Insanin zoruna gidiyor. Aksama kadar is yerinde sen sakrak adam. Eve gelincede pili bitiyor yorgun yatiyor. Her aksam yanliz oturmakdan bikdim valla. Neyse bende yatiyim. Yoksa baya sinirlencem. Kizimda hasta odasinda yatcam bugun. Kendi yatagimda yatsamda varligimi hisseden olmaz horul horul masallah
Ben kendi ustume alinip cevap veriyim. Bi anlam yuklemek degilde bari bugun benimle.otursaydi. gitti yatti. Tekbasima cocukla otur otur zaten patliyorum kimsem yok. Bari bi gece degisik biseyler yapsaydik amaaaaaan kaderim
Ben kendi ustume alinip cevap veriyim. Bi anlam yuklemek degilde bari bugun benimle.otursaydi. gitti yatti. Tekbasima cocukla otur otur zaten patliyorum kimsem yok. Bari bi gece degisik biseyler yapsaydik amaaaaaan kaderim
benim eşim bile yok allahım başta sağlık huzur sonrada dertlerimize derman versin yeni yılda evet beraber sohbet etsen o bile güzeldir en azından koyun koyuna tv izlemek hatta uyuya kalmak ama bizi böyle yapan milletin abartılı gösterişli face paylaşımları cidden face bi açtım hayatıma isyan edesim geldi herkes masa başında ben pc başında
Insanin zoruna gidiyor. Aksama kadar is yerinde sen sakrak adam. Eve gelincede pili bitiyor yorgun yatiyor. Her aksam yanliz oturmakdan bikdim valla. Neyse bende yatiyim. Yoksa baya sinirlencem. Kizimda hasta odasinda yatcam bugun. Kendi yatagimda yatsamda varligimi hisseden olmaz horul horul masallah
Eşini haklı bulmuyorum tabikide ilgisizlik berbat birde bu şekilde
hissettiriyorsa fakat yılbaşı,doğum günü bunlar bu kadar üzülüp
kırılcak şeyler değil bence yıpratma kendni boşuna stresten
hastalanan cok kişi var etrafımda ve senin iyi olup cocuğuna bakman
lazım bence tabii.iyi geceler
benim eşim bile yok allahım başta sağlık huzur sonrada dertlerimize derman versin yeni yılda evet beraber sohbet etsen o bile güzeldir en azından koyun koyuna tv izlemek hatta uyuya kalmak ama bizi böyle yapan milletin abartılı gösterişli face paylaşımları cidden face bi açtım hayatıma isyan edesim geldi herkes masa başında ben pc başında
Dünyada şükretmemiz için o kadar cok felaketler varki aslında
hepimiz kapılıp gidiyoruz bende öyleyim ama ne bileyim Allahım herkese
hayırlısını nasipetsn diye dua ederm hep inş.önce sağlık snra hayrlı mutlu bi
yaşam olur ömür boyu.
Dünyada şükretmemiz için o kadar cok felaketler varki aslında
hepimiz kapılıp gidiyoruz bende öyleyim ama ne bileyim Allahım herkese
hayırlısını nasipetsn diye dua ederm hep inş.önce sağlık snra hayrlı mutlu bi
yaşam olur ömür boyu.
amin inşallah. gercekten son zamanlarda insanlarda mahrem kalmadı herkes gösteriş peşinde ve eeninde sonunda özendiriliyoruz bazı şeylere o yaptı ben neden yapmıyorum vs. bunları takmamak lazım herkesin hayatı kendine özeldir birbirine benzemek zorunda değil huzur varsa gerisi boş