ayh ay h maşallah çok şeker allah bagışlasın canım allahım bizlere sag saglim dogurmayı nasip eder böle onların gülmelerini nasip eder inşallah .. allah analı babalı büyütsün canım çok şeekr bi kızın varmış
beni animsadindimi bir gun konu acmistim oglum hakkinda sende yanitlamuistin sonra allah saklasin kizini cok beyenmistim esime bak bizim gelin demistim sakadan esimde bakti ay cok seker allah nazardan saklasin demistim.canim bu arada canim boz kiz sende bak kizisin buyudu guzelim bak benim oglus uc bucuk yasinda kizim iki bucuk aylik .canim saka bi yana rabbim kizini korusun canim onu cok op oldumu
tabi hatırladım,hatırlamazmıyım.güzel düşüncelerin için sağolasın canım....aslında en güzelini yaptın. çok ara vermeden. ben hala düşünüyorum...daha doğrusu eşim hadi dese niyetleneceğim ama o hiç olur bakmıyor.
aysima'm sende hem oğluşunu hem prensesini öp benim için. allah onları bağışlasın sizlere....
canım tabiyki sana güveniyorum ama nasıl koycan resmi
canım ya bitürlü beceremedim benim msn sayfamı sana msjla gönderim ordan görüşelim resmi sana göndereyim sen yükle olurmu canım 2 saattir ograşıyorum yapamadım başım agırdı canım
aysimacım kızın çok tatlı maaşallah... tıpkı oğlun gibi. benim de artık bir oğlum var inşallah Allahım bir de kız nasip eder. geçi şu an bunu düşünmek çok erken. oğlum 6 mayısta üç ayını bitirecek.senin kızın yemesi nalı aysima, gerçi senin ikinci bebişin tecrübelisindir. bn yeme konusunda baya zorlanıyorum walla. inşallah düzene gireriz biran önce. dualarını eksik etme canım. öpüyorum
amanda aman.bak sen bebişmize yesin teyseleri onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?