bugün pazar ya..
herkeste bi mayhoşlukbende sabahtan beri sıkılıyorum valla
​bnde 19 aylık evlıyımm.. insan nedense once evlenıp mutlu olmak ısdıo snra cocukum olsun dıyo . bn boyleyımde :)
diyorum ya bebeğim bana kalsa çok memnunum halimden ki koca kız oldum hala el bebek gül bebek bakılıyorum annem babam gibisi yok
ama çoçukta yapmak istiyorum.e yaşım 27 birini bulupta tanıyıpta evlenme gibi çok ciddi bi kararı verene kadar yine epy bi zaman geçecek 35imden önce çocuk sahibi olmayıda istiyom ama piyasada adam yok
bide baskı var üstümde çevremde sadece bi tane bekar arkadaşım kaldı gerisi evlendi öff yazarken bile gına geldi
hoşgeldin...
bekleriz cnm,her daim
bnM İçin qünler farKetmioo şekerim bnde bqun temzlık yapmadım yaa içime dert oldu ..
diyorum ya bebeğim bana kalsa çok memnunum halimden ki koca kız oldum hala el bebek gül bebek bakılıyorum annem babam gibisi yok
ama çoçukta yapmak istiyorum.e yaşım 27 birini bulupta tanıyıpta evlenme gibi çok ciddi bi kararı verene kadar yine epy bi zaman geçecek 35imden önce çocuk sahibi olmayıda istiyom ama piyasada adam yok
bide baskı var üstümde çevremde sadece bi tane bekar arkadaşım kaldı gerisi evlendi öff yazarken bile gına geldi[/QUOT
[B
]bnde aynı senın gbı buyudum evlıyım ama hala öyletım el bebek gül bebkim yani kocam içinde böyleyimm ama yınede eskı gnler kımı zamn akıla gelmıo değil .. bnde kaçarak evlendım ama hiçde pişman değilimmm aksine cok cok mutluyum.. uzulme bence kısmet bu =)[/B]
hosbulduk cnm sendee bnm için öylesin.cidden güzel dostluklar kuruluo kkde.canım ttmmhoşgeldin kk2nın bana kazandırdığı değerlilerimden...
hosbulduk cnm sendee bnm için öylesin.cidden güzel dostluklar kuruluo kkde.
bide gerçek olaydı iyiydi dimi
bnde aynı senın gbı buyudum evlıyım ama hala öyletım el bebek gül bebkim yani kocam içinde böyleyimm ama yınede eskı gnler kımı zamn akıla gelmıo değil .. bnde kaçarak evlendım ama hiçde pişman değilimmm aksine cok cok mutluyum.. uzulme bence kısmet bu =)
bize diyonda dedikodu sendeymiş
anlat bakem nasıl oldu neden kaçtın baıyılrım böyle atraksiyonlara
bide baskı var üstümde çevremde sadece bi tane bekar arkadaşım kaldı gerisi evlendi öff yazarken bile gına geldi[/QUOT
[B
]bnde aynı senın gbı buyudum evlıyım ama hala öyletım el bebek gül bebkim yani kocam içinde böyleyimm ama yınede eskı gnler kımı zamn akıla gelmıo değil .. bnde kaçarak evlendım ama hiçde pişman değilimmm aksine cok cok mutluyum.. uzulme bence kısmet bu =)[/B]
ahaaa buldum kaçağıanlat bakem nasıl kaçtınız kız? daha önemlisi neden?
kim kaçmış,nerde kaçmış?
yaaaa nolmuşşş ben kaçırdım..anlamadım :44:
ecem kaçarak evlendim dedi de bende dedidoku sendeymiş anlat dedimsakin ol bişey kaçırmadın hihihih ecemi bekliyoz
canım dün aksam yarısmayı izlerken berhan mantıgını çözdüm hehe
vala normal kaçtım pufpufcumm neyini anlatmamı ıstersın =)))
vala normal kaçtım pufpufcumm neyini anlatmamı ıstersın =)))
olabılır güzel isimheheheheh birleşti ve güzel oldu..belki bi erkek ismi bile olabilir
iki tarafın aileside mi istemedi?
neden istemediler?
kaç yıllık görüşüyordunuz?
nasıl kaçmaya karar verdiniz?
nasıl kaçtınız?
sonra noldu?
şu an ailelerle aranız nasıl?
mutlumusun?
ohoooo bisürü soru çıkar bu hikayeye..başla sen
olabılır güzel isim
bu kadarcık mı ya biz heyecanla bekledik :)
Allah bilir sen kaçarkende böyle sakinmişsindir "aman kaçıyoz işte" havalarında
şimcık kızlar eşimin çalıitığı iş yerıne bende grdım 2.gunu işe gttığımde ay bı baktım karsıdan bır gelıo bu benım olmalı dedım ve cok uzun surmedı benım oldu snra 7-8 ay flört ettık sonra dedimki 'aşkım kaçır beni' gecenın 4 dunde telfnum yastımın altında titrio bı baktım aşkoşum arıyo actım hyrdr dedım bu saatte ruyanda benımı grdum onun bana cevabı 'yarın öğleden sonra 4 de kaçıoruz hazırlan' dedım bu gece gece sapıtmış ama gercekmş megersem tbı bız herseyı ayarladık ızmıte görumcemın yanına gıdıcez .. herkes evde aılemde ısdemıodu evlenmemı . kaçıcağım gunde bı baktım ev mısafır dolu allhh dedım frsat bu frsat baktım bnmkı arkadasıyla arabayla gectıler bnde deımkı ben bakkala gıdıyorum sıgara alıp gelıcem .. ayakkabılarımı gydım ben aynen bu sekıl yanı 'hakkınızı helal edın tontişlerim görüşürz ! dedım cıktım ayaklarımmm popalarıma vura vura vın . bnm arkamdan babaannm cıkmş mahalleyı aramay bakmş bn yokum =))) benm bı arabaya bınışım var ne pışmanlık ne gozyaşı açtım cıftetellıyı oynuorum ama tabı ızmıte vardıımda telefonlar edıldınde içim burkulup uzulmedım diğill ama allaha şukur hemn barıstık şimdi damatlarından kıymetlısı yok ... bnm papucum dama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?