• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kk hanımları siz olsanız napardınız

Korkarak yazıyorum:KK17:

Ben olsam veririm, saflık var da biraz ama senin yaptığın doğrudur belki bir şey diyemeyeceğim:KK14:
2 kere verdigim icin artık 3 ünce vermek istemedim bide ille istedigi arabayı alam takıntısına kızıyorum 10 binlik al 2 sene gez borcu bitsin sonra cek 10 bin istedigini al dii ama

Sahsen benim icin araba bilezikten daha onemli.
Araba icin bilezik ustune bikac bisey daha satardim, arabayi da benim ustume yap derdim.
Madem ki kendini garantide hissetmek istiyorsun.
daha önce zaten verdiklerimde kendi üstüme aldım arabaları ama altın kadar ısıtmıyo yani bendekide böyle bi takıntı işte

Eşini borca sokmak istiyorsun boşa harcamasın diye altınlarını sen fedakarlık yaparak tasarruf ettin ise vermeyeceksin. +4000 daha kredi çekecek istediği aracı alsın. Vadeyi uzatırsını olur biter hem istediği araç olur,altınlarına dokunulmamış olur,borcu olur adamın teknoloji giderleri yapamaz hem de istediği araç için ekstradan beklememiş olur
Çok mantıksal yaklaştım ama doğrusu bu gibi

Ben çok safmışım ya.5 sene önce 35.000 Tl tutan altınları trink diye eşimin eline saymıştım ev almak için.verdiğim nakitleri söylersem oturur benim için ağlarsın limoncu:)
söyleki ilk senemizde 5 bin sonra 12 bin verdim artık vermek istemiyroum ama ev alıcak maasımız olsa ben teklif ederdim kendi eviiz olsun diye

Sahsen benim icin araba bilezikten daha onemli.
Araba icin bilezik ustune bikac bisey daha satardim, arabayi da benim ustume yap derdim.
Madem ki kendini garantide hissetmek istiyorsun.

Evet ama araba satarken aldığın para kadar etmiyor ve nakde çevrilmesi kolay değil. Araba yatırım aracı değil altın öyle çok cahilsin Daisy :63::63::63:

Eşini borca sokmak istiyorsun boşa harcamasın diye altınlarını sen fedakarlık yaparak tasarruf ettin ise vermeyeceksin. +4000 daha kredi çekecek istediği aracı alsın. Vadeyi uzatırsını olur biter hem istediği araç olur,altınlarına dokunulmamış olur,borcu olur adamın teknoloji giderleri yapamaz hem de istediği araç için ekstradan beklememiş olur
Çok mantıksal yaklaştım ama doğrusu bu gibi
suan limitimiz o kadar o yüzden miktarı cıkaramayız

Back
X