Bende çok seviyorum burayı, ilk açtığımda ocak anneleri grubundaydım. Dışarıda görüştüğüm, çok sevdiğim,kızımla yaşıt bebeği olan arkadaşlarım var. Uzun bir zamandır da bdv deyim. İyiki varsınız
Allah razı olsunçok sevgili kk bayanları neden bilmiyorum ama gerçekten sizleri çok seviyorum. sabah işe gelir gelmez açtığım ilk site. hepinize çok teşekkür ediyorum kişilerin dertlerini benimseyerek yorum yapıyorsunuz. burda olmak bana güven, huzur, mutluluk veriyor. hep dertlerimi paylaşmak için mi yazacam bu sefer sizlere olan sevgimi yazmak istedim...
İnşallah Rabbim burdaki tüm bayanlarımıızın gönlüne göre versin, sıkıntı, dertler gitsin yerine mutluluk gelsin...
saygılarımla: lunatic
Gercekten bende cok seviyorum kk ve bdv butun steresimi aliyor.elimde telefon saatlerce bu sitedeyim.esim bana güzin abla demeye basladiçok sevgili kk bayanları neden bilmiyorum ama gerçekten sizleri çok seviyorum. sabah işe gelir gelmez açtığım ilk site. hepinize çok teşekkür ediyorum kişilerin dertlerini benimseyerek yorum yapıyorsunuz. burda olmak bana güven, huzur, mutluluk veriyor. hep dertlerimi paylaşmak için mi yazacam bu sefer sizlere olan sevgimi yazmak istedim...
İnşallah Rabbim burdaki tüm bayanlarımıızın gönlüne göre versin, sıkıntı, dertler gitsin yerine mutluluk gelsin...
aminn hepimizin inşallahçok sevgili kk bayanları neden bilmiyorum ama gerçekten sizleri çok seviyorum. sabah işe gelir gelmez açtığım ilk site. hepinize çok teşekkür ediyorum kişilerin dertlerini benimseyerek yorum yapıyorsunuz. burda olmak bana güven, huzur, mutluluk veriyor. hep dertlerimi paylaşmak için mi yazacam bu sefer sizlere olan sevgimi yazmak istedim...
Gercekten bende cok seviyorum kk ve bdv butun steresimi aliyor.elimde telefon saatlerce bu sitedeyim.esim bana güzin abla demeye basladikeske bi gece duzenlense.tum kk uyeleri davet edilse tanissak ne guzel oldur dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?