Kk kadinlari,hani hep kiziyorsunuz ya..?

Papatya129

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
2.031
2.473
133
hani buraya sevgili ile ilgili bir dert paylasildiginda, daha yasin kac ki-ne bu ilişki meraki ne bu evlilik istegi falan diye kiziyorsunuz ya.
Sizce bir genç kız kaç yaşında bu tür şeylere kafa yormalı?
Ciddi bir ilişki istemeye ne zaman baslanmali
Universite 2.sinifim daha. Sevgilim yok, baya da kapaliyim bu işlere flörtmuş aşk meşk beceremiyorum. Ama insan cevresinde gorunce özenmiyor değil. Bir de çok tecrubesiz oluşum ilerde sıkıntı yaratır mı acaba.

Bunun bir ortalaması yok ki. Ben de 21 yaşındayım gayet ciddi bir ilişkim var,evlenmeyi düşünmüyoruz ama birbirimize karşı sorumluluklarımız var. Bence insanların dediğini önemsemeyin. Birisiyle olsun diye de hiç hak etmeyen insanlarla ilişkiye başlamayın. Karşınıza doğru kişi çıkınca anlarsınız.

Iliski yasamaya degil,degmeyecek bir iliski/kisi yuzunden hayatini iskalamasina kiziliyordur kiziliyorsa.

Bu isler hadi sira bende benim de sevgilim olsun mantigiyla yurumuyor ki.
Karsilikli etkilesim varsa ve devami da iyi ilerliyorsa bir seyler oluyor yoksa olmuyor.

Bence flört için sevgili olmak için yaşınız uygun. Aslında bunun yaş ile değil olgunlukla ilgisi var. Kendi adıma konuşmam gerekirse 15 yaşında sevgilim oldu. 22 yaşında üniversiteden sonra da evlendim.
Ama benim evlendiğim yaşta kardeşim var, daha aklı bi karış havada. Değil evlilik, değil sevgili, daha iki yumurta kırıp yiyemez. Kimsenin sorumluluğunu alamaz. Kişiye göre değişir yani.

Okula, kitaplarına kafa yor. :) Hobi edin, meslek edinme kurslarına git. Hiçbirini mi istemiyorsun? Okurken çalış para kazan! Sevgilin olsun ama evlilik için erken yaştasın. Hayatına bak.

Üniversite son sınıftayım ve 27-28'den önce evlilik bir kadın için fazlasıyla anlamsız. Genç yaşında bir ailenin daha sorumluluğunu alacaksın. Ayrıca kendi ailen kendi eşin de erkekler çocuk gibi olduğu için seni sıkacak. Gezip tozacak yaşlarda tutuşturacaklar eline bir bebek bak diyecekler. Ya da bir bez bir kova evimi temizle gelinsin sen diyecekler. Genç yaşta evlenenlere sor bakalım burada kaçı eziliyor? Kaçı küçük gelin diye görümce, elti, kaynana tribi yemiş? Nelerine karışılmış? Eğitim hayatları çalışma hayatları nasıl bitmiş?

Yaşım kırka yakın

Ben üniversiteye başlamadan ikinci sınıfın sonuna kadar birimi bul diye tembih etmişti annemin arkadaşları halam vs şimdi 60 üstü yaştalar

Birinci sınıf tanıma zamanı 3-4 e kadar da iyileri kalmaz en iyisi ikide bul dediler

İkinin yazından beri de yani 17 yılı aşkın suredir aynı Ada'mla birlikteyim

Ama bu işin yaşı olmaz

bence bu yaştan ziyade doğru sana sevgili saygılı birini bulmakla alakalı, belki yaşı senden büyük olabilir, erkekler genelde geç olgunlaşıyor, kimse bir ergeni adam etmeye çalışmak istemez

Eşim mesleğe yeni başladığında tanıştık bende üniversite 2 deydim. .4.sinif bitti mezun oldum ve evlendik ..22 yasimdaydim. Uzak ilişki olmasaydı henüz erkendi ama uzak olunca herseyden ve çocuk da 3 yıl istemeyince evliligimiz hep cicim ayı misali flört gibi geçti ..ama kardeşim 23 ünde evlilik planları yapıyor güya ama aklı beş karış havada saçma sapan bi ilişkisi var..olgunlukla ve şartlarla alakali bir durum

Aynı şeyleri teyzemler söylerdi bana da. Okurken bul birini diye. Bulunabilen bir şey olmadığını anlatamazdım. Ki 17 yaşımdan beri hep sevgilim oldu ama hiçbiriyle evlenmeyi düşünmedim. Yürümedi de zaten. Bir de şu iyilerin kapılması muhabbeti var onu arkadaşım yapardı felaket tellalı gibi. E beni niye kapmıyorlar derdim ben de. Bu mantığa göre 25 yaş üstü bekarların hepsi çürük.

