KK ' da Kurulan Güzel Dostluklar Topiği Adına Herkes Burayaaaaaaaa

pufpuff

Tam bir terazi ♎️ Serdar Ortaç delisi 🎧
Pro Üye
21 Aralık 2012
10.875
5.412
448
37
birbirinin halinden anlayanlar,aynı dertlerden muzdarip olanlar...
içtenlikle yorum yapanlar ve çare arayanlar...

öyle güzel ki bu platform biçok arkadaş edindim,dostluğa doğru adım adım sağlam temellerle ilerleyen...

"artık gerçek dost yok,herkes çıkarı peşinde" laflarına inat pırıl pırıl insanlar tanıdım...

sizinde varsa böyle bir tecrübeniz, ya da tanımak tanışmak sohbetleri ilerletmek isterseniz bekleriz kapımız dostluk namına herkese açık...

YENİ DOSTLUKLARDA GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE...
HOŞ SOHBETLER KK'DAŞLARIM

Buraya üye olana kadar bir çok arkadaşlıklarım dostluklarım oldu ama hepsi yalanmış hepsi arkamdan kuyumu kazmışlar çok kırgındım..bende çabuk inanan çabuk dertleşen biriyimidir bu huyum yüzünden çok kırıldım insanlar zayıf noktalarımı bana karşı kullandılar..herşeye rağmen burda öyle iyi insanlar tanıdım ve görüyorum ki hayret ediyorum hatta bazen kendime kızıyorum internet ortamı diye sonrada yok ya diyorum kendi kendime:)))

kendine kızma..
gerçekten denk gelirsen burada çok iyi çok sağlam kişilikler var..zamanla çıkıyo karşına

belki bu yaşa gelene dek beraber olduğun arkadaşlarından bile öteye geçerler belki zamanla,belli mi olur..

Evet var karşılaştım bir kaç kişiyle:))Söylediğin gibi hayat bu belli olmaz:)

Evet var karşılaştım bir kaç kişiyle:))Söylediğin gibi hayat bu belli olmaz:)

bebeklikten beri arkadaşım olan 2 kişi var hayatımda..
sonradan iş ortamında tanıdığım 3-4 kişi ile aynı seviyedeler nerdeyse..

şimdide kk'da devam ediyorum bazı dostluklar edinmeye o yüzden sende umudunu kaybetme...

hayırlı uğurlu olsun

sürekli girebilen biri olsam bende katılırdım ama malesef takip edemiyom

Sohbet topiğine açsaydınız daha iyi olurdu sanki

Buradan edindiğim 4 tane dostum var...
İkisi burada olmasa da, her gün görüştüğüm insanlar....
Fesatsız, hesapsız, doğru/dürüst, güvenilir, pırıl pırıl insanlar...
Geçirdiğim bu zor dönemde bana çok destek oldu her biri...

Haklarını nasıl öderim bilmem...

En yakın zamanda, toplanmayı ve 3-5 günlük bir tatil yapmayı planlıyoruz...
Bol bol dedikodunuzu yaparız artık

Repo, afo, aus ve tefo...Sizi çok seviyorum

hayırlı uğurlu olsun

sürekli girebilen biri olsam bende katılırdım ama malesef takip edemiyom

olsun..girdikçe bekleriz

selaaaaammm
bende geldim.pufpuff sensiz duramıyom kız.

işte benim kazandığımı söylediğim arkadaşlardan biri hoşgeldin canımmmmm

Allah bozmasın inşallah güzel paylaşım bunlar

sağol canımmmm. hoşbuldum. kk da en çok derdimi payşatığım insansın. iyi ki varsın tatlım yaa. iyi ki tanıdım seni .

aynen canım,sende sağol..
bende iyi ki tanıdım seni, bi önceki topiği iyi ki açmışım iyi ki ilk sen yazmışsın..
beni sana,seni de bana kazandırdı o topik

aynen canım,sende sağol..
bende iyi ki tanıdım seni, bi önceki topiği iyi ki açmışım iyi ki ilk sen yazmışsın..
beni sana,seni de bana kazandırdı o topik

evet tatlım ya orda bi yorum yazdım sonra topik hızla büyüdü . hem daha da tanıdık birbirimizi. inş bu topik de uğurlu gelir.senin öteki topik bana uğurlu gelmişti. hamile kalmıştım.Bakarsın bu topik de ikimize birden uğur getirir inşaaaaallaaaaahhh

harikasın ne diyim :82: çok çooook çok içten aminnnnnnnnnnnnn

Çok güzel bir topik olmuş burayı seveceğimi hissediyorum :)
Gerçek hayatta dostum diyebileceğim çocukluk arkadaşım var sadece onunla da ayrı şehirlerdeyiz maalesef ama her an yanımdadır bilirim.
Bu sitedede güzel arkadaşlıklar edindiğime inanıyorum ara ara uğramak isterim topiğe :)

tuğçe'cim tabiki gel ne zaman istersen

cicişler bende geldımm... kız pufpuffcum napıosun kac gndr gremıorum nevarne yok varmı bebiş hbrleri alanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…