• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kk hanımları siz olsanız napardınız

ama daha önce 2 kere verdim zaten bu sekıld ehic birikim yapamayız cünkü ben bileizk veririrm esim aabayı yükseltmez ister ben bilezik yaparım yine yükseltmek ister bu böyle gider
limoncu yanlış anlama bacım siz ne yiyip ne içiyorsunuz nasıl geçiniyorsunuz yani kredi var evde 170 tlli dsmat bilmemne var nasıl yetiyor ve sen bu arada 24 binlik takı yapmışsın bravo sana

limoncu kocanı sevmiyorsun sanırım sen...

evlendikten sonra edinilen mallar ortak. sevseydin verirdin o altınlarını

4000tllik tv alirken neden 10000 tllik araba dusunuyosunuz ki orayi anlamadim. Madem esinizin parasiok geliyo car cur ediyo adam gibi bi araba alip borca girsin parayi bosa harcamamos olir en azindan

valla öyle güzel ısıtıyoki dügünde takıyorum 2 kol oooo missss icimin yagları eriyo ben seviyoru takıp gezmeyi özel günleri onlardan 2 tanesi bile eksik olma düsüncesi uykumu kacırıyo
İşte benim kafamda biri en son 30 a tamamlamıştım ev aldık hepsi gitti ama ahdım vardı alyansımı bile satacağım diye neyseki gerek kalmadı
Altın takmayı sevmek başka birşey ben de çok seviyorum
Elime geçeni önce çeyrek sonra bilezik yaparım
Altınlarının zekatını sakın ihmal etme canım zekat sigorta gibi koruyor malını ve zekatını vermezsen Allah korusun helak oluyor
Eşine verme konusuna gelince anlattığın duruma göre sen haklısın bende olsam vermezdim

limoncu yanlış anlama bacım siz ne yiyip ne içiyorsunuz nasıl geçiniyorsunuz yani kredi var evde 170 tlli dsmat bilmemne var nasıl yetiyor ve sen bu arada 24 binlik takı yapmışsın bravo sana
sükür beni biliyosn istedigimi yerin evimede alırım iste bazen gereksiz seylerden kısa kısa yaptım biseyler esimi anladım o borc ödeme bagımlısı norma sekılde parayı cok harcıyo bende onu sürekli kredi cektirip altın yaptırdım yada kendine 3 bin cekerken 2 binde kendime cektirdi falan yaptım biseyler biraz daha acıgım var insallah arsayı alıcam

sükür beni biliyosn istedigimi yerin evimede alırım iste bazen gereksiz seylerden kısa kısa yaptım biseyler esimi anladım o borc ödeme bagımlısı norma sekılde parayı cok harcıyo bende onu sürekli kredi cektirip altın yaptırdım yada kendine 3 bin cekerken 2 binde kendime cektirdi falan yaptım biseyler biraz daha acıgım var insallah arsayı alıcam
bacım sen yaparsın ama evdeki o kalan 3 tv yti sat ne insanlar var
hiç bişeyi olmayan allah gözünü doyursun de yazık günah çok kızdım bencede vverme

esimi
4000tllik tv alirken neden 10000 tllik araba dusunuyosunuz ki orayi anlamadim. Madem esinizin parasiok geliyo car cur ediyo adam gibi bi araba alip borca girsin parayi bosa harcamamos olir en azindan
esimin kafası yanlız 1800 lük maaslı biri 15 binlik araba alır 20 binlik alır en fazla ama bizimki sürekli kredi cekiyim modeli yükseltim jetta bakar bmw bakar ama onların vergisini ödemez mesela 14 binlik bi arabanın sadece vergisi yıllı 1200 6 ayda bi bi ansa 600 veremez esim cünkü o ay 500 kredi kartı olur arabayı cektigi icin 750 de maas olur kalanda bizim ikramiyeler var arada iste onlardan kısıyorum hep ben biseyler yapmak icin

