KK Hatunları ile her telden.Hadi sohbet köşemize..

ay güle güle kavuş bebem görümcene
kıs çok hizmet ettin mi onlara de bakim
he kızzz hem de ne hizmet.. kız var ya yemekte ben bi kase çorbayı içemeden onlar yemeği bitirdi nasıl uyuz oldum var ya... :84::84: buakşam hiçkimse yardım etmedi bana yaa.. kocişim acıdı da o yardım etti. sofrayı ben kurdum, yemeklerin servisini hep ben yaptım, sofrayı ben kaldırdım, bulaşıkları ben yerleştirdim makinaya. çayı ben koydum, çay servisini de ben yaptım.. onlar yayılıp oturdularr kudurdum resmen ya
dimi insanın memeleketi başka valla...bende özledim samsunumuuuuuuuuu

kız sen samsun'lu musun

slmmmmmmlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kızlarrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız bakalım bakıyorum herkes geliyor yavaş yavaş ee konu nedir ne yapıyoruz bakem

he bacım dediydim ya sen unuttun herhal

evet bencede öyle yap...onunda hoşuna gider hem...
biz ne yapalı dip dibeyiz hep ama ben kayınvalidemi seviyom..bugün ben giidicem diye dolma sarmış,pastalar börekler yapmış yaaaaaa

üf benmki hiçbişey yapmaz benden bekler hep geçen aradı poğaça yapıodum ben konuşurken poğaça yapıorum anne dedim. oh iyi iyi gelince bize de yaparsın artık dedi çıldırdımmmm söylemesine gerek yok yaparım zaten ben

kız bacım günler çuvala mı girdi.gündüz yapaydın ya :))
neyse bebem sen bak işine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…