Buraya üye olana kadar bir çok arkadaşlıklarım dostluklarım oldu ama hepsi yalanmış hepsi arkamdan kuyumu kazmışlar çok kırgındım..bende çabuk inanan çabuk dertleşen biriyimidir bu huyum yüzünden çok kırıldım insanlar zayıf noktalarımı bana karşı kullandılar..herşeye rağmen burda öyle iyi insanlar tanıdım ve görüyorum ki hayret ediyorum hatta bazen kendime kızıyorum internet ortamı diye sonrada yok ya diyorum kendi kendime:)))
kendine kızma..
gerçekten denk gelirsen burada çok iyi çok sağlam kişilikler var..zamanla çıkıyo karşına
belki bu yaşa gelene dek beraber olduğun arkadaşlarından bile öteye geçerler belki zamanla,belli mi olur..
Evet var karşılaştım bir kaç kişiyle:))Söylediğin gibi hayat bu belli olmaz:)
ben de gelebilir miyim ?? :)
hayırlı uğurlu olsun
sürekli girebilen biri olsam bende katılırdım ama malesef takip edemiyom
selaaaaammm
bende geldim.pufpuff sensiz duramıyom kız.
Sohbet topiğine açsaydınız daha iyi olurdu sanki
Buradan edindiğim 4 tane dostum var...
İkisi burada olmasa da, her gün görüştüğüm insanlar....
Fesatsız, hesapsız, doğru/dürüst, güvenilir, pırıl pırıl insanlar...
Geçirdiğim bu zor dönemde bana çok destek oldu her biri...
Haklarını nasıl öderim bilmem...
En yakın zamanda, toplanmayı ve 3-5 günlük bir tatil yapmayı planlıyoruz...
Bol bol dedikodunuzu yaparız artık
Repo, afo, aus ve tefo...Sizi çok seviyorum
işte benim kazandığımı söylediğim arkadaşlardan birihoşgeldin canımmmmm
sağol canımmmm. hoşbuldum. kk da en çok derdimi payşatığım insansın. iyi ki varsın tatlım yaa. iyi ki tanıdım seni .
aynen canım,sende sağol..
bende iyi ki tanıdım seni, bi önceki topiği iyi ki açmışım iyi ki ilk sen yazmışsın..
beni sana,seni de bana kazandırdı o topik
evet tatlım ya orda bi yorum yazdım sonra topik hızla büyüdü . hem daha da tanıdık birbirimizi. inş bu topik de uğurlu gelir.senin öteki topik bana uğurlu gelmişti. hamile kalmıştım.Bakarsın bu topik de ikimize birden uğur getirir inşaaaaallaaaaahhh
Çok güzel bir topik olmuş burayı seveceğimi hissediyorum :)
Gerçek hayatta dostum diyebileceğim çocukluk arkadaşım var sadece onunla da ayrı şehirlerdeyiz maalesef ama her an yanımdadır bilirim.
Bu sitedede güzel arkadaşlıklar edindiğime inanıyorum ara ara uğramak isterim topiğe :)
bende geldiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm..
umarım sohbetin devamı gelir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?