- 9 Ekim 2015
- 2.637
- 6.512
- 158
- Konu Sahibi maviruyadyg
-
elif görümcemin kızı.daha güzel olurdu evet.tesekkur ederim yorumun için.bence de ece naz
Yeni oglum oldu adini yusuf koyduk Kizim olsaydı eylül Zeynep isterdim
Hahaha tecrübeyle sabitmiş saygılar abla :) masal da çok güzel Allah bağışlasınBen duru ismini çok severdim ama duru çok gerçekten çok. Beren de çok var. Sare, zeyra, ecrin, buğlem de çok. Nüfusçuyum yenidoğan kaydı yapıyordum doğum iznimden önce oradan biliyorum. Ben kızıma rahmetli kayınvalidemin ismi ile masal ismini koydum. Karar sizin eşinizle birlikte.
Lina,Arya,Ela,Afra4 aylık hamisimkizima Elis ve Duru ismini dusundum ama yinede baska guzel modern isimlerde bakiyorum Elis ismini esimde beyendi ama kimse soyliyemiyor elizmi elifmi diye soruyorlar. Ben bi soylemede anlasilsin tekrar edilmesin istiyorum.
Çocuk için iyi olabilir belkiİşte tam olarak böyle düşünüyordum.
Emsal ismi modern değil eski bir isim anlamı da eşi,benzeri olmayan tek demek...eleştiri yapmışsınız güzel de sizin önerilerinizi göremedik nedense ???Farkli ve modern olcaz diye ne kadar sacma sapan isimler verildi son yillarda doganlara.emsal nedir irva erva ecrin falan nedir Allaskina yaa.
Bir de duru ismi her 3 kiz bebekten 4unde var
Duzgun bir isim bulursunuz insallah
Emsal ismi modern değil eski bir isim anlamı da eşi,benzeri olmayan tek demek...eleştiri yapmışsınız güzel de sizin önerilerinizi göremedik nedense ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?