damat beyin facebook unda eklidir belki baktınız mı?kızlar bi tanıdığımın kızı dört ay önce vefat ett. Kocası iki ay sonra sevgili yaptı. Bize ne yaparsa yapar ama kadın kahroluyor, iki torunu var sonuçta. Bu yeni üvey anne kimdir nedir merak ediyor.
Sadece elinde kadına ait instegram hesabı var. Hesapta soyad yok.
Bu kadını nasıl bulurum.
Adını soyadını.
Size güveniyorum kızlar
Kadınla iletişime geçmeyecek tabiki. Sadece kimdir nedir diye merak ediyor.Sebep?
Ne diyeceksiniz kadına.
Kaynana mı konuşacak kadınla,çok ayıp ama.
İnsanları rahat bırakmalı.
İş ciddileşince lazımsa tanışır.
Çocuklar adamın da çocukları,şimdi kim bakıyor çocuklara.
valla teşbihte hata olmaz öküz öldü ortaklık bitti demiş kocası. sizlere diyecek laf düşmez.kızlar bi tanıdığımın kızı dört ay önce vefat ett. Kocası iki ay sonra sevgili yaptı. Bize ne yaparsa yapar ama kadın kahroluyor, iki torunu var sonuçta. Bu yeni üvey anne kimdir nedir merak ediyor.
Bu kadını nasıl bulurum.
Adını soyadını.
Size güveniyorum kızlar
Adamın derdi sadece gezip kafa dağıtmak olabilir,teyze can acısıyla sanırım fazla müdahil gibi geldi bana.Kadınla iletişime geçmeyecek tabiki. Sadece kimdir nedir diye merak ediyor.
Hayır ekli değildamat beyin facebook unda eklidir belki baktınız mı?
hem belki üvey anne olmayacakj canım sadece sevgilisidir yarın belki ayrılacak...kızlar bi tanıdığımın kızı dört ay önce vefat ett. Kocası iki ay sonra sevgili yaptı. Bize ne yaparsa yapar ama kadın kahroluyor, iki torunu var sonuçta. Bu yeni üvey anne kimdir nedir merak ediyor.
Bu kadını nasıl bulurum.
Adını soyadını.
Size güveniyorum kızlar
Yok canım torunları falan götürüp kalmalar var kadının evinde. Sadece torunlarını düşündüğü için. Kimin yanına gidiyor diyeAdamın derdi sadece gezip kafa dağıtmak olabilir,teyze can acısıyla sanırım fazla müdahil gibi geldi bana.
Tabiki öyle konuşmuyorum kadına. Evlilik lafı geçiyormuşhem belki üvey anne olmayacakj canım sadece sevgilisidir yarın belki ayrılacak...
bence siz de kadını sakinleştirin. yarasına tuz basar gibi...
Kimler için kuruldu?Kk ifşa timi bunlar için kurulmadi :)
çocuklarla tanıştırmadığı müddetçe adamın ilişkilerine alışmayı öğrenmesi gerekir hanım teyzeninHayır ekli değil
o laf getiren kimse onu da susturun. damat gelip evlencem diyorsa denemesin.Tabiki öyle konuşmuyorum kadına. Evlilik lafı geçiyormuş
yasal vasi baba. annaneye laf düşmez.Yok canım torunları falan götürüp kalmalar var kadının evinde. Sadece torunlarını düşündüğü için. Kimin yanına gidiyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?