• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kk hanımları siz olsanız napardınız

bendeniz bütün altın+birikim ne var ne yok ev için eşime verdim. evliyiz sonuçta..

resmi nikahınız varsa verin gitsin yanii...ne yapacaksın kenarda bekleyen altını.

2 kere verdigim icin artık 3 ünce vermek istemedim bide ille istedigi arabayı alam takıntısına kızıyorum 10 binlik al 2 sene gez borcu bitsin sonra cek 10 bin istedigini al dii ama

maalesef arabalar bu yıl daha da pahalandı.
10 binlik araba al gez olayı çok mantıklı değil. o fiyata araba bulunmuyor artık.
bulunup alınsa bile servise her ay gitmek zorunda kalacağınız için, para biriktireyim, 2 yıl sonra yenileyeyim olayı olmaz.
Araba ihtiyacı varsa siz para vermelisiniz. Yok ihtiyaç yok, konfor için alınıyorsa birikiminizi bozmamalısınız.

Ay birde ben biriktirdim diyosun ya, hayatında 1 gün çalışıp para kazandın mı acaba.
calısmam gerekmezmi ben kadının esimin tüm isleri bende neden kendimi garantie almıyım burda bi sürü kadın var hepimiz akıl veriyoruz bosanırken sunu al bunu al diye kadın saf gibi herseyini kocasına vermis ne alsın adamın üstüne bisey yok ben esimle iyiyi suan bosanmayıda düsünmüyorum ama benim param olmadımı kafam rahat degil uyuyamam gece

eşime takı tuku para pul ne varsa alabilirsin, araba alcaksak kullanabilirsin. ev almayı düşünürsekde kredi mredi hallederiz derim hep.
Limoncu ben çalıştığım halde harçlığımı kocam veriyor kız :D eneeem pek ezik hissettim kendimi :D

Anlamıyorum ben böyle evlilikler nasıl yürüyor? Aile olmak karı-koca olmak ayrı tutmakmı bütçeyi geliri gideri tasarrufu birikimi. ay ben on kuruşumu dahi esirgeyemem kocamdan. esirgemeyi akıl edecek zeka oyunlarını bile bilmem ben ya :D

Ya bayilizaaammm :))) altinin isitmasi bu ne sahane bir tabir
valla öyle güzel ısıtıyoki dügünde takıyorum 2 kol oooo missss icimin yagları eriyo ben seviyoru takıp gezmeyi özel günleri onlardan 2 tanesi bile eksik olma düsüncesi uykumu kacırıyo

eşime takı tuku para pul ne varsa alabilirsin, araba alcaksak kullanabilirsin. ev almayı düşünürsekde kredi mredi hallederiz derim hep.
Limoncu ben çalıştığım halde harçlığımı kocam veriyor kız :KK70: eneeem pek ezik hissettim kendimi :KK70:

Anlamıyorum ben böyle evlilikler nasıl yürüyor? Aile olmak karı-koca olmak ayrı tutmakmı bütçeyi geliri gideri tasarrufu birikimi. ay ben on kuruşumu dahi esirgeyemem kocamdan. esirgemeyi akıl edecek zeka oyunlarını bile bilmem ben ya :KK70:
işte ne zaman biri böyle yazsa demesi lazım bi insan bunu yapıyosa kim bilir il zamanlar esi nasıl davrandı para konusunda nasıl sıkıstılar ki yada esi ne yaptıki bi kız paraları bu kadar saklıyor

calısmam gerekmezmi ben kadının esimin tüm isleri bende neden kendimi garantie almıyım burda bi sürü kadın var hepimiz akıl veriyoruz bosanırken sunu al bunu al diye kadın saf gibi herseyini kocasına vermis ne alsın adamın üstüne bisey yok ben esimle iyiyi suan bosanmayıda düsünmüyorum ama benim param olmadımı kafam rahat degil uyuyamam gece

Bencede verme kocan o paraya avukat tutup senden bosanacak heralde :KK53:

gereks
gerçekten merak ettim eşin o paraları kendi zevki için mi harcadı yedi içtimi acaba
Allah eşine sabır versin yavrum ne dim başka
gereksiz harcamaları cok sayfaları detaylı okusan anlarsın da isnize gelmiyo heralde evde 3 tv varken o anda 400 kira ödeddigimiz kredi varken gitti 4000 binlik gözlükli tv aldı o bitti 9 ayda düsün ki nasıl sıkıstık bi kredi bi tv taksidi maas 1800 o bitti 3000 lik telefon istedi aldık yani esim elektonıge harcıyo 1 sene sonra cöp ama ben bırıkitirip gelecek icin arsa almak istiyorum bi sehirden garanti olsun diye

esimin gereksiz yaptıgı seyleri yazsam haklısın dersin ben bilmedigin icin bu yorumunu es geciyorum

