canım çok çok geçmiş olsun, inan çocuk nefroloğu bilmiyorum ama araştırıcam senin için
hayatım....benim oğlumunda hamileyken böbrek renginde beyazlık vardı...ama böbrekler çalışıyord.....ve allaha binlerce şükür hiç bir problem çıkmadı...doğduktan sonrada testlerini yaptırdık idrar yapmasında veya herhangi bir fonksiyonel bozukluk çıkmadı ama ben hala yüreği ağzımda geziyorum....
senin oğlunun böbreklerinde beyazlık ve çiş yapma problemi varmı?
ultrasyona falan girdi testlerini yaptırdık hiç bir şey çıkmadı...hatta 7 aylık hamileyken çocuğumu kaybetme riski 100 de 2 olmasına rağmen kordon bağından kan aldırdık temiz çıktı ...inşallah uygun böbreği bulursun allah yavruna sağlık sıhhat versin inşallah...çok kötü bir durum seni çok iyi anlıyorum
canım çok geçmiş olsun.Allah başka dert keder vermesin..
dayım doktor.ona bir soracağım.belki tanıdığı,bildiği,kefil olabileceği bir doktor arkadaşı vardır..
tekrar geçmiş olsun canım...oğluşunu öp benim için olur mu?
prankimal nedir nasıl bişeydir ? bilmiyorum ama çocuğun böbreklerinde fonksiyonel bozukluk olmaması en büyük şans bence...bizde 7. aya kadar her ay testlerini yaptırdık..şimdi 17 aylık yine test olma zamanı geldi beni stres bastı in şallah hayatım seninkindede benimkinde de bir şey çıkmaz...benimkini hangi dr götürdüysek sorduysak hepsi aynı şeyi dedi...bir şeyi yok ama siz yinede takip edin...dediler....çünkü görünüşü dışında herşey normal
bak aynen yazıyorum idrar tahlilinde ...şu testler yapıldı
spesifik gravite
lökosit
nitrit
ph
eritrosit
protein
glukoz
asc.A.
keton
urobilinojen
bilirobin
mikroskobi
hayatım bizde işte tıp fakültesine ...yani kısaca doktor doktor gezdik ama herhangi bir hastalık belirtisine rastlanmadığı için ..extra bir şeye gerek duymadılar..hatta drlarda hayret ettiler çünkü ne bir hastalık nede başka bir şeye rastlamadıkları için..niye beyazlık var diye ama ..bir kaç gün sonra kemere taşınacağız ...akdeniz ünv.sine götüreceğiz....ama inanırmısın tıp fakiltesine hiç götüresim gelmiyor...çünkü hiç bir şey demiyorlar..bir şey yok falanca gün yine gelin ...sonuca bağlayıp net bir şey demiyorlar..çünkü stajyer dr lar olduğu için ..ama benim dr sormanı istediğim bir şey var..çocuk grip oluyor işte ishal oluyor ...bu nedenle bazı ilaçlar alıyor...bu ilaçların bir zararı olurmu hani böbrek fonksiyonunu falan etkilermi.kullanmadan önce prospektüsünü okuyorum ama bu günlerde o kadar hastalandıki...hastalandı derken..grip oldu....bizim burda bir salgın var kusma ve ishal salgını...ishal oldu...yani çok ilaç içtik çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?