- 26 Kasım 2015
- 322
- 354
- 103
- Konu Sahibi maviruyadyg
Benim kızımın adı İklima :) klima diye dalga geçenleri umursamıyorum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iklima ismi duydum komşumuzun kızın adi iklimaydi bende kilima derdimBenim kızımın adı İklima :) klima diye dalga geçenleri umursamıyorum :)
Farklı isim olsun diye diye yabancıların isimlerine gitmişler yani oysa ne güzel isimlerimiz var bence çok abartmamak lazım saçma oluyorevet arya yabanci isim ama kulaga hoş geldikleri için koyuyorlar..Aslı ismi güzel mesela.
iklima ismi duydum komşumuzun kızın adi iklimaydi bende kilima derdimbana benim adi ik-li-ma derdi
ben gene kilima derdim sinir olurdu çok iyi hatirliyorum
çocuk büyünce ne olcak. klima mi adim benim adim iklimaaaa bagircak arkadaşlara
ozan doğulu modasi isde:)Farklı isim olsun diye diye yabancıların isimlerine gitmişler yani oysa ne güzel isimlerimiz var bence çok abartmamak lazım saçma oluyor
elisa elis eliza ismi nesi ya frozen filminden esinleserek koyuyolar. elsaydi adi bide ortasina iyi ekliyo oldu mu elisa...Masal diyince bana hikaye den çağrışım yapar elis eliza dan çağrışım yspar
Herkeze saçma gelecek diye bişey yok fikirlerinizi kendinize saklayın koyan koyar koymayan koymazFarklı isim olsun diye diye yabancıların isimlerine gitmişler yani oysa ne güzel isimlerimiz var bence çok abartmamak lazım saçma oluyor
Emily buldum bende öyleyse yabancı ismi öneriyorsunuzHerkeze saçma gelecek diye bişey yok fikirlerinizi kendinize saklayın koyan koyar koymayan koymaz
Aferin bak buda çok güzelEmily buldum bende öyleyse yabancı ismi öneriyorsunuz
Türkçe ve heyy dedirtmeyecek bir isim olmalı bence, mesela ecrin zor söyleniyo c ve r pes peşe değişik bir tını oluyo, Luna falan duydum ben günahtır yaa
Aynen ya sağım solum hep ecrin ve ceylin olan 7-8 yaşında kız çocuklarıyla dolu. Ne moda olmuşEcrin de bir aleyna vakası. Anlamı iyi bilinen anlamsız isimlerden. Kim kızına mal ücret diye seslenmek ister ki. Ayrıca ecrinin fonetiği kötü. Söylerken insanı rahatsız ediyor.
Yalnız koyulan isimlerin çoğu da Arapça ve Farsça, öztürkçe değil yani :)Emily buldum bende öyleyse yabancı ismi öneriyorsunuz
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin4 aylık hamisimkizima Elis ve Duru ismini dusundum ama yinede baska guzel modern isimlerde bakiyorum Elis ismini esimde beyendi ama kimse soyliyemiyor elizmi elifmi diye soruyorlar. Ben bi soylemede anlasilsin tekrar edilmesin istiyorum.
Arya isminin Türkçe karşılığı var yalnız. Operada söylenen şarkı anlamına geliyor.Farklı isim olsun diye diye yabancıların isimlerine gitmişler yani oysa ne güzel isimlerimiz var bence çok abartmamak lazım saçma oluyor
Buglem, ecrin, Asya, sare, Hira...bunları koyma da ne koyarsan koy