- 15 Ocak 2018
- 2.670
- 4.840
- 83
- Konu Sahibi littlewaterspirit
-
Hala yaşadığımin farkına vardımYakında alev alır nasıl hissediyosun önemli olan o
Ee doğaçlama yasa hayatı bırak olduğu gibi gitsinHala yaşadığımin farkına vardım
Güzel gelişmeler :)Hala yaşadığımin farkına vardım
Demiş kadar oldum yahu cesareti yoksa bugüne kadar artık bulmuş olması lazımGüzel gelişmeler :)
O adım atar herhalde.
Atsın artık.
Adım atsana deyin hatta
Canım sohbeti başlattım adını sordum bol bol tebessüm ettim daha ne yapayımAyy adam sana yürümüyor koşuyor kız :) Ne tatlış konular açılıyor burada son zamanlarda içim ısınıyor.Ceketine kadar hatırlaması ne güzel bir detay. Top sende artık, sen istersen bu iş olur.
Fazla ileri gitme :) bir adım at bi adım geri çekilCanım sohbeti başlattım adını sordum bol bol tebessüm ettim daha ne yapayım
Canım sohbeti başlattım adını sordum bol bol tebessüm ettim daha ne yapayım
Benden artık başka adım çıkmaz.Fazla ileri gitme :) bir adım at bi adım geri çekil
Bir şey yapma artık. Flörtleşme dönemleri tam aaaahh ahh, en sevdiğim dönemler.
Yok kuzum evli filan değil oğlanın arkadaşlarından bazıları geldi bugün kafeye herkes tanıyor ve samimiler bununla biri sen de evlen artık oğlum ya yalnız mı öleceksin dedi kısmet abi artık zamanı geldi galiba dediAdam senden hoşlanıyor bu net belli.Ama telefon kullanmaması filan hakkaten garip geldi bana.Sen yinede iyi tanımaya çalış.Sonra evli filan çıkmasın.Gerçi telefon kullanmamasının anormal bir nedeni yoksa yakında seninle iletişim kurabilmek için kullanmaya başlayacaktır.
Ehehe bu taraftaysa dairesi bakıyordur zatenTürk filmi gibi artık balkondan bakar size
SanırımÇok nezih,sakin bir hayatı var gibi.Telefon kullanmaması da zaten dükkanda sabit tel.varsa gerek görmüyordur.Bana normal geldi.
Ceketinizin rengini hatırlamasıyla sinyali vermiş :) Siz de ismini sormakla iyi yapmışsınız.
Bundan sonra iş hızlıca ilerler gibi yani birbirinizi tanıma aşamasına geçersiniz.Bana kalırsa siz de bu beyden hoşlanıyor gibisiniz :))
AminÇok heyecanlııı. Hadi hayırlısı.
Vee sonsuza kadar mutlu yaşadılar... İnşallah herşey gönlünüzden geçtiği gibi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?