kk nin anneleri..

birumutturyasamak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.667
1.747
83
37
Kızlar sormak istedim..
Anne olduktan sonra hayatınızda ne değişti ? Eşinizin size karşı tutumu değişti mi? Veya bebek eşinizde olumlu/olumsuz ne gibi etkiler yarattı ?
Evliliğiniz nasıl etkilendi iyi veya kötü anlamda. Birbirinize daha çok mu bağlandıniz yoksa koptunuzmu

Yoğun stres altında kalacağın süreç başlıyor, herkes herşeye burnunu soktuğu için baya gerginlik yaşıyorum (örnk;kv çocugun karnı tok olduğu halde bu aç ,bu niye ağlıyor doymadı mıvs.vs.sanki çocuk değil robot )yaşadığım gerginlik yüzünden eşime sarıyorum zaten sevmekten öteye de gitmez sağolsun,bir de uykusuzluk eklenince zor bi süreç ama ilk bir kaç günü atlatıp bebeğe alışınca ne kadar gerilsen de şebek gibi yüzüne bakıp gülünce sinir stres kalmıyor :) sana tavsiyem kendi annen de olsa mesafeni koy herşeye karıştırma.

Yoğun stres altında kalacağın süreç başlıyor, herkes herşeye burnunu soktuğu için baya gerginlik yaşıyorum (örnk;kv çocugun karnı tok olduğu halde bu aç ,bu niye ağlıyor doymadı mıvs.vs.sanki çocuk değil robot )yaşadığım gerginlik yüzünden eşime sarıyorum zaten sevmekten öteye de gitmez sağolsun,bir de uykusuzluk eklenince zor bi süreç ama ilk bir kaç günü atlatıp bebeğe alışınca ne kadar gerilsen de şebek gibi yüzüne bakıp gülünce sinir stres kalmıyor :) sana tavsiyem kendi annen de olsa mesafeni koy herşeye karıştırma.
En zor yanları şu millet olsa gerek :/

En zor yanları şu millet olsa gerek :/
Kesinlikle canım herkes herşeyi ne kadar çok biliyor bir bilsen :D biri gelir çocuğu sar der. biri gelir fazla sarılmış der,bir de süt muhabbeti var sorma gitsin emin ol başına gelecek ben artık sıkıntıdan sütü sağıp yeterli olduğunu göstermek için masanın ortasına bıraktım sussunlar diye :)

Kesinlikle canım herkes herşeyi ne kadar çok biliyor bir bilsen :KK70: biri gelir çocuğu sar der. biri gelir fazla sarılmış der,bir de süt muhabbeti var sorma gitsin emin ol başına gelecek ben artık sıkıntıdan sütü sağıp yeterli olduğunu göstermek için masanın ortasına bıraktım sussunlar diye :)
Duymamaya çalışıcam mecburen

Back
X