- 12 Kasım 2015
- 582
- 800
- 103
- Konu Sahibi Papatya129
-
Sizi annemle tanıştırmak isterim.Yasi ne zaman devreye sokuyoruz soyle ki,hanim kizimiz uniye daha baslamamis oluyor,gereksizin birine takiliyor kendi kendini yipratiyor ya,iste o zaman daha yasin kac diyoruz. Kimsenin "22 yasindayim,falanca unide okuyorum, falanca fakulteden bir sevgilim var. Birlikte hos vakit geciriyoruz halimizden memnunuz" diyene "daha yasin kac" dedigini duymadim
Bunu ben mi yazdım benim de halalarim aynı öğüdü vermişti ben de tuttum ve 2006 dan beri aynı adamla birlikteyim ,evliyim.Yaşım kırka yakın
Ben üniversiteye başlamadan ikinci sınıfın sonuna kadar birimi bul diye tembih etmişti annemin arkadaşları halam vs şimdi 60 üstü yaştalar
Birinci sınıf tanıma zamanı 3-4 e kadar da iyileri kalmaz en iyisi ikide bul dediler
İkinin yazından beri de yani 17 yılı aşkın suredir aynı Ada'mla birlikteyim
Ama bu işin yaşı olmaz
Aynı şeyleri teyzemler söylerdi bana da. Okurken bul birini diye. Bulunabilen bir şey olmadığını anlatamazdım. Ki 17 yaşımdan beri hep sevgilim oldu ama hiçbiriyle evlenmeyi düşünmedim. Yürümedi de zaten. Bir de şu iyilerin kapılması muhabbeti var onu arkadaşım yapardı felaket tellalı gibi. E beni niye kapmıyorlar derdim ben de.Bu mantığa göre 25 yaş üstü bekarların hepsi çürük.
Bunu ben mi yazdım benim de halalarim aynı öğüdü vermişti ben de tuttum ve 2006 dan beri aynı adamla birlikteyim ,evliyim.
Erken tabiiSizi annemle tanıştırmak isterim.
Şaka bir yana haklısınız. Ama ve lakin yine de evlilik için bence erken. :)
O yaşta daha hayaller istekler bile yeni yeni şekilleniyor. Her şeyi akışına bırakmak lazım. :)Erken tabiicunku daha universitede ogrenci bu insanlar, hos vakit gecirmek yeterli, ben hatirliyorum da o yillarimi,ayni anda kac kisiyle cikiyordum kimbilir
Erken tabiicunku daha universitede ogrenci bu insanlar, hos vakit gecirmek yeterli, ben hatirliyorum da o yillarimi,ayni anda kac kisiyle cikiyordum kimbilir
Aynen,simdiki genclere de bu akli veriyorum ben de. Herkesle gezin,herkesle arkadas olun. Sonrasi zaten sekillenirO yaşta daha hayaller istekler bile yeni yeni şekilleniyor. Her şeyi akışına bırakmak lazım. :)
Canim sen bulayım diyince bulamazsın ki.Ne güzel ya. Bana da ayni ogutler veriliyor da bulamiyorum ki
Benimkiler de acelen ne? kafasında. Bizde doktora yapıp evlenmeyen kadın çok zaten. Açıkçası yaşın genç... Gelirse gelir. Herkesin bir yerde nasibi var elbet. :) Gelmezse de kendi bilir. Benim düşüncem bu, 30'a dek daha kimler kimler çıkacak elbet çok seveceksin çok da sevileceksin. Acele etme... Benim kuzenim ikinci evliliğinde aşkı buldu, 32 yaşında iken. Ne zaman karşına çıkacağı belli olmuyor yani.Elbet ben de aynı düşüncedeyim insan sevmek sevilmek istiyor ama doğru insanla güzel ya. :) Ne yazık ki toplum baskısından doğru insanla değil doğru sandığı insanla evleniyor çoğu kadın... Ben de doğru "sanmak"tan çekindiğim için uzak duruyorum artık.
Nufus azdi o zamanlar dermisim hahahahaAhh ah biz biri bulamiyorken size gokten yagiyormuş mubarek. Vallahi ozendim
Ne demek, yardımcı olabildiysem ne mutlu.. :) O seni gelip bulacaktır zaten ya da sen gidip onu bulacaksındır bir gün. Hepimizin kaderinde biri tarafından doğrusu bir canlı tarafından sevmek ve sevilmek yazılıdır elbet. Bu yüzden isyan yerine sabır etmeliyiz. Umarım çok sevilirsin, çok mutlu olursun. Bu doğru! dediğin insanı bulursun. ^^Haklisiniz. Erken bulup mutsuz olacagima o evlilik hayatimi cehenneme cevirecegine hayatimi yasarim. Hakkimizda hayirlisi olsun bakalim :)
Tesekkur ederim cevabiniz icin..
Mesela nasıl tuttunuz bu öğüdü ya nasıl oluyor yani? Karşınıza sevebileceğiniz anlaşabileceğiniz biri çıkmasaydı nasıl olacaktı? Ya karşınızdaki sizi bıraksaydı?Bunu ben mi yazdım benim de halalarim aynı öğüdü vermişti ben de tuttum ve 2006 dan beri aynı adamla birlikteyim ,evliyim.
İnsanın her yaşta sevgilisi olabilir. Yaşına göre hareket ettiği sürece kimse kınayamaz. İlkokulda bile aşık olunabilir. Kağıttan kalpler hediye edilir. Orta okulda okuldan kaçıp pamuk helva yenilir karşılıklı gülüşerek, lisede sinemaya saklanırsın. Film boyunca göz göze diz dize oturulur. Uzaylılar, zombiler perdede kımıldaşır durur farketmezsin. Üniversitede onun yüzünden bütünlemeye kalırsın. Aşk her yaşta güzeldir, güzel yaşarsan.hani buraya sevgili ile ilgili bir dert paylasildiginda, daha yasin kac ki-ne bu ilişki meraki ne bu evlilik istegi falan diye kiziyorsunuz ya.
Sizce bir genç kız kaç yaşında bu tür şeylere kafa yormalı?
Ciddi bir ilişki istemeye ne zaman baslanmali
Universite 2.sinifim daha. Sevgilim yok, baya da kapaliyim bu işlere flörtmuş aşk meşk beceremiyorum. Ama insan cevresinde gorunce özenmiyor değil. Bir de çok tecrubesiz oluşum ilerde sıkıntı yaratır mı acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?