- Konu Sahibi Papatya129
-
valla bunun belli zamanı şöyle var kendi kararlarını verecek yaşa gelirsin doğru kişiyi bulursun illa uzun ilişki yaşamak gerekmiyor evlenmek için ya da ciddi ilişki inan deneyimsiz olanların evlilikleri daha iyi oluyor ama bu tabi doğru kişiye bağlı bir şey.hani buraya sevgili ile ilgili bir dert paylasildiginda, daha yasin kac ki-ne bu ilişki meraki ne bu evlilik istegi falan diye kiziyorsunuz ya.
Sizce bir genç kız kaç yaşında bu tür şeylere kafa yormalı?
Ciddi bir ilişki istemeye ne zaman baslanmali
Universite 2.sinifim daha. Sevgilim yok, baya da kapaliyim bu işlere flörtmuş aşk meşk beceremiyorum. Ama insan cevresinde gorunce özenmiyor değil. Bir de çok tecrubesiz oluşum ilerde sıkıntı yaratır mı acaba.
Biriyle hayati paylasmaya ozen ama evlilige ozenme.hani buraya sevgili ile ilgili bir dert paylasildiginda, daha yasin kac ki-ne bu ilişki meraki ne bu evlilik istegi falan diye kiziyorsunuz ya.
Universite 2.sinifim daha. Sevgilim yok, baya da kapaliyim bu işlere flörtmuş aşk meşk beceremiyorum. Ama insan cevresinde gorunce özenmiyor değil. Bir de çok tecrubesiz oluşum ilerde sıkıntı yaratır mı acaba.
Yok da canisi sen niye takılıyorsun öyle seylere ya görüşmek istediğin biri varsa otur görüş olursa olur olmassa olmaz yanı canisi özenmekte çok haklısın bende çok özenirdim :)hani buraya sevgili ile ilgili bir dert paylasildiginda, daha yasin kac ki-ne bu ilişki meraki ne bu evlilik istegi falan diye kiziyorsunuz ya.
Tam zamani uni bitince bu isler daha zorhani buraya sevgili ile ilgili bir dert paylasildiginda, daha yasin kac ki-ne bu ilişki meraki ne bu evlilik istegi falan diye kiziyorsunuz ya.
Şöyle oldu 1. Sınıfta kimseyle çıkmadım ama herkesle selmlastim ilgisi olduğunu bile bile ,2. Sınıfta bi kaç kişiyle çıktım doğru kişiyle devam ettim. Riskli bi durum ama gerçekten emin olana kadar fazla ümit vermeden devam ettimMesela nasıl tuttunuz bu öğüdü ya nasıl oluyor yani? Karşınıza sevebileceğiniz anlaşabileceğiniz biri çıkmasaydı nasıl olacaktı? Ya karşınızdaki sizi bıraksaydı?
Demek ki gerçekten çürükmüşüm ben, hakikten iyileri kapmışlar.
Şans işte, hiçbiri doğru kişi olmayabilirdi.Şöyle oldu 1. Sınıfta kimseyle çıkmadım ama herkesle selmlastim ilgisi olduğunu bile bile ,2. Sınıfta bi kaç kişiyle çıktım doğru kişiyle devam ettim. Riskli bi durum ama gerçekten emin olana kadar fazla ümit vermeden devam ettim
Aynen denemeden bilemeyiz. Eğitim fakultesinin ilk yılında bilinçli eş seçimi diye bi seminer vermişlerdi bize erkek arkadaşlarınızın aile bağlarına bakın ilerde ailesi olduğunuzda size de öyle davranacaklar demişlerdi aklıma kazınmış. Annesine iyi davranan yardımcı olan bi sevgilim vardı şimdi bana da aynı şekilde yardımcı ve iyi davranıyor. Bu bir çeşit gelecek tahmini yöntemi olabilir.Şans işte, hiçbiri doğru kişi olmayabilirdi.
Yok demek istediğim şanslıymışsınız üniversitede karşınıza çıkmış. Benim de erkek arkadaşlarım oldu üniversitede ama hiçbiri evleneceğim kişi değildi. Şans bu işler. Herkesin o yaşlarda karşısına çıkmıyor.Aynen denemeden bilemeyiz. Eğitim fakultesinin ilk yılında bilinçli eş seçimi diye bi seminer vermişlerdi bize erkek arkadaşlarınızın aile bağlarına bakın ilerde ailesi olduğunuzda size de öyle davranacaklar demişlerdi aklıma kazınmış. Annesine iyi davranan yardımcı olan bi sevgilim vardı şimdi bana da aynı şekilde yardımcı ve iyi davranıyor. Bu bir çeşit gelecek tahmini yöntemi olabilir.
Aynen yha .. Universitedeyken sevgilisi olan arkadaşlara ozenirdim. Boşluktan mıdır işsizlikten mi çoğu zaman ders çalışırdım.Bazı insan yalnızlığı ve sevgisiz kalmayı başka konulara kafa yorarak hayatını yaşayabilir zaten yapamayanda bu alanda (aşk,sevgili) yoğun
Yorumuna saglikOkula, kitaplarına kafa yor. :) Hobi edin, meslek edinme kurslarına git. Hiçbirini mi istemiyorsun? Okurken çalış para kazan! Sevgilin olsun ama evlilik için erken yaştasın. Hayatına bak.
Üniversite son sınıftayım ve 27-28'den önce evlilik bir kadın için fazlasıyla anlamsız. Genç yaşında bir ailenin daha sorumluluğunu alacaksın. Ayrıca kendi ailen kendi eşin de erkekler çocuk gibi olduğu için seni sıkacak. Gezip tozacak yaşlarda tutuşturacaklar eline bir bebek bak diyecekler. Ya da bir bez bir kova evimi temizle gelinsin sen diyecekler. Genç yaşta evlenenlere sor bakalım burada kaçı eziliyor? Kaçı küçük gelin diye görümce, elti, kaynana tribi yemiş? Nelerine karışılmış? Eğitim hayatları çalışma hayatları nasıl bitmiş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?