KK nın cin fikirli hatunları son durum

Ayy adam sana yürümüyor koşuyor kız :) Ne tatlış konular açılıyor burada son zamanlarda içim ısınıyor. Ceketine kadar hatırlaması ne güzel bir detay. Top sende artık, sen istersen bu iş olur.
Canım sohbeti başlattım adını sordum bol bol tebessüm ettim daha ne yapayım

Adam senden hoşlanıyor bu net belli.Ama telefon kullanmaması filan hakkaten garip geldi bana.Sen yinede iyi tanımaya çalış.Sonra evli filan çıkmasın.Gerçi telefon kullanmamasının anormal bir nedeni yoksa yakında seninle iletişim kurabilmek için kullanmaya başlayacaktır.

Çok nezih,sakin bir hayatı var gibi.Telefon kullanmaması da zaten dükkanda sabit tel.varsa gerek görmüyordur.Bana normal geldi.

Ceketinizin rengini hatırlamasıyla sinyali vermiş :) Siz de ismini sormakla iyi yapmışsınız.
Bundan sonra iş hızlıca ilerler gibi yani birbirinizi tanıma aşamasına geçersiniz.Bana kalırsa siz de bu beyden hoşlanıyor gibisiniz :))

Yok kuzum evli filan değil oğlanın arkadaşlarından bazıları geldi bugün kafeye herkes tanıyor ve samimiler bununla biri sen de evlen artık oğlum ya yalnız mı öleceksin dedi kısmet abi artık zamanı geldi galiba dedi

Sanırım Oğlumla iletişimi çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…