bacım sen yaparsın ama evdeki o kalan 3 tv yti sat ne insanlar var
hiç bişeyi olmayan allah gözünü doyursun de yazık günah çok kızdım bencede vverme
tabiri caizze onları ac kalarak ödedim hepsinde hakkım var o ay bisey almamısımdır da 300 taksit ödemisimdir
esim ilk zaanlar cok zor gecindik simdi bunu arada unutuyo sükür diyorum ama o hep bi tık üste bakıyo diyorum hep kendi üstüne bakma altına bak cok sükür dolabımız dolu istedigimi yiyoruz cok sükür faturalarımız ödüyoruz ac degiliz acık degiliz al bi 10 binlik araba gez ille bulunur yani temizi acele yok ilk arabamız 5 binlikti 8 sene önce valla cokta güzel gezmistik yani hep yükske takıntısı niye anlamıyorum

tabiri caizze onları ac kalarak ödedim hepsinde hakkım var o ay bisey almamısımdır da 300 taksit ödemisimdir
esim ilk zaanlar cok zor gecindik simdi bunu arada unutuyo sükür diyorum ama o hep bi tık üste bakıyo diyorum hep kendi üstüne bakma altına bak cok sükür dolabımız dolu istedigimi yiyoruz cok sükür faturalarımız ödüyoruz ac degiliz acık degiliz al bi 10 binlik araba gez ille bulunur yani temizi acele yok ilk arabamız 5 binlikti 8 sene önce valla cokta güzel gezmistik yani hep yükske takıntısı niye anlamıyorum
yavaş yavaş yükseltsin oda mantık bu alırsın biraz yüksege satarsın
biz 3500 tlli arabyla başladık şimdi 16000 17000 ederi var arabanın

esimi
esimin kafası yanlız 1800 lük maaslı biri 15 binlik araba alır 20 binlik alır en fazla ama bizimki sürekli kredi cekiyim modeli yükseltim jetta bakar bmw bakar ama onların vergisini ödemez mesela 14 binlik bi arabanın sadece vergisi yıllı 1200 6 ayda bi bi ansa 600 veremez esim cünkü o ay 500 kredi kartı olur arabayı cektigi icin 750 de maas olur kalanda bizim ikramiyeler var arada iste onlardan kısıyorum hep ben biseyler yapmak icin

Araba zarar resmen ya, hani evin olur falan neyse. Babam emekli olduğunda epey iyi bir tazminat aldı ev aldık dediler bak beylikdüzünde evler var çok uygun. yok ben araba değiştiricem dedi o para ile, düşün araba aldığı para ile ev alınıyordu şimi o araba para etmiyor bakıyorum netten 15 bin lira ev ise malum beylikdüzü gelişti bir de cumhuriyet mahallesi metrobüs dibinde 300 bin lira. Babam çok pişman ama geçti artık. 1500 lira kira geliri olacaktı. En iyi yatırım emlak bence ve altın. Bu zamanda kenarda paran olacak arkadaş. Bak babam 2 hafta hastanede yattı. devlet hastanesi güya, inan bin liraya yakın harcadık. Şaka maka takılıyorum ama haklısın. Zaten arabanın çok masrafı oluyor özellikle eski modelse. Hep bir sorun çıkarıyor. Onun yerine altın alsın yaza doğru zaten artar altın fiyatı. Arkadaşım borsacı artacak dedi.

esimi

Esinde alışveriş hastalığı olabilir mi? Yani 1800 tl maas alan biri bizim ulkemizde luks tuketime az bi butce ayirabilir. Bana normal gelmedi

Ahh düğün altınlarımı çekmeceye attım çalındı gitti keşke olsa da versem. Şu mal kıymeti bilen insanlar iyi oluyor. Konu sahibiyle niye bu kadar dalga geçilmiş onu da anlamadım

Limoncu senın esın para bırıktırmıyor artı sana da bırıktırme konusunda yardımcı olmuyor eşini borçlandır odesin kendı sen bırıkım yapmaya devam.

