Kızlar buakşam kayınvalidemler bendeydi.. yemeğe aldım, büyük görümcem yarın gidiyor. Anca yeni gittiler :84:
ay benden slm götür oralara
götürüm canm benim toprağını öpcem valla gidince çok özledim
dimi insanın memeleketi başka valla...bende özledim samsunumuuuuuuuuu
off tek canımı sıkan şey kayınvalidemler de orda bi ısınamadım gitti yaaaa(
aman olsun canım.uzaktasın nasılsa.kırk yılda bi gidiyon yüzlerine gül boşver.elinden geleni yap eşinin hatrına
evet canm eşimin hatrına katlancammm
he kızzz hem de ne hizmet.. kız var ya yemekte ben bi kase çorbayı içemeden onlar yemeği bitirdi nasıl uyuz oldum var ya... :84::84:ay güle güle kavuş bebem görümcene
kıs çok hizmet ettin mi onlara de bakim
dimi insanın memeleketi başka valla...bende özledim samsunumuuuuuuuuu
ceydoşum deniizm sesiniz çıkmıyo????????????
slmmmmmmlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kızlarrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız bakalım bakıyorum herkes geliyor yavaş yavaş ee konu nedir ne yapıyoruz bakem
he kızzz hem de ne hizmet.. kız var ya yemekte ben bi kase çorbayı içemeden onlar yemeği bitirdi nasıl uyuz oldum var ya... :84::84:buakşam hiçkimse yardım etmedi bana yaa.. kocişim acıdı da o yardım etti. sofrayı ben kurdum, yemeklerin servisini hep ben yaptım, sofrayı ben kaldırdım, bulaşıkları ben yerleştirdim makinaya. çayı ben koydum, çay servisini de ben yaptım.. onlar yayılıp oturdularr kudurdum resmen ya
ay sinir olurum öyle hazırcı insnalara.benim de eltim öyledir..yer içer baş köşeye kurulur.ben giidnce sürekli yardım ederim sofraya.elinden gelse kendi evinde bile bana yaptıırcak işini
kız sen samsun'lu musun
evet bencede öyle yap...onunda hoşuna gider hem...
biz ne yapalı dip dibeyiz hepama ben kayınvalidemi seviyom..bugün ben giidicem diye dolma sarmış,pastalar börekler yapmış yaaaaaa
kız dedım ya yatak odasını ayarlıyom anca benım taraf bıttı esımınkını bıtrmıstım zaten cekmeceşerıde sımdı bazanın altına geccem oda bıtınce aktıf bı sekılde sızınleyım az kaldı gelıyıyom
he bacım dediydim ya sen unuttun herhal
slmmmmmmlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kızlarrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız bakalım bakıyorum herkes geliyor yavaş yavaş ee konu nedir ne yapıyoruz bakem
hoşgeldinnn bacım
he kızzz hem de ne hizmet.. kız var ya yemekte ben bi kase çorbayı içemeden onlar yemeği bitirdi nasıl uyuz oldum var ya... :84::84:buakşam hiçkimse yardım etmedi bana yaa.. kocişim acıdı da o yardım etti. sofrayı ben kurdum, yemeklerin servisini hep ben yaptım, sofrayı ben kaldırdım, bulaşıkları ben yerleştirdim makinaya. çayı ben koydum, çay servisini de ben yaptım.. onlar yayılıp oturdularr kudurdum resmen ya
benim 3 gün sonraki halimmemlekete gidiyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?