Neden stalklamak ne isinize yarayacak ne ogreneceginizi saniyorsunuz ki ?Sosyal medya yanilticidir gitmediginiz yerde yer bildirimi yapar ,copluk yaninda yukselmis papatyanin yanina kahve fincani koyup sagi solu kirpip flasa basarsaniz distan bakan gayet farkli bir portre dusunur asil olan bambaskadir siz simdi stalklayarak kadinin resmini begenenin emmi oglu oldugunu bilecekmisiniz yooo Sizin yorumunuz ay ayi ayi tiplerle arkadas foto falan begeniyorlar herkesi eklemis Yarin evvelsi gun cocuklar boyle tiplerlemi muhatap olacak ver ananeye gazi modu olacakBiri 2 biri 5 yaşında. Kadının adı belli de soyad yok. Annene zaten kadını yüz yüze görmüş. Tesadüf gibi bişey. Amacımız sessizce kadını stolklamak.
Adamla konuşmuş ama adam anlatmamış. Kadınla iletişime falan gireceği yok zaten.Neden bu kadar merak ediyor ? Neyine bakacak kadının ? Oldu da buldu baktı gördü ne diyecek kadına ? Çok gereksiz ...
Evlilik mı düşünüyorlar ? Ayrıca adam akıllı bir adamsa zaten çocuğuna zarar veremez kimse. Bakınca da iyi mı kötü anlasilmaz çünkü sosyal medyada herkes gerçegi yansıtmıyor ... Fazla merak cildi bozarAdamla konuşmuş ama adam anlatmamış. Kadınla iletişime falan gireceği yok zaten.
O değil de kk ifşa timi diye bir şey gerçekten var mı yoksa sizin şirin minik espriniz mı? Hayır böyle sacma bir şey varsa nickim gerçek olacak.
Sosyal medyada kendini başka türden gösterme gayretini biliyorum.Evlilik mı düşünüyorlar ? Ayrıca adam akıllı bir adamsa zaten çocuğuna zarar veremez kimse. Bakınca da iyi mı kötü anlasilmaz çünkü sosyal medyada herkes gerçegi yansıtmıyor ... Fazla merak cildi bozar
Bakınca anlar mısın ? Başka bişey merak etmiş gibi gördüm ben kusura bakma yanlış da anlıyor olabilirim tabi .Sosyal medyada kendini başka türden gösterme gayretini biliyorum.
Neyi eksikse onu tamamlamaya çalışıyor çoğu insan.
Tamda bu nedenle bakmak istedim.
Ya sadece şundan ibaret; paylaşımları ne yönde.Bakınca anlar mısın ? Başka bişey merak etmiş gibi gördüm ben kusura bakma yanlış da anlıyor olabilirim tabi .
Çocuklar tanışmış zaten. Valla kim olsa merak eder. Kızı öldükten iki ay sonra ortaya çıkan sevgiliyi.Adamin sevgilisinin olmasi eski kayinvalidesini baglar mi ki.cocuklar kendi cocuklari sonucta.
Ayrica kalkip evleniyorum dese zaten cocuklariyla tanıştırır. Flort aşamasında belli ki.
Is ciddiye binse bile cocuklarinin anneannesi ile tanistirmak zorunda degil .
Bence kadincagiz hic merak etmesin torunlarimin babasi kimle sevgili diye tuhaf oluyor
Öncesi varmış büyük ihtimal.Bir tek dikkatimi çeken eşinin ölümünün üstünden 2 ay zaman geçip sevgili yapması. Demek ki bazıları çabuk atlatıyor sevdiğinin acısını. Hele hele evlatlarının annesini. Matem zamanı diye birşey yokmuş bunlarda besbelli.
Anladım. Adı sanı soy adı vs yok mu ? Ayrıca yine oradan da pek anlaşılmaz gibi geliyor. Kolay gelsin.:)Ya sadece şundan ibaret; paylaşımları ne yönde.
Onu görme açısından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?