canım seni anlıyorum evde misafir varken facia oluyor. benimde bu hata sonu ev dolu olacak bu akşamdan itibaren bozmamaya çalışacağım yaptığım sporlar boşa gitmesin tek tesellim o onla kendimi motive ediyom o kadar uğraşıyon mahvetme diyorum kendime..![]()
ama yıne de kacıyor mesela ben dun akşamdan sonra acayıp fındık badem yedım ve yamdana önce de 2 erik-1 mandalına nefes alamıyodum artık az yemeye alıstıgım ıcın hemen şişiyorum....bu arada ben regl oldum kılo bıldıırmınden 2 gun sonra:) dun pek kahvaltı edemedım öle gecıstırdım ne yedın dersenız valla öle bı kac çatal domates salatalık peynır...öglen hıc acıkmadım ark ın zoruyla(mısafir devreye gırdı:) brownılı dondurma yedım ...hepsınıde bıtıremedım....akşam yogurtlu kabak.yemeklerı sadece 1 yemek kasıgı zeytınyag ıle yapıyorum...bugun ise;
kahvaltı: peynır,2 adet zeytın,1 dılım ekmek,1 yumurta,közlenmıs bıber,domates,salatalık
1 saat sonra 1 bardak vişne suyu-2-3 fındık suan ınanılmaz şiş durumdayım cok susuyorum son 2 gundur su içmekten iice şişiyorum akşama napcam bılmıyorum ama bu yedıklerımı telafı etmek ıcın sadece salata ıle geçiştircem...bı de ayran:)