Doğuma Hazırlık Kızma isim bulamadım yardımcı olurmusunuz.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
duru bana hep sabun markasını hatırlatıyor. eski isimleri çok beğeniyorum. yeni moda isimler akım halinde gelip gidiyor.
favori ismim meryem, annemin de ismi olduğu için çok beğeniyorum.

Son düzenleme:
kızımın adı alya çok severek koydum. ilk etapta herkes ayla ya benziyor dese de fikrimi değiştirmedim. şimdi kim duysa çok beğeniyor...çok kibar naif bir isim bence de..
bu arada sizin için önemli mi bilmem ama Alya, Kuran-ı Kerim de geçmiyor ama kökeni arapça ve diyanete sorduk anlamı;gök sema,şeref demek bir sakınca yoktur koyabilirsiniz diye cevap geldi.. anlamı önemli dendi :KK66:
bu arada bende sadece şunu diyeyim zeynep koymayın birde herkes ne koyabilirsinizin yanına koymayın denileni de yazmış.. etrafımdaki yeni moda isim furyasına katılmayan kim varsa kızına zeynep ismini verdi.. şu anda etrafımdaki 10 çocuktan 5 i zeynep

Son düzenleme:
Türkçe ve heyy dedirtmeyecek bir isim olmalı bence, mesela ecrin zor söyleniyo c ve r pes peşe değişik bir tını oluyo, Luna falan duydum ben günahtır yaa
O senin fikrin canım ben heyyy denilmesinden çok hoşlanırım :)hatta keşke kullanıcı adımı heyyyyy koysaydım
Yalnız koyulan isimlerin çoğu da Arapça ve Farsça, öztürkçe değil yani :)
ha şunu anlasalardı bebeğim çok şey biliyor onlar :)

ben eylül adını çok severdim bekarken eşimde çok severmiş , kızımıza eylül adını koyduk birde babası senin adınıda koymak istiyorum dedi bende kabul ettim ,iki ismi var kızımın ama o eylül adını tercih ediyor,

Benim kizimin ismi Beyzanur eski isim dogru duzgun yoktur saniyodum bi baktim ortalik Beyza kayniyomuş.
İsim ne koyarsaniz koyun ama anlamlari guzel olsun buna dikkat edin.

O senin fikrin canım ben heyyy denilmesinden çok hoşlanırım :)hatta keşke kullanıcı adımı heyyyyy koysaydım

ha şunu anlasalardı bebeğim çok şey biliyor onlar :)

Benden neden alıntı yaptın anlamadım, elbette benim fikrim ki bence yazmışım zaten, sıkıntı nedir?

Back
X