• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kk hanımları siz olsanız napardınız

calısmam gerekmezmi ben kadının esimin tüm isleri bende neden kendimi garantie almıyım burda bi sürü kadın var hepimiz akıl veriyoruz bosanırken sunu al bunu al diye kadın saf gibi herseyini kocasına vermis ne alsın adamın üstüne bisey yok ben esimle iyiyi suan bosanmayıda düsünmüyorum ama benim param olmadımı kafam rahat degil uyuyamam gece

Limoncu burcunu öğrenmek istiyorum, burcun nedir bacım ??

Sana özgü yorum yapıcam başkası olsa yorumum farklı olurdu :Veresin yoksa verme canın nasıl istiyorsa öyle yap:KK14:

öncelikle tüm konularınızda para altın baş rolde... Anladığım ve takip ettiğim kadarıyla eşiniz para harcama konusunda sorumsuz davranıyor. Bir üstteki mesajlarda okuduğum digitürk olayı gibi. Bir konuda haklısınız, eşinizin bu harcamaları maaşınıza göre lüks, çocuğunuz yokken yatırım yapıp ileride daha iyi bir hayat yaşayabilirsiniz hakkınızdır. Ama haksız olduğunuz bir konu da var, eşinizin karakterini değiştiremezsiniz. Demek ki, birikim yapmak yerine dünya bi gündür o da bugündür kafasında. Kaç yaşına gelmiş bir adamdan bahsediyoruz, onu öyle kabullenmeniz gerekiyor. Açıkçası, ben eşiniz yerine size üzüldüm çünkü sürekli kafanızda para,altın yetişti yetişmedi diye dert sahibi olmuşsunuz. Böyle bir hayat size huzur yerine mutsuzluk getirir. Bu konudan uzaklaşmak için lütfen kendinize bir meşgale bulun. Araba için para verme konusuna gelince, 10 bin ya da 14 binlik araba sanayiden çıkmaz. O yüzden parayı çekecekse birikim için arsa alın, altınlarınızla birleştirin peşinat yapın küçük bir ev alın, o olmadı ev kredisi peşinatı yapmak için bir süre daha bekleyin.

öncelikle tüm konularınızda para altın baş rolde... Anladığım ve takip ettiğim kadarıyla eşiniz para harcama konusunda sorumsuz davranıyor. Bir üstteki mesajlarda okuduğum digitürk olayı gibi. Bir konuda haklısınız, eşinizin bu harcamaları maaşınıza göre lüks, çocuğunuz yokken yatırım yapıp ileride daha iyi bir hayat yaşayabilirsiniz hakkınızdır. Ama haksız olduğunuz bir konu da var, eşinizin karakterini değiştiremezsiniz. Demek ki, birikim yapmak yerine dünya bi gündür o da bugündür kafasında. Kaç yaşına gelmiş bir adamdan bahsediyoruz, onu öyle kabullenmeniz gerekiyor. Açıkçası, ben eşiniz yerine size üzüldüm çünkü sürekli kafanızda para,altın yetişti yetişmedi diye dert sahibi olmuşsunuz. Böyle bir hayat size huzur yerine mutsuzluk getirir. Bu konudan uzaklaşmak için lütfen kendinize bir meşgale bulun. Araba için para verme konusuna gelince, 10 bin ya da 14 binlik araba sanayiden çıkmaz. O yüzden parayı çekecekse birikim için arsa alın, altınlarınızla birleştirin peşinat yapın küçük bir ev alın, o olmadı ev kredisi peşinatı yapmak için bir süre daha bekleyin.
esim uzun süre bi borc giremez 10 sene vadeli yada 15 sene zaten masımız cok düsük ev alamayız ben anca kendim biseyler yapıyorum iste

bosamak istemiyorum ama cocugum olursa kendimi cok daha iyi hissederim yanlız olmak tabili korkutucu kocamı cocuk mu dersen tabili cocugum canımdan kanımdan yanii

bilezleri yapmam hem esime güvenmemem den parasal anlamda hemde bi arsa almak istiyorum kırklarelinde 35 binlik falan yani yatırım orda dursun yada ilerde tek katlı bi ev yaparım hafta sonu giderim cocuklara salıncak kurar mangalımı yapar keyif cayımı cimlerin üstünde icerim genel olarak biseyler almak gayem

Sen muhacır mısın?

Arkadaşım belli ki vermek istemiyosun. Neden burda konu açıp kendine tepki topluyosun ki? Kimseye hesap yapmak hesap vermek zorunda değilsin ama cidden yorumlara göre hareket etmek istiyorsan yüzde doksan ver diyen olur. Yok ben vermem dersen de verme. Ama burda mücadele etmene gerek yok kocam şöyle musrif böyle musrif diye.

Tek 10 binle mi araba alınacakmış
Ben sandım ki 10 bin sadece kredi rakamı
10 binlik araba size çok arıza çıkarır, gezilmez yolda kalır sürekli tamire götürürsünüz
Senin 4 bini katacağın yok ama katsan da olmaz
En azından 20 bini gözden çıkarmalı teknolojik kocan

ben olaya başka açıdan bakıyorum bu bahsettiğiniz meblağ küçük sanırım araba eski bir model olacak.
bence eski araba dert demek. sıfır arabamızı sattık ihtiyaçtan eski adlık her ay 1000 lira masraf yiyor resmen.
mübarek en ufak bira arıza da parça istiyor o da bir dünya para..

eski arabamızı mumla arıyoruz. satıcaz inş..

yapmaz o anca bankaya borc öder kredilerimiz yokken yıllık 4 bin yada 6 bin ceker 3 bilezik yapardım yoksa öbür türlü sacma sapan seylere para harcıyo aylık digitürk var d smart var normal bi mac alsa tamam ama yok diger mac kanallarını alır film kanallarını ister belgeselleri ister toplamda aylık 170 lira bosa ödüyoruz ya diyorum millet ac ac sen evde 3 tv varken gittin mac icin 4000 lik tv ladın ne gerek var barı uydulardan birini iptal et diyorum oda yok
Bak bu konuda haklisin canim
1800lira maas alan adamin 3000 liralik telefonu da,170liralik mac kanali da,4000 liralik 4.tvsi de olmamali. Esin biraz sorumsuz sanirim

Altınların vermen daha mantıklı kredi fazileri zaten insanı öldürüyor.Hiç yoktan yere faiz ödemezsin.

Sadece ben uymuyorum tanıma, kendim de muhacırım.. Konuya gelirsek , hayat kısa kocana destek olursan aranızdaki bağ da güçlenir diye düşünüyorum.
ama daha önce 2 kere verdim zaten bu sekıld ehic birikim yapamayız cünkü ben bileizk veririrm esim aabayı yükseltmez ister ben bilezik yaparım yine yükseltmek ister bu böyle gider

2 kol bileziğin olduğuna göre 4 binden daha fazla tutar. sen ver bütün bilezikleri hiç krediye bulaşmadan güzel bi araba alın

Back
X