ne güzel işte genç anneleriz hepimiz
unutmamalı sewgıyle anmalı dıe bı sarkı vardı tarkanın o geldı akılcagızıma
valla siz benden gençsiniz......................
allah bagıslasın ıkız bakamk zordur ya benım ablamda vardıda cok zorluk cektı bıkere yanına bırısı mutlaka sart tek basına bakmamk nerdeyse ımkansız sen nasıl yaptın varmıydı yanında bırısı
evet sen bizim ablamız yerindesin
Hani 23 yaşımda anne oldum dedin ya bizde o yaşlardayız ondan şeyettimdi
yok canım nerde sadece 40ları çıkana kadar annem kaldı sonra yalnız baktım.cefasını çektim ama sefasını sürüyorum vede süreceğim.kızlarım şimdi kardeşlerine bakarken bana çok yardım ediyorlar.
en kucuk benım 22 ay buyumusum ya evlendıgımde 18dım ahh ahh cok cabuk gecıyo yıllar ısın komık tarfıda esıme dıyo 22 olcam 5 ay sonra yalan soleeme sen daha 20mısın dıyo yok dıyom 22 olcak ee ben senı aldıgımda 18dın ne cabuk 22 oldun dıyo cıddı cıddı zuhahhaha
ay yerim onları ben abla olmuşlarda bakıyolarmış
Ikizlerin birbiirne benziyo mu ?
Bazı ikizler var bırak ikiz demeyi kardeş bile demezsin hiç benzemiyolar
yok canım nerde sadece 40ları çıkana kadar annem kaldı sonra yalnız baktım.cefasını çektim ama sefasını sürüyorum vede süreceğim.kızlarım şimdi kardeşlerine bakarken bana çok yardım ediyorlar.
sağol canım.senin de öyleöyle canım ablanız sayılırım.ama yaşınıza göre çok olgunsunuz.sohbetiniz hoş.
benimkilerde öyle ne huyları nede kendileri birbirlerine hiç benzemiyorlar...........
ayy yazık ya uzuldum senın adına kız ablamın ıkızlerıne ananem annem abım kaynanaysı falan hep baktık ablam kafayı yerdı yoksa harbıden helal olsun sana cennet senın ayakların altında bızımde oledır ama senınkı daha bı zormus ya onlarda sımdı buyudler 8 yasındalar ıkızler ıcın antısosyal derler bızım ıkızler kendılerınden baska kımseyle oynamazlardı okula baslayana kadar ve hala kımseye oyuncak vermezler cok kıskanclar tokasını bıle taksan yarım saat aglarlar cıkart dıe bı garıp ler senınkılerde varmı bole bı durum
sağol canım.senin de öyle
Doğrudur.çünkü yakınımda da var öyle benzemeynler.
Tek yumurta ikizleri benziyo sanırsam???
ee sewgılıler gununde ne alıcaksnız kocişlerınıze fıkrı olan varmı daha dusunmedım
aa ne zaman yazdın kızzz ben görmedimmkız cyda ben sana bıara kocanla bı fotoda cok guzel cıkmıssınız cok asık bı foto yazmıstım hıc cvp yazmadın ınsan bı tesekkur eder
sağol gülüm bilicem kıymetimi
çok yoğunsun bu aralar ne güzel.keşke bende olsam yoğun.bi insanın her günü mü aynı geçer ya :84:saatlerim bile aynı geçiyo valla
görümcen gitmedi mi ceydacım
cyda cım sesin çıkmıyo.nereye gittin bacım:92:
ee sewgılıler gununde ne alıcaksnız kocişlerınıze fıkrı olan varmı daha dusunmedım
Yeni eve hazırlıkmı yapıyon kız ceyda....................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?