bu kadar basit. Pisliğin tekiyim. Kendimden iğreniyorum. Ama ne kimseyle seviştim ne anal ne oral yaptim. Tabi bunları da raporlayamam. Ben bu erkekle bu konuyu konuştuğum ve burda bu konuyu açtığım için ahlaksız zavallı biriyim. Zar raporuyla ahlak edep tescillenmiyor ne yazık ki. Sadece böyle insanlara fırsat verdiğime, ahlaksizliğima yanıyorum. Burda yalan söyleyince kazanacağım bir şey de yok. Kendimi burda temize çıkarmaya falan çalıştığımı mi düşünüyorsunuz? İnanmayan zaten inanmıyor. İlla anal oral yaptım seviştim, bir şy soktum demem mi lazım yapmadığım halde? O kişiden de nefret ediyorum onunla konuştuğum için kendimden de.
Ben ahlaksizim bu kadar basit. Pisliğin tekiyim. Kendimden iğreniyorum. Ama ne kimseyle seviştim ne anal ne oral yaptim. Tabi bunları da raporlayamam. Ben bu erkekle bu konuyu konuştuğum ve burda bu konuyu açtığım için ahlaksız zavallı biriyim. Zar raporuyla ahlak edep tescillenmiyor ne yazık ki. Sadece böyle insanlara fırsat verdiğime, ahlaksizliğima yanıyorum. Burda yalan söyleyince kazanacağım bir şey de yok. Kendimi burda temize çıkarmaya falan çalıştığımı mi düşünüyorsunuz? İnanmayan zaten inanmıyor. İlla anal oral yaptım seviştim, bir şy soktum demem mi lazım yapmadığım halde? O kişiden de nefret ediyorum onunla konuştuğum için kendimden de.
muayenede ne olacak ki. yani kaza ile olduğunu mu ispatlayacaksınız . anlaşılır mı o .Kendi bakır olduğu için önemliymiş. Ama ben de kimseyle hiç yakınlaşmadim. Kazayla oldu. Yani tuvalet kağıdıyla kurularken. Jinekoloğa bile sordum. Bozulmuş. Ama kim inanır ki kazayla olduğuna. kime söylersem inanmayacağı gibi o da inanmıyor. Gerçekten yaptığımi düşünüyor. Benim de Zoruma gidiyor artık. Muayene olmam gerekiyormuş beraber olabilmemiz için. Şart koştu.
böyle bi şey olması mümkün mü yahu.Tuvalette hani tuvalet kağıdıyla kurulaniyor ya yapanlar bilir belki. Ben de kurularken sert kuruladim ve ordaki oyuğu hissettim. Yarım saat içinde de acı ve adet kanı gibi kanama olmaya başladı. Size kendimi kanıtlamak zorunda değilim. Ve jinekoloğa bile sordum. Böyle de bozulabiliyormuş demek ki. Neyse çok yardımcı oldunuz sağolun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?