KK ' da Kurulan Güzel Dostluklar Topiği Adına Herkes Burayaaaaaaaa

​bnde 19 aylık evlıyımm.. insan nedense once evlenıp mutlu olmak ısdıo snra cocukum olsun dıyo . bn boyleyımde :)

aynen öyle valla haklısın..bende öyleyim

o açıdanda haklısın tabi,işin bide o kısmı var..
bende genç anne olmak istiyorum 26 yaşındayım hala tık yok

Son düzenleme:
bnde aynı senın gbı buyudum evlıyım ama hala öyletım el bebek gül bebkim yani kocam içinde böyleyimm ama yınede eskı gnler kımı zamn akıla gelmıo değil .. bnde kaçarak evlendım ama hiçde pişman değilimmm aksine cok cok mutluyum.. uzulme bence kısmet bu =)

bize diyonda dedikodu sendeymiş
anlat bakem nasıl oldu neden kaçtın baıyılrım böyle atraksiyonlara

canım ttmm hoşgeldin kk2nın bana kazandırdığı değerlilerimden...

hosbulduk cnm sendee bnm için öylesin.cidden güzel dostluklar kuruluo kkde.

bide gerçek olaydı iyiydi dimi
hosbulduk cnm sendee bnm için öylesin.cidden güzel dostluklar kuruluo kkde.

kim kaçmış,nerde kaçmış?
yaaaa nolmuşşş ben kaçırdım..anlamadım :44:

ecem kaçarak evlendim dedi de bende dedidoku sendeymiş anlat dedim sakin ol bişey kaçırmadın hihihih ecemi bekliyoz

derin derin nefes aaaaal veeeer...

heeeehhh tamam sakinleştim..bekliyorum

canım dün aksam yarısmayı izlerken berhan mantıgını çözdüm hehe

heheheheh birleşti ve güzel oldu..belki bi erkek ismi bile olabilir

vala normal kaçtım pufpufcumm neyini anlatmamı ıstersın =)))

iki tarafın aileside mi istemedi?
neden istemediler?
kaç yıllık görüşüyordunuz?
nasıl kaçmaya karar verdiniz?
nasıl kaçtınız?
sonra noldu?
şu an ailelerle aranız nasıl?
mutlumusun?

ohoooo bisürü soru çıkar bu hikayeye..başla sen

olabılır güzel isim

şimcık kızlar eşimin çalıitığı iş yerıne bende grdım 2.gunu işe gttığımde ay bı baktım karsıdan bır gelıo bu benım olmalı dedım ve cok uzun surmedı benım oldu snra 7-8 ay flört ettık sonra dedimki 'aşkım kaçır beni' gecenın 4 dunde telfnum yastımın altında titrio bı baktım aşkoşum arıyo actım hyrdr dedım bu saatte ruyanda benımı grdum onun bana cevabı 'yarın öğleden sonra 4 de kaçıoruz hazırlan' dedım bu gece gece sapıtmış ama gercekmş megersem tbı bız herseyı ayarladık ızmıte görumcemın yanına gıdıcez .. herkes evde aılemde ısdemıodu evlenmemı . kaçıcağım gunde bı baktım ev mısafır dolu allhh dedım frsat bu frsat baktım bnmkı arkadasıyla arabayla gectıler bnde deımkı ben bakkala gıdıyorum sıgara alıp gelıcem .. ayakkabılarımı gydım ben aynen bu sekıl yanı 'hakkınızı helal edın tontişlerim görüşürz ! dedım cıktım ayaklarımmm popalarıma vura vura vın . bnm arkamdan babaannm cıkmş mahalleyı aramay bakmş bn yokum =))) benm bı arabaya bınışım var ne pışmanlık ne gozyaşı açtım cıftetellıyı oynuorum ama tabı ızmıte vardıımda telefonlar edıldınde içim burkulup uzulmedım diğill ama allaha şukur hemn barıstık şimdi damatlarından kıymetlısı yok ... bnm papucum dama

allahım hikayeye bak..
ne asla olmazlar var havada,nede ailelerin engelleri..
eğlencesine mi kaçtın kız sen deliiiii
neyse bari,sonu iyi bitmiş en azından..ama sanki kaçmasanda bu iş olurmuş gibi geldi bana anlatış tarzından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…