Kk bağımlılığııııııııııııııı

Evet cnm,mutfak topiğinden bahsediyorum,çok basarılısın MAŞAALLAH .sen yine de boş bırakma safyanı,arada bir güncelle

En iyisini yapmışsınız .
Cesaret etsem de bende yapsam .
Oğlunuz kaç yaşında ?
Ne yaptı ki çocuğa öyle hastalandı .

En iyisini yapmışsınız .
Cesaret etsem de bende yapsam .
Oğlunuz kaç yaşında ?
Ne yaptı ki çocuğa öyle hastalandı .

Hastalandı demiyelim de sinirli oldu anlamında yazdım.ikimizin de oğlu4 yas 5 aylık
Geliyordu bize oğlumu odasından dışarı atıyordu,kapısını kapatıyordu,düşün ki artık eşimle kabadayılarla basetmenin yollarını öğretiyorduk,psikolojimiz bozulmıştu
Dün eşim sordu x le hâlâ aynımısınız
Dedim ki demek ki bu bahane oldu benim için bunu bekliyormuşum
O da dedi ki ben de öyle olduğunu düşünüyordum zaten.

Benim yeğenimden 5 ay büyükler sizinkiler de .
Bazı çocuklar çok şımarık olabiliyor canım zarar verirdi çocuğuna yazık el kadar sabi .
Benim de yengemin yeğenleri var başka şehirde yaşıyorlar seneden 2-2 kez ancak geklirler ama geldiklerinde bizim kız nasıl huysuzlanır .
Geçen bir baktım üstüne oturmuş dövüyor bunu .

Oy canım benim kıyamammm
Sinir oluyorum öyle yapan çocuklaraaa(((

Ne anneleri nede yengem sesini çıkarmıyor ya birde .

Bazen benim oğlum da kendisinden küçük kızları dövüyor,eskiden daha fazlaydı,azaldı neyse ki.inan basedemiyordum,kucağa bile aldırdılar çocugu bu sefer de ayağını mıncıklardı,o zaman babasıyla sana oh olsun derdik:) küçüklere ve kızlara gücün yetiyo hep :)

Ay bende dizi falan kalmadi var yok kk bos zamanda

Canim inan bende bagimli.oldum.adeta
Sababh kalkarim.telden girme avantaji.ile bebegimin forumu asonra yasadigim.sehirin forumuna sonra bdv
Gece cocuklarim yatinca hemen solugu burda aliyorim
Artik benim.icin kk dan onceki.kk dan sonraki hayat var
Eskiden kolu komsu sohpet etcem kimse.yok diye yakinirdim.simdi o bosluk.doldu sanirim

Eğer şikayetçi değilsen sorun yok diye düşünüyorum ne dersin

Ben ayarladıms anırım dozunu
İşyerimde hep müsait oluyorum giriyorum.
Hatta 1 gün ceza aldığımda işyerimde saatler geçmek bilmedi.
Fakat akşam 6 ya kadar burdayım . Sonra eşimle ilgileniyorum .
Bazen girdiğimde oluyor evde ama çok çok aşırısı değil.

Ben de bağımlısıyım iyi ki.Ne yapayım eşimle oturulup konuşulmuyor,hatta tartışamıyoruz bile efendi efendi.Bazen çözemediğim,içinden çıkamadığım anlarda sağ olsun kk yorumlar yapıyor.İçimi dökmekle o kadar rahatlıyorum ki anlatamam.Yalnız bu durum eşim için sorun olmaya başladı.Sanki dört dörtlük evliliğimiz var da kk bizim sonumuz olacakmış,öyle diyor.Benim aklım yok ya başkalarından akıl alıp hareket ediyormuşum öyle düşünüyor.

:) Erkek çocukları böyle genelde :)
Bizimki kimseye ezdirmez de kendini onlar 6 yaşına girecekler neredeyse .
İkizler birde ikisi üstüne oturup hallediyor bizimkini .

eşim evde yokken ve oğlumla ilgilenmediğim zamanlar bende kendimi zor atıyorum buraya.

şikayetçi değilim çünkü giremediğim zaman öyle titreme krizlerim falan olmuyo

aaaa demekki o kadarda bağımlı değilmişim

şaka bi yana güzel bi ortam, bayılıyorum kk'ya

Ya bana ne demeli bi gun oturdum cocugu olmayan kadinlarin dertlerini okudum saatlerce ve ertesi gun uçuk cikti uzuntuden. Allah kurtarsin bizi :)

KK'ya (Kaybedenler Kulübüne) hoşgeldiniz
KK'ya (Kazananlar Kulübüne) hoşgeldiniz
KK'ya (Kaynana, Koca Kulübüne) hoşgeldiniz
KK'ya (kıskananlar, kıskalınanlar Kulübüne) hoşgeldiniz
KK'ya (Kaçanlar, Kovalayanlar Kulübüne) hoşgeldiniz
.......................
kısacası
KK'ya (Kadınlar Kulübüne) hoşgeldiniz

iş yerime geldiğimde ilk baktığım yer oluyor akşam mesai bitimine kadar bulduğum her anda burdayım :) bi gün fena yakalanıcam amaa hayırlısı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…