KK Hatunları ile her telden.Hadi sohbet köşemize..

yok canım nerde sadece 40ları çıkana kadar annem kaldı sonra yalnız baktım.cefasını çektim ama sefasını sürüyorum vede süreceğim.kızlarım şimdi kardeşlerine bakarken bana çok yardım ediyorlar.

en kucuk benım 22 ay buyumusum ya evlendıgımde 18dım ahh ahh cok cabuk gecıyo yıllar ısın komık tarfıda esıme dıyo 22 olcam 5 ay sonra yalan soleeme sen daha 20mısın dıyo yok dıyom 22 olcak ee ben senı aldıgımda 18dın ne cabuk 22 oldun dıyo cıddı cıddı zuhahhaha

ay yerim onları ben abla olmuşlarda bakıyolarmış
ikizlerin birbiirne benziyo mu ?
bazı ikizler var bırak ikiz demeyi kardeş bile demezsin hiç benzemiyolar

ay yerim onları ben abla olmuşlarda bakıyolarmış
Ikizlerin birbiirne benziyo mu ?
Bazı ikizler var bırak ikiz demeyi kardeş bile demezsin hiç benzemiyolar

benimkilerde öyle ne huyları nede kendileri birbirlerine hiç benzemiyorlar...........

ayy yazık ya uzuldum senın adına kız ablamın ıkızlerıne ananem annem abım kaynanaysı falan hep baktık ablam kafayı yerdı yoksa harbıden helal olsun sana cennet senın ayakların altında bızımde oledır ama senınkı daha bı zormus ya onlarda sımdı buyudler 8 yasındalar ıkızler ıcın antısosyal derler bızım ıkızler kendılerınden baska kımseyle oynamazlardı okula baslayana kadar ve hala kımseye oyuncak vermezler cok kıskanclar tokasını bıle taksan yarım saat aglarlar cıkart dıe bı garıp ler senınkılerde varmı bole bı durum

öyle canım ablanız sayılırım.ama yaşınıza göre çok olgunsunuz.sohbetiniz hoş.
sağol canım.senin de öyle
benimkilerde öyle ne huyları nede kendileri birbirlerine hiç benzemiyorlar...........

doğrudur.çünkü yakınımda da var öyle benzemeynler.
tek yumurta ikizleri benziyo sanırsam???

yok benimkiler herşeylerini hem birbirleriyle hemde başkalarıyla paylaşırlar.kardeşleri oldu inanın hiç kıskanmıyorlar.herşeylerini döküyorlar onun olsun diye.arkadaşlık konusunda biri daha sosyal.....çok süslüler....saçlar başlar artık daralıyorum yetişemiyorum...............

kız cyda ben sana bıara kocanla bı fotoda cok guzel cıkmıssınız cok asık bı foto yazmıstım hıc cvp yazmadın ınsan bı tesekkur eder
aa ne zaman yazdın kızzz ben görmedimm aşkolsun bebemm görsem teşekkür etmem mi heçç

esas yoğunluk işe başlayınca olacak canım göümcem c.tesi akşamı gidiyor
cyda cım sesin çıkmıyo.nereye gittin bacım:92:

pike takımı bakıyorum tatlım ya şöle modern olsun istiyorum

Yeni eve hazırlıkmı yapıyon kız ceyda....................

evet tatlım.. çok heyecan yapıyorum ya, elimde değil yani ne bileyim. Mayıs' ta teslim edilecek ev daha var ama ben şimdiden birçok şeye karar verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…