- 3 Mart 2017
- 1.488
- 3.539
- 133
- 28
24Bence burda yaş ortalaması 28-35 arasında
ne de biçim dertMerhaba kızlar
Burayı cook uzun yıllardır takip ediyorum. Herkes kendine göre bir şahıstır tabi ama ben 42 yaşına geldim, ve buranin yaş ortalamasını merak ediyorum doğrusu. Herkes yaşını yazsa bu konu altına aşağı yukarı anlarız sanki.
Not: ne olursa olsun iyiki kk var.:)
Ev işleri varken bende aynı sizin gibiyimBi el atta benimkini de kapatak ruhumun yasi 108 falan olmuştur herhalde
Güzeeelll , toplama çıkarma işlemi yapamayan yaşımı bulamasın diyorsunuz yaniYaşımı söylemek artık kötü hissettiriyor. O yüzden 91’liyim diyorumbence yaratıcı
Ben sizin yaşı cok merak ettimEv işleri varken bende aynı sizin gibiyim
40,5Ben sizin yaşı cok merak ettim
Güzeeelll , toplama çıkarma işlemi yapamayan yaşımı bulamasın diyorsunuz yani
Senden küçükler var canımEn küçüğnüz ben olabilirim 22
Ben de hiç 31 yaşında olmadım . Gıcık öğrencilerim sağolsunlar hemen kıs kıs güler biliyorum. O yüzden iki yıl 30 yalındaydım sonra bir günde 32 oldumondan değil de direkt 30 demek tuhaf hissettiriyor. Bir kaç yıla alışırım
Size bize göre hareket etmiyoruz, site kurallarına göre hareket ediyoruzSize göre dert olmayabilir ama bana göre dert.
Pembik kafalılar yazmasın.Taş gibi bebek gibi 40 ım ama konumuz bu değilaaa yok yok konumiz bu peki konunun amacı ne
Ben de hiç 31 yaşında olmadım . Gıcık öğrencilerim sağolsunlar hemen kıs kıs güler biliyorum. O yüzden iki yıl 30 yalındaydım sonra bir günde 32 oldum
Peki dolgulularPembik kafalılar yazmasın.
Ooo spamlayamıyoz mu forumda ya bi şey yapsak bu tiplere aforoz maforoz bi şeyPeki dolgulular
NedennnMezara yattim ustumu örtsunler diye bekliyorum 38
Ben de öyle yaparımben de yazılı kağıtlarını okurken 31 alan öğrencinin notunu hep 32 yaparım. Yaşımı da muhtemelen dediğiniz gibi söylerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?