kızzzlaar

melekous

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2013
209
6
38
35
2013 ün son dakikaları kızlar nerelerdesiniz kimse yok burdaaa!!sağlıklı mutlu sevdiklerimizle yanyana bi yıl gecirmek dileğiyle

olanlarla idare edecez artık mutlu yıllarr sağlıkla aşkla..

Kizim (2yasinda) uyuyor. Esimse yorgunum dedi bi saat once yatti. Mal gibi oturuyorum . Ne bi hediye ne bi kutlama. Odun. Canim cok sikkin

Yeni yila nasil girersen tüm yil öyle gecermismis ya :))

Esim PS basinda ben KK basinda bir sene gecirecegiz demek ki

Allahim yeni yilda hepimize saglik sihat ve dualarimizin gerceklemesini nasip etsin insaAllah

Kizim (2yasinda) uyuyor. Esimse yorgunum dedi bi saat once yatti. Mal gibi oturuyorum . Ne bi hediye ne bi kutlama. Odun. Canim cok sikkin

bence hiç takılma ailenin sağlığı yerindeyse çok şükür gerisi boş Allahım sağlık versin hepsi olur inşallah mutlu yıllar:9

kızlar şu günlere neden bir anlam yükleyip kendinizi üzüyorsunuz anlamıyorum

bence hiç takılma ailenin sağlığı yerindeyse çok şükür gerisi boş Allahım sağlık versin hepsi olur inşallah mutlu yıllar:9

Insanin zoruna gidiyor. Aksama kadar is yerinde sen sakrak adam. Eve gelincede pili bitiyor yorgun yatiyor. Her aksam yanliz oturmakdan bikdim valla. Neyse bende yatiyim. Yoksa baya sinirlencem. Kizimda hasta odasinda yatcam bugun. Kendi yatagimda yatsamda varligimi hisseden olmaz horul horul masallah

kızlar şu günlere neden bir anlam yükleyip kendinizi üzüyorsunuz anlamıyorum

Ben kendi ustume alinip cevap veriyim. Bi anlam yuklemek degilde bari bugun benimle.otursaydi. gitti yatti. Tekbasima cocukla otur otur zaten patliyorum kimsem yok. Bari bi gece degisik biseyler yapsaydik amaaaaaan kaderim

Ben kendi ustume alinip cevap veriyim. Bi anlam yuklemek degilde bari bugun benimle.otursaydi. gitti yatti. Tekbasima cocukla otur otur zaten patliyorum kimsem yok. Bari bi gece degisik biseyler yapsaydik amaaaaaan kaderim

Çok severek de evlensek sonumuz hep böyle olacak sanırım. Aşkın evlenince bu hale dönüşecek olması beni korkutuyor.

Ama yine de ne hayatlar var şükretmek lazım. Herkese musmutlu, sağlıklı, huzur dolu bir yılı diliyorum kızlar. :119:

benim eşim bile yok allahım başta sağlık huzur sonrada dertlerimize derman versin yeni yılda evet beraber sohbet etsen o bile güzeldir en azından koyun koyuna tv izlemek hatta uyuya kalmak ama bizi böyle yapan milletin abartılı gösterişli face paylaşımları cidden face bi açtım hayatıma isyan edesim geldi herkes masa başında ben pc başında

Eşini haklı bulmuyorum tabikide ilgisizlik berbat birde bu şekilde
hissettiriyorsa fakat yılbaşı,doğum günü bunlar bu kadar üzülüp
kırılcak şeyler değil bence yıpratma kendni boşuna stresten
hastalanan cok kişi var etrafımda ve senin iyi olup cocuğuna bakman
lazım bence tabii.iyi geceler

Dünyada şükretmemiz için o kadar cok felaketler varki aslında
hepimiz kapılıp gidiyoruz bende öyleyim ama ne bileyim Allahım herkese
hayırlısını nasipetsn diye dua ederm hep inş.önce sağlık snra hayrlı mutlu bi
yaşam olur ömür boyu.

amin inşallah. gercekten son zamanlarda insanlarda mahrem kalmadı herkes gösteriş peşinde ve eeninde sonunda özendiriliyoruz bazı şeylere o yaptı ben neden yapmıyorum vs. bunları takmamak lazım herkesin hayatı kendine özeldir birbirine benzemek zorunda değil huzur varsa gerisi boş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…