SEvgili olmak için yaşım uygun da dogru duzgun aday yok.

SEvgili olmak için yaşım uygun da dogru duzgun aday yok.
Valla aramıyorum demişsin şöyle ki ben de aramıyorum. Büyük konuşmayayım ama bu yaşımda bana tamamen yabancı birinin tribini çekeceğime bu zamanımı aileme ve eğitimime ayırırım daha iyi diye düşünüyorum. :)

Zaten oyle yapiyorum. sukurler olsun ki cok istedigim ve toplumda saygi goren bir bolumde okuyorum. Okulumu ve bolumumu seviyorum acikcasi. O konuda bir problem yok :)

Annem de surekli "okul bitmeden bulamazsan daha bulamazsin" kafasinda. Ama gercekten okulumdaki erkekler cocuk gibi. Hala lise ogrencisi gibi davraniyorlar. Ben daha agir oturakliyim. Cok zor begeniyorum benim begendigim de beni begenmiyor ismail yk tadinda yasayip duruyorum hayati. bu konudan da yakininca hep kiziyorlar bana yasin basin kac diye. İleride gelip buraya yas oldu 35 diye konu acmak istemiyorum acikcasi. Aman ne bileyim..

Aramiyorum cunku bir kac girisimim oldu ama sonu husran. Bazen ben de oyle dusunuyorum, ama insan yine de istiyor birileriyle bir sey paylasmayi, sevmeyi sevilmeyi. :) sonra burdaki aldatmalari ihanetleri kavgalari okuyorum ve diyorum ki no no nooo

Benimkiler de acelen ne? kafasında. Bizde doktora yapıp evlenmeyen kadın çok zaten. Açıkçası yaşın genç... Gelirse gelir. Herkesin bir yerde nasibi var elbet. :) Gelmezse de kendi bilir. Benim düşüncem bu, 30'a dek daha kimler kimler çıkacak elbet çok seveceksin çok da sevileceksin. Acele etme... Benim kuzenim ikinci evliliğinde aşkı buldu, 32 yaşında iken. Ne zaman karşına çıkacağı belli olmuyor yani.
Aramiyorum cunku bir kac girisimim oldu ama sonu husran. Bazen ben de oyle dusunuyorum, ama insan yine de istiyor birileriyle bir sey paylasmayi, sevmeyi sevilmeyi. :) sonra burdaki aldatmalari ihanetleri kavgalari okuyorum ve diyorum ki no no nooo
Elbet ben de aynı düşüncedeyim insan sevmek sevilmek istiyor ama doğru insanla güzel ya. :) Ne yazık ki toplum baskısından doğru insanla değil doğru sandığı insanla evleniyor çoğu kadın... Ben de doğru "sanmak"tan çekindiğim için uzak duruyorum artık.

Yasi ne zaman devreye sokuyoruz soyle ki,hanim kizimiz uniye daha baslamamis oluyor,gereksizin birine takiliyor kendi kendini yipratiyor ya,iste o zaman daha yasin kac diyoruz. Kimsenin "22 yasindayim,falanca unide okuyorum, falanca fakulteden bir sevgilim var. Birlikte hos vakit geciriyoruz halimizden memnunuz" diyene "daha yasin kac" dedigini duymadim

bizim de bir hocamız 1'de bulma 4'e kalma demişlerdi.

arkadaşlarımızın bir çoğu 2.-3.sınıfın yaz tatilinde evlenenler olmuştu.

hazırlık okurken herkes birbirinin karakterini anlamıştı zaten sonrası da çorap söküğü gibi gelmişti.

Benim fikrimce de hayatın doğal bir akışı olarak sevgilin olabilir.Bu çok normal ve lisede de başlanabilecek bir şey yaşıtlarla. Flört ve ilişkilere başlamada çok da geç kalınmamalı bence. İnsanın kendine güvenini yapılandıran bir şey. Evlilik olur ya da olmaz, kısmet. Ama küçük yaşta evlilik amaçlanmamalı gezip tozulmalı, aşık olunmalı, tekrar tekrar gerekirse. En güzel yaşların, kıymetini bil. Kendine güven, gülümse. Kimse kimseden üstün değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…