KK ' da Kurulan Güzel Dostluklar Topiği Adına Herkes Burayaaaaaaaa

cicişler bende geldımm... kız pufpuffcum napıosun kac gndr gremıorum nevarne yok varmı bebiş hbrleri alanlar

oy ooyy oy hoşgeldim şekercim güzel haber falan yok bu taraflarda,aynı herşey senin taraflardan var mı bişeyler?

napıyosunuz kızlar ?
pazar günleri bi türlü bitmiyo yahu saate bakıyom daha 10 yatma saati gelsede yatsak uyusak :)

napıyosunuz kızlar ?
pazar günleri bi türlü bitmiyo yahu saate bakıyom daha 10 yatma saati gelsede yatsak uyusak :)

var yaaa hislerime tercüman oldun gerçekten....
pooofffff

ben evliyim.. 1,5 yıllık sen cnm?değilsin galiba?

bekarım canım malesef :) yaşımda 27 :) aslında bana kalsa memnunum halimden ama bi çocuk özlemi sardı ki beni sorma gitsin bebeğim olsun istiyorum deli bi şekilde tabi bunun için evlenmem vee en öncesindede koca bulmam lazım ama malesef ki yok

eeee kızlar hepınız susss pusss konuşsnıza yahuu bu ne biçim dostluk haydı patlatınn dedikodularıı yahuuuu

valla maalesef deme yani..
bekarlık ara ara özleniyo bence benim özlediğim tarafları,annem babam kardeşim..onlarla beraber geçirdiğim vakitler..bazı zamanlar kıymet bilmemiş olmam,onun keşkeleri..
her an ayrı bi güzel..her dönem o an özel..
sende kıymetini bil bence..
ayrıca yaşında daha genç beeee,nesi var?sanki 40 olmuşsun gibi

​bnde 19 aylık evlıyımm.. insan nedense once evlenıp mutlu olmak ısdıo snra cocukum olsun dıyo . bn boyleyımde :)

eeee kızlar hepınız susss pusss konuşsnıza yahuu bu ne biçim dostluk haydı patlatınn dedikodularıı yahuuuu

bugün pazar ya..
herkeste bi mayhoşluk bende sabahtan beri sıkılıyorum valla

diyorum ya bebeğim bana kalsa çok memnunum halimden ki koca kız oldum hala el bebek gül bebek bakılıyorum annem babam gibisi yok

ama çoçukta yapmak istiyorum.e yaşım 27 birini bulupta tanıyıpta evlenme gibi çok ciddi bi kararı verene kadar yine epy bi zaman geçecek 35imden önce çocuk sahibi olmayıda istiyom ama piyasada adam yok

bide baskı var üstümde çevremde sadece bi tane bekar arkadaşım kaldı gerisi evlendi öff yazarken bile gına geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…