Limoncu sen bu adamı boşamak mı istiyorsun, hatta çocuk yapıp boşanmak, bununla ilgili konu vardı ondan diyorum, yani bu yüzden mi bu garanti çabası, bende tüm altınlarımı verdim, ev peşinatı yaptık, aslında vermek değil bu neticede ev ikimizin, şimdi araba alınırsa o da ikinizin olacak, nedir seni düşündüren
bosamak istemiyorum ama cocugum olursa kendimi cok daha iyi hissederim yanlız olmak tabili korkutucu kocamı cocuk mu dersen tabili cocugum canımdan kanımdan yanii

bilezleri yapmam hem esime güvenmemem den parasal anlamda hemde bi arsa almak istiyorum kırklarelinde 35 binlik falan yani yatırım orda dursun yada ilerde tek katlı bi ev yaparım hafta sonu giderim cocuklara salıncak kurar mangalımı yapar keyif cayımı cimlerin üstünde icerim genel olarak biseyler almak gayem

gereks

gereksiz harcamaları cok sayfaları detaylı okusan anlarsın da isnize gelmiyo heralde evde 3 tv varken o anda 400 kira ödeddigimiz kredi varken gitti 4000 binlik gözlükli tv aldı o bitti 9 ayda düsün ki nasıl sıkıstık bi kredi bi tv taksidi maas 1800 o bitti 3000 lik telefon istedi aldık yani esim elektonıge harcıyo 1 sene sonra cöp ama ben bırıkitirip gelecek icin arsa almak istiyorum bi sehirden garanti olsun diye

esimin gereksiz yaptıgı seyleri yazsam haklısın dersin ben bilmedigin icin bu yorumunu es geciyorum
anlıyorum seni sende beni yanlış anlama sakın ama bence bu kadar üstüne gitme bu konunun
sonuçta bu hayatı beraber yaşayacaksınız iyisindede kötüsündede
altınlarını ise arabayı senin üstüne yapma şartıyla verebilirsin hemde kendini garantilersin istediğıin gibi hemde eşini kırmamış olursun

Nede
bosamak istemiyorum ama cocugum olursa kendimi cok daha iyi hissederim yanlız olmak tabili korkutucu kocamı cocuk mu dersen tabili cocugum canımdan kanımdan yanii

bilezleri yapmam hem esime güvenmemem den parasal anlamda hemde bi arsa almak istiyorum kırklarelinde 35 binlik falan yani yatırım orda dursun yada ilerde tek katlı bi ev yaparım hafta sonu giderim cocuklara salıncak kurar mangalımı yapar keyif cayımı cimlerin üstünde icerim genel olarak biseyler almak gayem
Neden kendini hep garantide hissetmek istiyorsun

adamın/insanın iyi olması koşulsuz herşeyi yapacağın anlamına gelmez...

bu anlattıklarınızdan adam ayağınızı da yıkasa hergün parayı idare etmesini bilmedikten sonra birikim şart hele ki bu eşle kesinlikle şart vermeyin

Ben senin konularına bütün olarak baktığımda müthiş bir gelecek kaygısı görüyorum, yani öyle çoğumuzun sandığı gibi gamsız bir kadın olduğunu düşünmüyorum

Eşin saf çocuk gibi bir tip huylarını da begenmiyosun kafanın bir köşesinde boşanmak var, bence

Kaçarak evlendin boşansan baba evinde nasıl olur emin değilsin, kendi kendine yetebilme peşindesin, evlilik içinde ne kadar para toplasam kar diye bakıyorsun,çocuğu erkek için değil kendim için yaparım şeklindeki düşüncen bile belki de baba evinde kabul görmek için

Neticede müthiş stresli bir hayat bana göre
tam tersi babam mesela genel olarak bosanmada cocuk asla istemeyen bi tip yani cocugu babamı evinde kalmak icin degil kendi hayatım icin kendim icin yapıyorum bencilce olabilir ama ben hem anne hem baba olurum cevremizde babalar var da neye yarıyo o ilgi aksamdan aksama gelip 1 saat oturmakla baba olunmaz tabi her cocuk anne baba bir olsun ister ama olmuysa annede yetebilir

ayrıca babamın bi lafı var alemin p ç ini istmeme evimde der yani o adamdan olduu icin kızındna parca oldugunu anlamaz

hani aldatma ve siddet dısında bosanmayı zaten hic düsünmem cocugumla cokk mesut yasarım valla esim hafta sonu takılır takılmaz

hani öyle koca delisi aman kocamda olsun tiplerindne degilim ben

Sürekli kredi çekip faiz ödeyince maaş çar çur olmuş olmuyor mu?
Çok yararlı bir şey herhalde faiz ödemek :))

Ben vermiştim çünkü eşim ne zaman ki parası olsa bana hemen gel sana şu takıyı şu bileziği alıyım der.Onun bni asla mağdur etmeyeceğini bildiğimden çeyreklerimi vermiştim.İyi ki de vermişim çünkü ikizlerle bir yerlere asla gidemezdim şimdi altın dursa nolurdu ki kullanamadıktan sonra derim.İyi bir yatırım olacaksa ver derim
benim esim demez onu iste sürekli arabayı yükseltem pesinde olur bende bosa borca girerim bu söyleki özetlenir 1800 maas alan bi adam bmw istemesi gibi esim düsünmez vergisi ne kadar bakım olursa ne yaparım ben bunun yılllık vergisimi ödemem vs vs vs esim arabayı alır kullanır 2 sene vergi ödemedigini bilirim

Eğer o 4 bin garantim olsun diyosan kocana vererek daha büyük kar edebilirsin. Yarın öbür gün bosanirsan 7 bin olarak sana geri döner. Boşanma hukukunu biliyosundur, evlilikten sonra edinilen mülk bosanirken yarı yarıya ortak bölüsturulur... Bi düşün bence :KK51:
yanlıs hesap araba 14 bin benim altınlar 24 bin yaaaa bide benden para ister :((

Back
X