Ahh düğün altınlarımı çekmeceye attım çalındı gitti keşke olsa da versem. Şu mal kıymeti bilen insanlar iyi oluyor. Konu sahibiyle niye bu kadar dalga geçilmiş onu da anlamadım

genelde tanınan bir üye olduğu belli, çoğu şaka yollu takılmış, eski konularından ve tarzından kaynaklı sanırım.

başka rumuz olsa burda bu kadar lafa kavga kıyamet çıkarırdı :KK48:

="petunya_love, post: 43641012, member: 497486"]
genelde tanınan bir üye olduğu belli, çoğu şaka yollu takılmış, eski konularından ve tarzından kaynaklı sanırım.

başka rumuz olsa burda bu kadar lafa kavga kıyamet çıkarırdı :KK48:

Evet tanınan bir üye:) ben de biliyorum hatta ama bence onun tarzı o rol yapmıyor sanki. Bence hayatının bi yerinde baya zorluk çekmiş onun için para çok değerli onun için. Sonuçta derdi de bu dalga geçilmesini anladım hatta bazıları komikti ama çok üstüne gidenler olmuş o abartı niye onu anlamadım

Limoncu ben seni anliyorum. Esin paranin kiymetini bilmiyor. Simdiye kadar verdiklerin hep havaya gitmis. 4 TV, iki kablolu yayin, 3.000 TL'ye telefon. Tamam insan özeniyor herkeste var bende de olsun istiyor aliyor ama mesela 3.000 'e telefon aldiysan 4.000 TL'ye gidip hem de dördüncü TV' yi almazsin. Araba mevzusu icin de ayagimiz yerden kesilsin yeter diyecegine BMW pesinde. Gelip dese 10.000 TL araba alsak bize dünya masraf cikartir. Kredi cekip 2. el piyasasi olan düzgün sifir bir model alalim. Satmak istesek az zarar ederiz dese yine bir derece.

Dügünümde takilan altinlari cikarttim önce kasaya sonra da kuyumcuya gitti. Yani biz ailece takmayi sevmeyiz ama siz takiyorum ve takmayi da seviyorum diyorsunuz. Yasadiginiz ortam cevre ne gerektiriyorsa onu yapiyorsunuz. Halamin gelini de 21 yasindaydi bayramda seyranda iki kolu dolu gezerdi. Takmamak ayipmis onlara göre. O da kuzenime altin falan unut. Ev alma haricinde takilan koldan cikartilmaz bizde demis daha nikah öncesi. O da sizin oralardan.

Ama sunu da söylemeden gecemeyecegim. Esinle aran muhabbetin nasil bilmiyorum ama zaten benim calisip kazandigim para, benim sayemde biriktirdin. Kimin parasini kimden esirgiyorsun falan derse benim zoruma giderdi gurur meselesi yapardim. Ya kendim de calisir agzini kapatirdim ya da al parani basina cal derdim.

Diger konulariniz da hep altin birikim para üzerine. Yorum yapanlar bunu göz önünde tutarak yine limoncu yine altin mevzusu diyorlar belki ama ben bu konuda sizi hakli buluyorum. Istanbul'daki 1.800 TL ile Trakya'daki 1.800 TL ayni degil. Ulasim , kira, yeme, icme daha az ödüyorsunuz tahminimce. Cocugunuz yok, olunca masraf cikacak. Simdi para biriktirmenin tam zamani sizin icin. Görümcemin bebegi oldu, gelinimiz de Mart'ta dogum yapacak. Valla yetisemiyorlar cok pahali bebek ürünleri. Ben buradan doldurup götürüyorum her ikisine de. Para yatirim icin biriktirilir. 10 binlik 14 binlik araba hem masrafiyla yatiriminizi yer hem de satmaya kalksan zor alici bulunur.

Back
X