Doğuma Hazırlık Kızma isim bulamadım yardımcı olurmusunuz.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Benim kızımın adı İklima :) klima diye dalga geçenleri umursamıyorum :)
iklima ismi duydum komşumuzun kızın adi iklimaydi bende kilima derdim:D bana benim adi ik-li-ma derdi:D ben gene kilima derdim sinir olurdu çok iyi hatirliyorum:D
çocuk büyünce ne olcak. klima mi adim benim adim iklimaaaa bagircak arkadaşlara

Ne koyarsanız koyun anlamlı olsun isim soy isime yakışsın ( melodi masal elis bu tarz şeyler bana ilginç geliyor büyüdüklerin de iş güç sahibi oldukların da söylem tarzı komik olmaz mı)

Masal diyince bana hikaye den çağrışım yapar elis eliza dan çağrışım yspar

iklima ismi duydum komşumuzun kızın adi iklimaydi bende kilima derdim:KK70: bana benim adi ik-li-ma derdi:KK70: ben gene kilima derdim sinir olurdu çok iyi hatirliyorum:KK70:
çocuk büyünce ne olcak. klima mi adim benim adim iklimaaaa bagircak arkadaşlara

Üzülme annecim, onların adı senin ki kadar güzel değil, kıskanıyolar derim :)

Farklı isim olsun diye diye yabancıların isimlerine gitmişler yani oysa ne güzel isimlerimiz var bence çok abartmamak lazım saçma oluyor
ozan doğulu modasi isde:)
kızlarina arya lila gibi isim koymuştru:) üç kızı vardi hepside yabanci isim. Alya arya isim koyuyor. bari bende Ayla koyun desem iyidir:D

Türkçe ve neyy dedirtmeyecek bir isim olmalı bence, mesela ecrin zor söyleniyo c ve r pes peşe değişik bir tını oluyo, Luna falan duydum ben günahtır yaa

Son düzenleme:
Türkçe ve heyy dedirtmeyecek bir isim olmalı bence, mesela ecrin zor söyleniyo c ve r pes peşe değişik bir tını oluyo, Luna falan duydum ben günahtır yaa

Ecrin de bir aleyna vakası. Anlamı iyi bilinen anlamsız isimlerden. Kim kızına mal ücret diye seslenmek ister ki. Ayrıca ecrinin fonetiği kötü. Söylerken insanı rahatsız ediyor.

Kızım olsaydı Miray Nil veya Miray Ece koyardım.
Ayrıca Ne kadar Miray gördüysem güzel kızlar.
Ayrıca önereceğim isimler
Almila ( Güzel Türk kızı anlamında)

Lina / bununda anlamı güzeldi hatırlamıyorum ama bizim doktor kızına koymuştu

Ecrin de bir aleyna vakası. Anlamı iyi bilinen anlamsız isimlerden. Kim kızına mal ücret diye seslenmek ister ki. Ayrıca ecrinin fonetiği kötü. Söylerken insanı rahatsız ediyor.
Aynen ya sağım solum hep ecrin ve ceylin olan 7-8 yaşında kız çocuklarıyla dolu. Ne moda olmuş

4 aylık hamisim:nazar: kizima Elis ve Duru ismini dusundum ama yinede baska guzel modern isimlerde bakiyorum Elis ismini esimde beyendi ama kimse soyliyemiyor elizmi elifmi diye soruyorlar. Ben bi soylemede anlasilsin tekrar edilmesin istiyorum.
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :KK68:
elis güzel bi isim ama ileride çok zorluk çeker eliz miydi elis miydi elif miydi karışır, duru bence çok güzel ben de istedim ama eşim aklıma sabun geliyor deyince vazgeçtim benim kızım adı defne çok da seviyorum ismini kuzumun, bi de zeynep ismi favorimdir çok asil bir isim bana göre

Farklı isim olsun diye diye yabancıların isimlerine gitmişler yani oysa ne güzel isimlerimiz var bence çok abartmamak lazım saçma oluyor
Arya isminin Türkçe karşılığı var yalnız. Operada söylenen şarkı anlamına geliyor.
Burada önerilen çoğu isim de Arapça kökenli zaten.

Back
X