Ananenin haberi yok konu açtığımdan. Ben kadına zaten hep sakinleştirici konuşuyorumSakin :)
Dusunmemis ne yapalim simdi kadini gaza getirip damadi uzaklastirirsak ne anlami var en guzeli sanki onceden yokmus gibi dusunup tanismak mantikli kismi bu torunlar icin duygusal kisminda hepimiz icimizden soylendik.
cocuklar kçük oldugu için mallari idare etme kısmı babaya ait diye biliyorum. yada şöyle de birşey varKadinin cocuklarina kalan mirasi satamaz kanunen mumkun degil.
SatmışKadinin cocuklarina kalan mirasi satamaz kanunen mumkun degil.
Yardım istiyorumHemen şu an eşimi mirastan men etmek istiyorum
Sosyal medyadan hiç anlamıyorumYardım istiyorum
Idare etme kismi babada evet cocuklarada kaliyor miras ama alim satim yapamiyor nakit parayi kullaniyor diye biliyorum.cocuklar kçük oldugu için mallari idare etme kısmı babaya ait diye biliyorum. yada şöyle de birşey var
kocası hayatta oldugu için cocuklara vasiyet niteliginde birşey yapılmadı ise - ilk mirascı baba.
İnstagram hesabında kendi resmî varsa, Google da arayın Facebook hesabı varsa çıkar.kızlar bi tanıdığımın kızı dört ay önce vefat ett. Kocası iki ay sonra sevgili yaptı. Bize ne yaparsa yapar ama kadın kahroluyor, iki torunu var sonuçta. Bu yeni üvey anne kimdir nedir merak ediyor.
Sadece elinde kadına ait instegram hesabı var. Hesapta soyad yok.
Bu kadını nasıl bulurum.
Adını soyadını.
Size güveniyorum kızlar
Idare etme kismi babada evet cocuklarada kaliyor miras ama alim satim yapamiyor nakit parayi kullaniyor diye biliyorum.
hesap gizli bakamıyorumİnstada fotolarını sıkça beğenen insanlardan birini seçin. Sonra o kişiyi ( adı soyadı olan tabi ) facete bulun. Bu kişinin face hesabını detaylı inceleyin, illa ki bu müstakbel gelin çıkar.
Nası yapcamİnstagram hesabında kendi resmî varsa, Google da arayın Facebook hesabı varsa çıkar.
Resmî açıp, sağ tıklayacaksınız Google da arat seçeneği var.Nası yapcam
Bende ayni senin gibi düşünüyorum.Herkes normal mi karşıladı yahu. Daha karısının toprağı soğumamış. Ne çabuk atlatıp bir de sevgili yapmış vefalı koca.
Gene bu adam gençmiş, annemin arkadaşı vefat etti, adam 70 küsür yaşında, 50li yaşlarda biriyle evleniyor. Adamın kızları da annemde ağlıyorlar üzüntüden. Gerçekten vah gideneBende ayni senin gibi düşünüyorum.
Damat bey ne kadar hızlıymış.
Vah ki gidene diye boşa dememişler
Biri 2 biri 5 yaşında. Kadının adı belli de soyad yok. Annene zaten kadını yüz yüze görmüş. Tesadüf gibi bişey. Amacımız sessizce kadını stolklamak.cocuklar kac yasinda
Birde animi yoksa uzun bir hastalik sonrasimi vefat etti
Evine goturuyor diyorsunuz x abla y abla diye hic bahsetmiyorlar mi?
Herkesin yas evresi farkli olur bir bunalimla kafa dagitmaya takiliyorda olabilir ben cocuklarla ne yapicam caresizliginden sonunu dusunmedende haraket ediyor olabilir yani evlilik dusunuyorsa zaten kendi acar konuyu tanismaya getirir heralde
ha sahsin telinden bilgi edinirsiniz en cok konustugu numara whatsupp webden yazistigi (artik uyari gidiyor ki oda tehlikeli oldu)detay vs
Allah anacigina sabir kendine rahmet eylesin
Aglarsa anam gerisi yalan diye bosa demiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?