KK Hatunları ile her telden.Hadi sohbet köşemize..

ewet kızlarr sıze soru ev işi yaparken arkı solermıınınız ev ısı yaparken vazgecılmezlerınız nelerdeır ben baslıyım sarkı solerımm yada dınlerım vazgecılmezlerımm bıtane kendım yaptıgım kokulu temızlık spreyı yaptım odur sızın nelerdır

ben de şarkı sölerim ya da dinlerim. bir de böle temizlik yaptığım zaman dip köşe yapmam lazım öyle küçük temizlik yapamıorum bir de çok hızlı olmaya çalışırım..

kokulu temizlik Spreyi harika Tebrik ederim ne güzeL NasılYaptın

cam sıl mobılya temızlıyıcı sıvı ve guzel kokulu yer temızlyıcısı ve son olarakta yumos koydum bı tane spreye onume gelen yerı sılıyom zevklı we kokulu oluyo dıger urunlerıde kullanıyorumda onları kullandıktan sonra en son bunu kullanıyorum ew spreyı bıtse bıle bundan sıksan yeterlı

ben de yumuşatıcıyı sulandırıp spreye koyuyorum temizlikten sonra sıkıyorum mis gibi oluyo

valla temizliğe girişince koşuşturmaca iş yapıyom.evi silmeye kalkıyom kerem elini kovaya sokuyo :))
süpüüryom süpürgeyi kapatıyo.beyefendi çizgi filmin sesini duyamıyomuş da
bi koşuşturmacadır gidiyo şarkı söylemekten çok kerem dur kerem yapma diye bağırıyom denizcim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…