ahh canım yaa boynundan aşagı su mu döktüler inanmıyorum.:çok üzgünüm:.canım yavrum nasılda kokrkmuşdur üşümüştür.allah nasıl biliyorsa öyle yapsınklava: bu ne vicdansızlık aklım almıyor..senin psikolojinide düşünmek bile istemiyorum..martta bizimde sintigrafimiz var bakalım ne olacak. opr sonrası ilk sintigrafi olacak o kadar endişeliyimki sonuç hakkında..sana bir şey sorucam silagul sintigrafide 40 dak hareketsiz yatıyor ya benim bebiş 16 aylık durmaz aglar 40 dakika harap olur yavrumsenağlama onu sakinleştirici yada uyutucu bir şurup tarzı bişeyler veriyor mı?çocuk dr sordum şurup yazarız biz mr çektiren bebeklere falanda veriyoruz boşuna endişelenme şurup uyutur falan dedi içimi rahatlattı ama bizzat yaşamış deneyimli birinden ögrenmek istedim.
canım biz çok yakın bir zamanda çektirdik. benim oğlumda 14 aylık. ben sabah çok erken uyandırdım 6 gibi, randevumuz 8,30 idi damardan bişey taktılar sırada beklettiler derken 10 oldu, biz beklerken görevli geldi 15 dk ya sizi alıcaz dedi, bende yanımda bebek battaniyesi götürmüştüm, anne tut hemen uyutalım dedim çok şükür uyuttuk, battaniyenin içinde bir taraftan annem diğer taraftan ben tuta tuta götürüdük sesizce yatırdık, üstünü falan çıkarmadıkları için uyanmadı sende istersen öyle dene. yoksa bize bişey vermeyeceklerini aldatırsınızzz demişlerdi. ege hayayaattaaa aldanmaz yarım saat boyunca ağlardı eminim, çünkü yarım saatlik çekimden sonra idrarını yaptırın mesane boşalsın tekrar 1 dk çekicez dediler, o bir dk inan geçmek bilmedi. insan ağlamasına dayanamıyor.