Kk bağımlılığııııııııııııııı

Hele ipad ile hiç bulaşmayın valla; gece uykum gelsin diye yatakta bakıyorum bazen, bir konu bir konu daha derken...uff birde sabah erkenden kalkması var bunun:122:

:) Çeyizlerime göz dikti şimdi de .
Benden önce evlenirse yemek takımlarımı bile alır o .

Dugunun olursa kurtulursun diye dusunuyorum ama.
Kalbini kirmadiysan bunca zaman,bundan sonra da yapma.benim gibisin belli.karsimdaki hakli veya haksiz kalbini kirmaya dayanamam.ALLAH kurtarir INSAALLAH seni onun yuzsuzligunden,sonucta ALLAH rizasi icin katlaniyorsun.merak etme cok surmez

İnşallah canım Allah razı olsun bizden .
Kendimi bazen salak gibi hissediyorum ama elbet sevabını alıyorumdur .
Tek sevabı yüzünden katlanıyorum ya zaten :)

Diziler uzaklaştırıyor beni :)
Pazartesi karadayı, çarşamba muhteşem yüzyıl, perşembe şefkat tepe izliyorum.
Bunların olduğu saatlerde yokum :)
Gündüz de böyle işten girebildiğim kadar..
Seninki aşırı geldi bana..
Birisi de kahvaltımı yapmadan geliyorum demiş :)
Allah iyiliğinizi versin :))

İnşallah canım Allah razı olsun bizden .
Kendimi bazen salak gibi hissediyorum ama elbet sevabını alıyorumdur .
Tek sevabı yüzünden katlanıyorum ya zaten :)

Seni cok iyi anliyorum.ben de bazen oyle hissediyorum.esimde beni bildigi icin dikkat et kendini kullandirtma der hep.ben de diyorum ki,Sonucta benim yolladigim adresine ulasiyor ELHAMDULILLAH .varsin o insan anlamasin.
Mesela bir yildir yakinlik yaptigim bir komsum vardi,oglu oglumla ayni yasta,iyi arkadasdik,her zaman yardimci olmaya calusirdim,sen ALLAH in lutfusun bana derdi.dertlesirdik,cocuklar birlikde zaman gecirirdl,bir gun benim bir hareketimi yalnis anlamasi yuzunden,benim le gunlerce konusmadi,sormasam soylemeyecekti de,konustuk,yalnis anladigina ikna oldu,ama artik Ben bazi sebeplerden(en Basta oglunun ogluma davranusindan,cocugumu sinir hastasi yapti )Ve baska sebeplerden zaten bikmistim,hemen bu firsati degerlendirdim Ve bitirdim herseyi.t
Esim de her seye sahitti.basta kullana bilir seni demisti,nasıl komşu olduğuma falan hepsine şahittir,onun bana yaptığı nankörlüğe o da çok üzüldü,tabi ben tam detaylı yazmıycam.
Neyse ,işte biz vurdukmu birden vuruyoruz yere.

Diyet bölümündeydim,ordan da uzaklastım,belki zamanla uzaklaşa bilirim diye umut ediyorum:))

Hepimiz aynı durumdayız bir şey olmaz canım.

Okudukça kendi streslerimi de atıyorum.

Önceden bende öyleydim,sabah bi açıyor gece yatana kadar sayfayı asla kapatmıyordum..Evimde işlerim varsa onları yaparken bile ara ara bakıp neler oluyor diye mola bahanesiyle oturuyordum pc başına...
Markete çarşıya pazara gidiyorum,telde mutlaka sayfayı açık bırakıyordum...Adamdan para üstü alana kadar bişiler okusam kar sanıyordum
Ama epeydir kendimi frenledim,gün içinde mutlaka bikaç kez açıp bakıyorum,arkadaşlarımla özelden mesajlaşıyorum sonra kapatıyorum...
Tamam platform çok güzel,hatta harika ama...
Dışarıda bize ait gerçek bir dünya var!

Seni seve seve takip ediyorum hep elossacığım.
Haklısın evet sanala pek kaptırmamalıyız

Seni seve seve takip ediyorum hep elossacığım.
Haklısın evet sanala pek kaptırmamalıyız

Canım teşekkür ederim
Mutfak sayfamdan bahsediyorsun sanıyorum,ama biliyormusun orayı bile epeydir boşladım:)
Facede bulunan mutfak sayfamda aktifim,bi ara buradaki sayfamda da paylaşırım dedikçe hep erteliyorum,bişiler çıkıyor unutuyorum üşeniyorum falan
Amann Allah sağlık hoşluk versin en güzeli bu,hepimizin amacı oyalanmak,zaman geçirmek..
Ve sanıyorum bunu en iyi şekilde yapıyoruzda
Çok öpüyorum hoşçakal

2 yıl önce üye oldum ben kk ya. O zaman bir de editördüm var gerisini sen düşün :))
Şimdi boş vakitlerimde giriyorum. Bdv de konu çok okurdum şimdi işime gelenleri okuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…