kk da bana sinir olan kadin topluluğu..

KK üyelerinin siz kastı oldugunu düşünmüyorum.... Sizin konularınızı hatırlayamadım ama eger bütün açtıgınız konularda bir tepki ,bir üzerinize gelinme hissediyorsanız bu sizden kaynaklı olabilir.... Eleştiriye açık olmamanızdan ,tepki aldıgınız da sergilediniz davranışdan olabilir.... Kişisel davranışlarınız sonucu aldıgınız tepkileri kk üyeleri bana sinir oluyor diye yorumlamanızda ayrı bir ilginç....

Offf aman burasi sanal alem, kimileri size taksa ne olur takmasa ne olur? Ayrica en son konunuz mesela cok gereksiz bu bölüm icin, yani sanki dikkat cekmek icin konular aciyorsunuz, fevri davraniyorsunuz falan... Biton konu acanlar var onlar neden size verilen cevaplar verilmiyor bi düsünün, demek ki sizin anlatiminizda yada cevaplarinizda bisey var... Herneyse ne bunu bukadar neden takiyorsunuz ki? Hayatinizi etkileyeck bi durum mu sanaldaki insanlar...:ssz:

Yoo ne alaka..sen cirkinsin ondan kiskanmiyolardir demiştin bende manken gibiyim allaha sukur dedim...

İçine yer etti de ondan mı sürekliii herkese heryerde aynı şeyi yazıyosun?
Sephoranın kocasına ihtiyar delikanlı
Ötekinin kocasıyla çay içmezsin
Ama sen hep güzelsin
Bi konuda kaç kere senle tartışmıycam dedim başkalarına yazdığım şeyleri alıntılayıp hep bana yazdın
Takıntılısın orda bile güzelliğe bağladın
Sonuç 2mizde banlandık senin yüzünden

İçine yer etti de ondan mı sürekliii herkese heryerde aynı şeyi yazıyosun?
Sephoranın kocasına ihtiyar delikanlı
Ötekinin kocasıyla çay içmezsin
Ama sen hep güzelsin
Bi konuda kaç kere senle tartışmıycam dedim başkalarına yazdığım şeyleri alıntılayıp hep bana yazdın
Takıntılısın orda bile güzelliğe bağladın
Sonuç 2mizde banlandık senin yüzünden
Ben surekli guzwlim mi demisim..sinan akcildan sarki geliyor..atmaa:KK47:

Back
X