Canım teşekkür ederim
Mutfak sayfamdan bahsediyorsun sanıyorum,ama biliyormusun orayı bile epeydir boşladım:)
Facede bulunan mutfak sayfamda aktifim,bi ara buradaki sayfamda da paylaşırım dedikçe hep erteliyorum,bişiler çıkıyor unutuyorum üşeniyorum falan
Amann Allah sağlık hoşluk versin en güzeli bu,hepimizin amacı oyalanmak,zaman geçirmek..
Ve sanıyorum bunu en iyi şekilde yapıyoruzda
Çok öpüyorum hoşçakal
Seni cok iyi anliyorum.ben de bazen oyle hissediyorum.esimde beni bildigi icin dikkat et kendini kullandirtma der hep.ben de diyorum ki,Sonucta benim yolladigim adresine ulasiyor ELHAMDULILLAH .varsin o insan anlamasin.
Mesela bir yildir yakinlik yaptigim bir komsum vardi,oglu oglumla ayni yasta,iyi arkadasdik,her zaman yardimci olmaya calusirdim,sen ALLAH in lutfusun bana derdi.dertlesirdik,cocuklar birlikde zaman gecirirdl,bir gun benim bir hareketimi yalnis anlamasi yuzunden,benim le gunlerce konusmadi,sormasam soylemeyecekti de,konustuk,yalnis anladigina ikna oldu,ama artik Ben bazi sebeplerden(en Basta oglunun ogluma davranusindan,cocugumu sinir hastasi yapti)Ve baska sebeplerden zaten bikmistim,hemen bu firsati degerlendirdim Ve bitirdim herseyi.t
Esim de her seye sahitti.basta kullana bilir seni demisti,nasıl komşu olduğuma falan hepsine şahittir,onun bana yaptığı nankörlüğe o da çok üzüldü,tabi ben tam detaylı yazmıycam.
Neyse ,işte biz vurdukmu birden vuruyoruz yere.
En iyisini yapmışsınız .
Cesaret etsem de bende yapsam .
Oğlunuz kaç yaşında ?
Ne yaptı ki çocuğa öyle hastalandı .
Hastalandı demiyelim de sinirli oldu anlamında yazdım.ikimizin de oğlu4 yas 5 aylık
Geliyordu bize oğlumu odasından dışarı atıyordu,kapısını kapatıyordu,düşün ki artık eşimle kabadayılarla basetmenin yollarını öğretiyorduk,psikolojimiz bozulmıştu
Dün eşim sordu x le hâlâ aynımısınız
Dedim ki demek ki bu bahane oldu benim için bunu bekliyormuşum
O da dedi ki ben de öyle olduğunu düşünüyordum zaten.
Benim yeğenimden 5 ay büyükler sizinkiler de .
Bazı çocuklar çok şımarık olabiliyor canım zarar verirdi çocuğuna yazık el kadar sabi .
Benim de yengemin yeğenleri var başka şehirde yaşıyorlar seneden 2-2 kez ancak geklirler ama geldiklerinde bizim kız nasıl huysuzlanır .
Geçen bir baktım üstüne oturmuş dövüyor bunu .
Oy canım benim kıyamammm
Sinir oluyorum öyle yapan çocuklaraaa(((
Ne anneleri nede yengem sesini çıkarmıyor ya birde .
Diziler uzaklaştırıyor beni :)
Pazartesi karadayı, çarşamba muhteşem yüzyıl, perşembe şefkat tepe izliyorum.
Bunların olduğu saatlerde yokum :)
Gündüz de böyle işten girebildiğim kadar..
Seninki aşırı geldi bana..
Birisi de kahvaltımı yapmadan geliyorum demiş :)
Allah iyiliğinizi versin :))
Canim inan bende bagimli.oldum.adeta
Sababh kalkarim.telden girme avantaji.ile bebegimin forumu asonra yasadigim.sehirin forumuna sonra bdv
Gece cocuklarim yatinca hemen solugu burda aliyorim
Artik benim.icin kk dan onceki.kk dan sonraki hayat var
Eskiden kolu komsu sohpet etcem kimse.yok diye yakinirdim.simdi o bosluk.doldu sanirim
Bazen benim oğlum da kendisinden küçük kızları dövüyor,eskiden daha fazlaydı,azaldı neyse ki.inan basedemiyordum,kucağa bile aldırdılar çocugu bu sefer de ayağını mıncıklardı,o zaman babasıyla sana oh olsun derdik:) küçüklere ve kızlara gücün yetiyo hep :)
Eğer şikayetçi değilsen sorun yok diye düşünüyorum ne dersin
Ya bana ne demeli bi gun oturdum cocugu olmayan kadinlarin dertlerini okudum saatlerce ve ertesi gun uçuk cikti uzuntuden. Allah kurtarsin bizi :)Kızlar resmen bağımlı oldum,gece gündüz bdv'deyimmmm.gece bazen 1:30 a kadar kalıyorum,oku oku,offff.sizdemi aynı durumdasınız?ben halimden memnun değilim,zira geç uyumak beni kötü etkiliyor,ama takıldım kaldım bu kadınlar kulubüne .tanıdığım günden resmen hayatımın merkezi oldu ve dozunu ayarlayamıyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?