Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizim (2yasinda) uyuyor. Esimse yorgunum dedi bi saat once yatti. Mal gibi oturuyorum . Ne bi hediye ne bi kutlama. Odun. Canim cok sikkin
bence hiç takılma ailenin sağlığı yerindeyse çok şükür gerisi boş Allahım sağlık versin hepsi olur inşallah mutlu yıllar:9
kızlar şu günlere neden bir anlam yükleyip kendinizi üzüyorsunuz anlamıyorum![]()
Ben kendi ustume alinip cevap veriyim. Bi anlam yuklemek degilde bari bugun benimle.otursaydi. gitti yatti. Tekbasima cocukla otur otur zaten patliyorum kimsem yok. Bari bi gece degisik biseyler yapsaydik amaaaaaan kaderim
Eşini haklı bulmuyorum tabikide ilgisizlik berbat birde bu şekildeInsanin zoruna gidiyor. Aksama kadar is yerinde sen sakrak adam. Eve gelincede pili bitiyor yorgun yatiyor. Her aksam yanliz oturmakdan bikdim valla. Neyse bende yatiyim. Yoksa baya sinirlencem. Kizimda hasta odasinda yatcam bugun. Kendi yatagimda yatsamda varligimi hisseden olmaz horul horul masallah
benim eşim bile yok allahım başta sağlık huzur sonrada dertlerimize derman versin yeni yıldaevet beraber sohbet etsen o bile güzeldir en azından koyun koyuna tv izlemek hatta uyuya kalmak ama bizi böyle yapan milletin abartılı gösterişli face paylaşımları cidden face bi açtım hayatıma isyan edesim geldi herkes masa başında ben pc başında
Dünyada şükretmemiz için o kadar cok felaketler varki aslında
hepimiz kapılıp gidiyoruz bende öyleyim ama ne bileyim Allahım herkese
hayırlısını nasipetsn diye dua ederm hep inş.önce sağlık snra hayrlı mutlu bi
yaşam olur ömür boyu.